נכתב במקור על ידי CompleX אני ביקשתי קודם בוץ... אל תפריע... מה נשמה בוץ עושה לך את זה? נכתב במקור על ידי מושי 3> מה חתולות אני נראית לך עומדת על ארבע ועושה מיאו ???? חחחחחחחחחחחח מיייאוווו חתתתתתתוווווווללללללללללללההההההה
יכול להיות פה פאנץ' טוב סתם סתם סתם אל תצאי עלי=-O
נכתב במקור על ידי מושי 3> מה חתולות אני נראית לך עומדת על ארבע ועושה מיאו ???? יכול להיות נחמד... בטוח זה יהיה יעיל יותר נכתב במקור על ידי RoyalFlush מה נשמה בוץ עושה לך את זה? חחחחחחחחחחחח מיייאוווו חתתתתתתוווווווללללללללללללההההההה שקל? הודעה? מה?
נכתב במקור על ידי CompleX יכול להיות נחמד... בטוח זה יהיה יעיל יותר שקל? הודעה? מה? אתה רוצה שאני יעמוד על ארבע ויעשה מיאו ?
מאאיהה חחןןן אני נ י צ ח ת יהצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי
נכתב במקור על ידי מושי 3> אתה רוצה שאני יעמוד על ארבע ויעשה מיאו ? האמת אני יותר בקטע של לשרוט...
נכתב במקור על ידי מושי 3> אתה רוצה שאני יעמוד על ארבע ויעשה מיאו ? עזבי את comlex אני רוצה לראות אותך על ארבע!
נכתב במקור על ידי CompleX האמת אני יותר בקטע של לשרוט... אתה לא רוצה שאני אתחיל לדבר על הפאטיש שלי ללשרוט ולנשוך אנשים נכון ?
נכתב במקור על ידי מושי 3> אתה רוצה שאני יעמוד על ארבע ויעשה מיאו ? לא יודע מה איתו, אני יודע שאני רוצה
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה נכתב במקור על ידי אושרי לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים
נכתב במקור על ידי מושי 3> אתה לא רוצה שאני אתחיל לדבר על הפאטיש שלי ללשרוט ולנשוך אנשים נכון ? נאאא... לא מאיים.... נכתב במקור על ידי S3NSA לא יודע מה איתו, אני יודע שאני רוצה הלו מה כולם בערבוביה...
חוקי הפורום