אני שמחה לראות שהדיון שהעלתי פורח.
לזה שאמר שהוא התחיל בגלל הסקרנות: שמעתי שהשאכטה הראשונה של אדם מסיגריה מגעילה בטירוף. למה המשכת?
ולכל הנגמלים: אני גאה בכם(:
אני שמחה לראות שהדיון שהעלתי פורח.
לזה שאמר שהוא התחיל בגלל הסקרנות: שמעתי שהשאכטה הראשונה של אדם מסיגריה מגעילה בטירוף. למה המשכת?
ולכל הנגמלים: אני גאה בכם(:
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
|
|
הייתה תקופה שהייתי מעשן , ממש מזמן , לא התמכרתי למזלי , חזרתי לעשן נרגילה ועכשיו נגמלתי לגמרי , אנשים כמו glowfish ועוד כמה כל הכבוד לכם . עישון לא עוזר בכלום , להפך - רק פוגע בכיס , מחליש את הגוף ושלא נדבר על המחלות. אנשים שיאמרו לכם שסיגריה זה "מרגיע " יזינו לכם ת'מוח , אותם זה מרגיע , הם מכורים לזה ואם הם לא מקבלים את זה הם נהיים עצבניים , ברגע שהם מעשנים זה מרגיע אותם .
אממ חברים מעשנים
באלך לנסות לא ביגלל לחץ חברתי..
יש כאלה שמתחברים ויש שלא..
אבל אני לא =]
אני גם עדיין לא נגעתי בסיגריות לא אוהב וזה האפילו מגעיל אותי מעשן נרגילה וגם פעם באיזה חודש עכשיו
אני מעשן מגיל 15 ומשהוא ועכשיו עוד מעט 17 זה הרגל חרא היתחלתי שהייתי במשבר בחיים ולא יודע בחרתי בסיגריות בתחלאס מי שמעשן שנה פלוס רואה כבר מזה עושה לו הורג אותך אבל כניראה אני לא מספיק גבר כדי לקחת את עצמי בידים ולהפסיק למרות שאני רוצה...
התחלתי כי זה מסובב ואני עכשיו מעשן כי זה טעים
חברים . הפסקתי לעשן![]()
מאאיהה חחןןן
אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
בהתחלה ביציאות או שאתה עצבני ממשיך לגז מזגנים אחר כך לג'ונטים אחר כך לקוקאין (יעני הסנפה) אח''כ להזרקות וLSD