|
|
הביאו את זה כבר, אנשים מגעילים, ורק שתדע שאת סבתא שלי שדדו רוסים כאלו כן כן נערים בני 16-18, סתם אנשים חארות שלא אכפת להם מכלום.
בברכה, Joni
תחזור למרוקו לאכול גרעינים ולשתות קפה על הבוקר. מה זה השטויות האלה? מה אתה בגן?
לא אח שלי זה אנימציה.
אתה גם באלסף?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח הרוסים הביאו השכלה למדינה הזאת עם כול המזרחים היה פה המצב היה קשה. ומי קבע שזה ארץ למזרחים?
אווו פתחו אשכול כזה ליפני שבועיים
שיקרה להם משהו
מה הם רוצים מהקווקזים ?
את זה אני לא יודע עדיין
הייתי תופס תבן אלף הזה שאמר אנשים שמפריעים לרוסיים שהם קווקזים
הייתי עוקר לו תעניים שלו גויי מסריח
קודם כל , מה זה הבולשיט הזה פה,מה זאת הגזענות הזאת !?
אני אזכנזי , אבל בכל זאת יעני יש בי דם רוסי ,ולא נעים מה שהולך פה ,
אתם מקללים רוסים זאת אומרת שאתם גם מקללים אותי למרות שלא עשיתי כלום ,ואני חביים לא יעשה דבר כזה כמו בסרטון.
אבל למה לשייך את כל הרוסים ,בגלל כמה דבילים כאלה ?
זה יעני ,אותו דבר אם אני יראה סרטון של מרוקאים שעושים משהו רע , ואני יגיד שכל המרוקאים כאלה וכאלה וכל הבולשיט. היו לי חברים מרוקאים בישראל ואני יודע שהם אחלה גברים ,
תבינו לא שופטים בן אדם לפי העדה
אני מרוקאי גאה.. חייתי בעיר בת ים לפני העליה של הרוסים שהרסה אותה..
הרוסים הרסו את העיר, מכות שיכורים דקירות.. לצערי עברתי מהסיבה שזה לא יכול להמשך ככה.. והכל היה טוב לפני העליה.
וזאת לא ארץ למיזרחים מישהו אמר מיזרחים.? גם אשכנזים יהודים.
רוסים הם לא תושבים הם עולים אין להם אזרחות. ונכון לעכשיו אני לא רואה את עצמי עם חבר רוסי
מה זה אין אזרחות אני יהודי ועליתי לארץ ואני רוסי ויש לי אזרחות הכול תעודת זהות מה אתה דפוק?
אכפת לי?
בטח עכשיו אתה גיבור.
תגובה אלוהית.
מה אתה רוצה אני בעצמי רוסי.
תמשיך להיות גאה, יש לי אזרחות בדיוק כמו לך ולאמא שלך. כאילו אתה לא שותה מה אתה משחק אותה..
כנראה שהוא כזה..
אני מדבר איתך על העולים שמוצצים תביטוח לאומי,אלה שמשחקים אותה יהודים והם נוצרים. לא אלה שעלו מגיל צעיר ויש להם אזרחות..
סבבה אני לא מכליל את כולם.. אבל בואו נסכים שיש תרסוים הכבדים שרק צרות הם עושים.. כמו שיש את הערסים הכבדים. אני לא גזעני אני רק שונא ערבים
בכל הדתות יש אנשים טובים ורעים אי אפשר להתייחס לרוסים רק כאל רעים ...
הרוסים בנו את הארץ כמו המרוקאים וכל האחרים אין טעם לרדת עליהם וצריך להיות מאוחדים.
תאמין לי נאו נאצים הם אנשים מסכנים וצריך ללמד אותם לקח....
וגם רוסים זה מוצא זה לא דת ,אני ממוצא רוסי ואני יהודי .
אניי גם כמו דני
גם אני אשכנזי ממוצא רוסי
ותשמעו זה חוסר טאקט לחלוטין,קצת התחשבות
אה כן ולגאון הזה:
אולי עדיף שתחזור לחברים(בספק) מהמדינה הלא מפותחת שאתה בא ממנה כדי שתוכל לספר כמה גבר יצאת?רע להם פה? מעליבים אותם? לא טוב להם?
שיחזרו לרוסיה לאכול נקניק עם גבינה.. לא?
איתן יצאת חזק
איליה יצאת מתוק
מיצי
למה שינית כינוי![]()