|
|
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
חחחחחחח תמיד אני עושה את זה לחבר שלי "למי יש יותר מעריצים-למטאליקה או לXXX ביטון "?XD
ואני גם אומר לו שמזרחית שרים רק על דבר אחד:הפרחה שנמצאת עם הערס
ודכאון אותו חרא:הפרחה שעזבה את הערס
לעומת זה ברוק ובמטאל יש מגוון נושאים נגיד מטאליקה:
שיר על מכת בכורות(קריפינג דת'),שיר אינסטרומנטלי(בכל אחד מהארבעה הראשונים),הצדק שאבד(...ג'סטיס),סוף העולם הקרב(הלחם באש עם אש),אסיר שנידון למוות בכסא חשמלי(רייד דה..),בכי של יצור מיתולוגי בעת מלחמה(פאנטום לורד),הלכדות תחת קרח ועוד מלא מלא שירים ונושאים מגוונים חשובים עמוקים ומרגשים
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
יבוא יום ותעברו את החטיבה והתיכון, אז רוב השטויות של פריקים/ערסים ודומיהם יעלמו. רוב...
Everybody needs somebody,
You're not the only one...
נערך אחרון על ידי n00bzZ: היום ב13:37.
למקרה שאתה לא יודע, ואני מקווה ומניח שאתה יודע, כל השירים האלה שנתת הם מטאפורה לדבר גדול יותר מסתם הילכדות תחת קרח לדוגמא.
אגב, לזה שאמר שמטאל זה עם הכי הרבה נשמה.
תשמע, אני לא חושב שיש יוצרים שיוצרים מוזיקה בלי להשקיע ולא נותנים הכל כדי לכתוב את הליריקה.
כמובן שיש את השירים הדפוקים האלה שנכתבו ב3 דקות, עם לחן גנוב ו3 אקורדים, אבל בסה"כ המוזיקה עצמה היא הנשמה ולא העניין שמטאל זה מוזיקה עם נשמה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כן, אבל אתה לא יכול להגיד שמוזיקה שהמטרה היחידה שלה זה להביא כסף ולהגיע למיינסטרים, ושהנושא שלה זהה לכל מוזיקת מיינסטרים אחרת (וגם הקצב אותו דבר...) נכתבת עם יותר מדי רגש...
מה שכן, להגיד שבמטאל יש הכי הרבה נשמה זה לא בהכרח נכון...כל שיר לסוגו וכל אדם לפי טעמו (אלא אם ב"נשמה" אתה מתכוון למחאה ויציאה נגד הממסד, ואז ברור שהמטאל לוקח את כולם(אולי הפאנק יכול להוות קצת מתחרה אלא אם אתה דוגל במה שג'ונתן קו אמר- הפאנק זה רוק לעצלנים)...) ויש לי עוד מלא לחפור על זה אבל אינלי כוח אז לפעם אחרת...
נערך לאחרונה על ידי KingdomOfSalvation; 26-01-2009 בשעה 22:27.
When a Man Lies He Murders
Some Part of the World
These Are the Pale Deaths Which
Men Miscall Their Lives
All this I Cannot Bear
to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation
Take Me Home
סיכמת את כל מה שצריך בחצי שורה חחחחח
חחח בוריס ענקי ודרך אגב Bang beng משהו כזה אני שומע בית הבובות הם אחלה להקה נגיד סיגפו אחלה של שיר ומה אתם כאילו מסתובבים אם צמידים של פריקים וכאלו?
לי יש חולצה של beatles led zepellin ועוד כמה אבל אף פעם לא אומרים לי יא פריק
אני רק רוצה להגיד שמטאליקה זה לא בדיוק טרו מטאל...
אני לא מבין מה אתם מתרגשים מהמילה פריק,אותי זה סתם מצחיק ואני שמח לדעת שאני שונה מהילדים שקוראים לי ככה..