קיבלת אזהרה על ספאם .
קיבלת אזהרה על ספאם .
נערך לאחרונה על ידי xPo; 19-12-2008 בשעה 23:40.
ביד יש כוח, בראש יש מוח, בגוף יש לב בו כתוב הפועל אותך אני אוהב !
|
|
מה אתם רבים אפשר לחשוב מזה גם אם זה כמו סיגריה למה הכמה אפשר לעשן 2 ראשים אם חברים פעם בשבוע לא יזיז לך זה לא שאתה מעשן את הכל בסך הכל כמה שכטות זה כיף ולא ממכר אני בכית ט ' התחלתי הייתי מעשן הרבה אחרי זה לא עישנתי איזה שנה בכיף לא חשבתי על זה אפילו ואחריזה שוב מתי שאני רואה שפותחים אני מעשן בסבבה לא חייבם להתמכר זה כיף מעביר את הזמן ןוזהו זה לא שאתה תמות מיזה או משהו
אחי אני בן 15.5 עוד מעט אני בן 16!
התחחלתי לעשן לפני שנה ומשו!
נרגילה יש לי בבית מעשן נרגילה! אחר כך התחלתי עם הסגריות לא הייתי מעשן קבוע!
אבל עכשיו סגריות קבוע עכשיו כשאני כותב אפילו יש לי סיגרה ביד! ההורים שלי יודעים שאני מעשן!
אבל אם בא לך לשמוע מאח שלך הצעה אל תעשן תחרא הזה! אני מעשן ולא יודע איך יכול להפסיק כבר! כל פעם אומר שאני מפסיק אבל נמאס לי להגייד את זה כל לא בקטע ביינתים שלהפסי'ק!
הנרגילה כל חודשים נוגע בה כבר למה כי יש לידי סגריות תמיד !
אז אחי דבר ראשון הרעל שעושה הסגריות
הוא סרטן וזה הכי מפחיד! ..
דבר שני
הריח של הסגריות! ותודה לאל שלא תמיד יש לי ריח של סגריות לפעמים יש
והריח של החדר סיגריות! ..
תמיד זה ככה! אז תשמע ממני אל תעשן אחי אל תתמכר לסגריות
ואל תעשן נרגילה
וכמו שאמרו אין יותר טוב! כל זה אותו חרא!
כמה נקודות חשובות:
א.עישון גורר אחוזים גבוהים של סרטן(קראתי פעם ממה סיגריה מורכבת אחי אין לך מושג איזה חומרים אשים יכולים להכניס לעצמם לגוף..למשל:
היית מוכן לקחת לגימה מבקבוק של אציטון?לא..אז בסיגריה/נרגילה אתה לוקח..
ב.זה פוגע בריאות ובכבד..מה שיכול לגרום להידרדרות בפעילות גופנית..
ג.חוץ מזה אני לא מוצא מה כיף בעישון בוא ניקח אותי לדוגמא..אני ספורטאי,לא עישנתי בחיים שלי ואני ישתדל מאוד לא לעשן.
ותאמין לי אני שלם עם עצמי במקום לעשן ולשרוף את הזמן שלך על כלום
קח ספר,תתאמן צא עם חברה שלך..
לא יודע מה תעשה-אבל יש לך המון אופציות..
מקווה שעזרתי.
אל תתחיל - באמא שלך תנסה להחזיק את זה עד לצבא לפחות
אל תיהיה מושפע...אל תתחיל מי צריך את זה זה סתם ידפוק לך את הבריאות וגם סיגריה וגם נרגילה אותו דבר...
אם אתה תתחיל לעשן כשתהיה גדול אתה תצטער על זה...
לא,לא ולא!
אני לא אתה אבל אני לא מציע לך לעשן,אני בן 12 ואני רואה ילד שהיה איתי בשכבה מעשן (גיל 12,אמיתי!!!) למה? כדי להיות עם החבר'ה ה"מגניבים". והוא מדרדר קשות!
נרגילה זה לא פחות מעישון,תאמין לי,וזה דופק לך את הריאה,אם אתה רוצה עתיד טוב ונורמלי ולא לסבול מזה בגיל מאוחר יותר,אל תעשן!
והנה קיצרתי טקסט מויקיפדיה על נרגילה:
^^^ שווה לך להרוס לך את החיים בגלל כמה חברה?מחקר מצא שבמהלך עישון נרגילה ניתן לעשן כמויות עשן המקבילות או גדולות לזו בסיגריות . מכיוון שהמים מסננים את העשן, ומכיוון שעשן הטבק נושא על פי רוב ריח של פירות, מתקבלת אצל רבים התחושה שהעישון לא מזיק. אך בנרגילה לא רק ששואפים את העשן, שואפים אותו הרבה יותר זמן מסיגריה ונפח השאיפות גדול יותר
גורם נזק רב יותר
רמת התרכובת הרעילה פחמן חד-חמצני אצל מעשני נרגילה דומה לזו אצל מעשני סיגריות, ובמקרים מסוימים גבוהה יותר, אף פי שלושה (=-O=-
O
מכילה חומרים מסרטנים כגון זפת, ארסן, בנזופירן, כרום ועופרת. חומרים אלה גורמים לסרטן הריאה, החניכים, השפתיים ושלפוחית השתן
שיתוף הנרגילה בין מעשנים עשוי לגרום להדבקה במחלות שונות: הרפס השפתיים, שחפת, דלקת הסימפונות (ברונכיט) ומחלת הנשיקה דרך הפה, ואקזמה ומחלות עור שונות ביד.
. ארגון הבריאות העולמי קובע כי עישון נרגילה מגדיל את הסיכון לסיבוכים במהלך היריון
כשנסעתי לכפר סבא לפני שנתיים/שלוש היה שם שלטים כאלה
שנרגילה=30 סיגריות
נרגילה זה יותר מסיגריה בהרבה זה מביא סרטן הרבה יותר מהר
אל תעשן בכלל זה לא בריא
עם תתחיל לעשן אתה תשתעל ויהיה לך סרטן
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 26-12-2008 בשעה 00:19.
אל תתן לאנשים לזיין לך את השכל, נרגילה זה רצח!
סתם מה ניראה לך מה זה הזיוני שכל האלה תעשן כמה שאתה רוצה תשתחרר אתה לא בגיל שאתה צריך לדאוג מהעתיד ומבעיות כאלה, תהנה אח שלי, בא לך לעשן? תעשן
AKA Taz2002-2006לא נשכח ולא נסלח
בנרגליה שמים חומרים שאתה באמת לא רוצה לדעת מה שמים שם תאמין לי וזה יותר גרוע מסיגריה קיצר אל תעשה את זהה
הלב אומר אל תעשן
אבל אם אתה מתלבט הין נרגילה לסיגריות
אז אין שאלה...
תעשן רק נרגילה ןתשתדל לעשן פעם בשבוע
ולא באופן יומיומי (נרגילה לא ממכרת)
תשמע אחי תאכלס נרגילה זה כיף אני מעשן וזה סבבה יושבים עם חברים פעם ב.. ככה...
אבל אם אתה חושב שאתה תעשן כל יום אל תתחיל אפילו אם אתה מסוגל לעצור את עצמך תעצור את עצמך ממש חבל אחי תאכלס זה גרוע בדיוק כמו סיגריה...
ויש בזה ניקוטין לכל מי שאמר שאין.. סתכלו על הקופסא של הטבק רשון ניקוטין לא זוכר כמה אחוז..
קיצר אחי.. תשלוט בעצמך עזוב אותך נרגילה..
עיגולים אפשר לעשות גם באדים ;]