אני ממש ממש ממש בספק שאתה שורף 800 קלוריות באירובי של שעה.אם תחלק את זה ב 2 זה יראה לי יותר ריאלי.
ואתה צריך שומן,הפכת את זה למפלצת.זה לא שומן שייכנס לגוף שלך בתור אחוזי שומן אלא משהו כדי שתוכל לתפקד כמו בן אדם נורמאלי ביום יום.
אני ממש ממש ממש בספק שאתה שורף 800 קלוריות באירובי של שעה.אם תחלק את זה ב 2 זה יראה לי יותר ריאלי.
ואתה צריך שומן,הפכת את זה למפלצת.זה לא שומן שייכנס לגוף שלך בתור אחוזי שומן אלא משהו כדי שתוכל לתפקד כמו בן אדם נורמאלי ביום יום.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
|
|
אני שורף אפילו יותר מ800 קלוריות כי ה800 קלוריות האלו הן סך הקלוריות של שאר הפעילות אך הדופק בפרק זמן מסויים שאחרי ממשיך להיות גבוה יחסית ועוד קלוריות נשרפות.
אני אוכל לפחות 40 גרם שומן ביום וזה מספיק.
ירדתי כבר 2 קילו, אין ירידה משמעותית במשקלים שאני מרים במכון, הכושר שלי השתפר, ומשה למקרה שדאגת לי הזין עוד עומד נהדר.
לפי מה האינדיקציה של הסך הקלורי?
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
שעון דופק של POLAR שהזנתי אליו את הנתונים שלי
אתה שורף 800 קלוריות באימון?
עושה רושם שאתה בכושר נהדר אם ככה
אז רק שתדע,דווקא על פולאר אני חשבתי-אתה לא באמת שורף 800 קלוריות.
הסך האמיתי יותר קרוב ל400
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
לא הבנתי את התחביר של המשפט שלך. ואני כן, אם אתה אומר שלא אז תוכיח.
אני שוקל 72 קילו, גובה 1.70, רץ שעה על 10 קמ"ש.
תראה אתה חושב שאני צריך את זה?אני מנסה לעזור לך אתה לא צריך את העזרה שלי אז סבבה.
שיהיה לך בכיף עם השריפה של 800 קלוריות לשעה הלוואי על כולנו כאלה תוצאות.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אכן בפולר צריך לחלק ב2.
מה המקורות שלך?
עברתי תאונות דרכים אתמול ככה שאני אצטרך להפסיק עם הריצות לשבוע-שבועיים. איזה אידיוט התפרץ לכביש מהשלויים כדי לעשות פרסה ופגעתי בו... אני בסדר רק מכות יבשות... באסה.
תהיה בריא, בריאות קודמת לכל. אל תחזור לאימון עד שתהיה בריא לגמרי.
רפואה שלמה.
המקורות שלי זה שיש לי פולר F6 כבר שנתיים וחצי, דבר שני מלוגים בחו"ל לאנשים שיש להם גם מכשיר שנקרא באדיבאג שהוא הרבה יותר מדוייק מהפולר, הראה שריפה קלורית בחצי.
אני הייתי שורף בזמנו בחיטוב כל אימון 1400 קלוריות לפי הפולר, אם זה באמת היה נכון - לא הייתי רושם את ההודעה הזו היום.