|
|
טוב שייש את מי להאשים , ראית את הילד ההוא { לא זה עם השיער הארוך } הוא אומר שהוא הוא היה רוצה חברים ישראלים אם הם לא היו מציקים לו.
מצד שני אני לא בטוח שהם יודעים מה שהם עושים
היה להם על הבגדים סמל של אנרכיה {מין A כזאת בעיגול } שאנרכיה ונאציזם זה דברים שונים לגמרי , אני יודע שבשבדיה הנאצים הולכים מכות עם האנרכיסטים , זה פשוט שתי דעות שסותרות אחת את השניה. אנרכיה בעד האדם ונציזם בעד המדינה.
אממ..אין לי ממש מה להגיד.
כמו שכבר אמרו,אנחנו צריכים להאשים את עצמנו,על היחס המסריח שנותנים לעולים חדשים.
במיוחדים יהודי ספרד,לא כולם כמובן.[אני לא רוצה להכליל,אבל כשהייתי ביסודי,היו קוראים לי רוסי מסריח,וגם לבת דודה שלי בעיר אחרת,ושנינו צברים.זה שההורים שלנו עלו מבריה"מ לשעבר הופך אותנו לרוסים,ועוד מסריחים.איזו חוכמה.]
הכל מתחיל מהחינוך.
כמו הישראלים ששונאים אתיופים.כשכתב שאל אותם למה הם יפוצצים אותו,הם לא יכלו לענות לו.
פשוט בגלל שהוא קצת שונה,ויש לו צבע עור כהה יותר מפוצצים אותו.וזאת טעות.
אני לא אתפלא אם יקומו תנועות,בדיוק כאלה רק של אתיופים ששונאים ישראלים,וגם כאן,בגלל היחס המגעיל שהם מקבלים בארץ.
חעחעחעחעחעחעחעעחחע אני מת פה אני מתתתתת חעחעח.
הם עלו מרוסיה בגלל שהם יהודים, אז איך יהודי יכול להיות ניאו נאצי ?
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חח הרגו אותי אלה במקלט בכלל בעצמם יהודים
עברית מינוס לוך!@
פי אני חצי אוקראיני, איכס באמת שזה כאילו האנשים הכי מגעילים שאני מכיר
בברכה, Joni
אולי לא ידעתם,אבל הם לא סתם קמו יום אחד בבוקר ואמרו "בא לי להיות נאצי ולהרוג אנשים"
זה תוצאה של הרבה שנים של סבל ועינוי חברתי
epic fail
LeBron
אני לא יודע אם יש לך בעיות הבנה או שאתה באמת סתום
אז תגידו עכשיו שאני רוסי [ואני אוקראיני בכלל P:] ואני מגן עליהם ותגידו מה שבא לכם
אבל לפני שאתם מגיבים, אתם צריכים לדעת, ילד שעובר טראומה כלשהי בילדות זה יכול להשפיע על כל החיים שלו הלאה
כשהם עלו לארץ השפילו אותם רק כי הם רוסים
אז בסדר עכשיו יבוא חכמולוג כמו לברון ויגיד "הם היו ילדי כאפות" ולמה הם היו ילדי כאפות? רק כי הם רוסים? אני רוצה לראות אותך חוטף כאפות בבצפר וקללות רק על זה שאתה רוסי\מרוקאי או כל דבר אחר
זו השפעה פסיכולוגית וחוסר ברירה, זה ילדים שלא יכולים להשתלב בחברה הישראלית גם אם הם ירצו, זו החברה הישראלית שדחתה אותם ומה שהם עושים זה חוסר ברירה והשפעה פסיכולוגית
שימו לב לילד הזה עם הכובד שמדבר, אני היחידי שרואה שהוא בכלל לא מבין מה הוא עושה?
קיצר יש פה תגובות ממש לא לעניין, ועוד ממנהלים ומפקחים שזה בכלל הרג אותי
אתם לא מוכנים להודות בטעויות שלכם, ואפילו אני שאני "רוסי" הייתי צוחק פעם על עולים חדשים רק כי הם רוסים כאלה, לבוש של רוסים וזה
חבל, יש פה תגובות ממש גועל נפש וזה לא לטובתכם, אל תנסו להראות איזה גברים אתם זה לא עושה רושם זה עושה אותכם יותר קטנים ממה שאתם
אף אחד לא ידע את השפה בהתחלה, כולם למדו אותה, אבל מהרגע הראשון שאתה מגיע לפה ומשפילים אותך בצורה הזאת זה מאבד כל טעם ללמוד שפה או לנסות להשתלב בחברה החדשה
הילדים האלה בסרטון לא מבינים מה הם עושים בכלל, זה כבר סתם שריטות שלהם, איזה דרך או משהו לנחם את עצמם
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
זה שמגיע להם מוות לילדים האלו זה ברור.
מה אתם לא מבינים פה אין שום הצדקה למעשים שלהם אז מה נגיד אמרו להם רוסי מסריח עם יש להם אומץ להיות בארגון נאו נאצי אז אני בטוח שיש מספיק אומץ להוריד מכות לאלו שמקללים אותם .
אני גם אוקראיני וזה לא אומר שאני צריך להגן אל הזונות האלו .מזה צריך להיות חבורה של מושפעים אוכלי כפות עכשיו מנסים להחזיר ארגון נאו נאצי בישראל .הריי אנחנו עם יהודי וכול מאניק יכול חרא פה אצלנו .
בקיצור מה שאני אומר זה שלילדים האלו מגיע לשרף כמו בגטו .
כמו 6 מליון יהודים שהלכו ..... מה אתם בכלל מגנים אלהם ומאשימים את אצמכם .
הם עשו את זה לאצמם ועכשיו שיסבלו ........
כוס אמא שלהם הם פאקינג נאצים מה אתם מצדיקים אותם יא שמאלנים יפי נפש :|?
כשהם ייקחו אתכם וישימו אתכם במשרפות נראה אם תגידו אנחנו אשמים.
טמבלים אחד אחד