Machine Head.![]()
|
|
עריכה:בטעות לחצתי שוב על שליחה..מישהו יכול למחוק?
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 26-02-2009 בשעה 14:55.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
אני אהבתי אולי לפני חצי שנה וגם אז רק לאיזה שבוע אתה יודע להיט חולף
ואיך לעזאזל איירון מטאליקה ואופת' זה אותו סגנון!?
וואי אתה ילד עצוב
דיו ואוסבורן ברמה בדיוק של איירון מיידן ומטאליקה וזאת בכלל דעתך אז שתוק
עזוב עזוב אותו מאי
הוא מבין ברוק ומטאל בערך באותה רמה של אייל גולן
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 26-02-2009 בשעה 15:00.
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לנושא:
הכול תקופתי.אבל להקה אחת אני לא אשכח בחיים:
Motörhead
אם אשכח Motörhead תישכח ימיני
נערך לאחרונה על ידי Göregäsm; 26-02-2009 בשעה 15:10.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
לא מדוייק בכלל
הכי השפיעו ברוק אנד רול הם בדי הולי, ליטל ריצ'ארד, צ'אק בארי ועוד הרבה טובים
ובמוזיקת רוק באופן כללי הכי השפיעו הביטלס
אלביס טוב אבל לא הכי משפיע ובטח לא יותר משפיע מהביטלס
ואיך הגעת לזה שביטלס מושפעים מלהקות קלאסיות?
ממש לא
אלביס היה רוק אנד רול פשוט
הביטלס הם אלה שעיצבו את המוזיקה שלנו, הם המציאו את הפסיכדליה וגם הם אלה שהמציאו את כול הקטע הזה של רוק מתקדם ששיר אחד מוביל לשיר אחר (ראה Sgt Pepper)
והם גם אלה שהמציאו את תרבות ההיפים שמאמינים בשלום
הם מושפעים מלהקות רוק אנד רול לא מלהקות קלאסיות
אז אם אתה לא שומע את הביטלס ואת אלביס אז אל תגיד שום דבר
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 26-02-2009 בשעה 15:48.
אתה קראת למוצרט באך ובטהובן להקות הרגע?????^^
![]()
מה זה משנה התכוונתי כאלה שמנגנים קלאסי
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 26-02-2009 בשעה 16:16.
אחי תרגע...קצת הומור לא הרג אף אחד חח...צחקתי איתך...בוא תהרוג אותי...הביטלס לא רוחנים או משהו? שוחרי שלום???? תרגע אחי
![]()
הביטלס לא רוחניים
הם לא מאמינים באלוהים
הם היפים
גם גורגורות' לא רוחניים,לא מאמינים באלוהים...הם היפים????
חחחח סתם סתם
![]()
נלך מהסוף - מאיפה הגעת למסקנה שאני לא שומע ביטלס\אלביס?
מה זאת אומרת המציאו את הפסיכדליה?
בקשר לשיר מוביל לשיר - אני יכול להביא לך הרבה שירים שלפניהם שיר הוביל לשיר , הרבה לפני הביטלס.
בקשר לאלביס:
" אני מצטט:
האמן הראשון ממנו הושפעו הביטלס הצעירים היה לא אחר מאשר אלביס פרסלי.
בזה לא היו שונים ארבעת הליברפולים ממיליוני בני נוער ברחבי העולם שקיבלו את ההשראה מהמלך. אלביס היה ההוכחה החיה להצלחת הרוק´נרול ובעקבותיו האידיאל של הנוער השתנה, במקום רופא וטייס כל ילד שאף להיות כוכב רוק. הביטלס על אף שהעריצו את אלביס מעולם לא כללו את שיריו ברפרטואר שלהם. לעיתים, בהופעותיהם הראשונות עם השם ביטלס, סטו סטאקליף היה עולה ושר את Love Me Tender, בעיקר בעקבות דרישת מעריצות. רק 2 שירים של המלך הוקלטו באופן רשמי, עבור תוכניות הביביסי ברדיו: ביולי 63 הוקלט הסינגל הראשון של אלביס, That´s All right Mama וביוני 1964 הוקלט השיר I Forgot to Remember To Forget, בקולו הערב של ג´ורג´. קיים תיעוד מהחזרות לתוכנית של David Frost (שם עשו את היי ג´וד) מ-,68 שבהן ביצעו הארבעה את It´s Now Or Never. All Shook Up , Rip it Up ו- Shake, Rattle And Roll, מלהיטיו הגדולים של אלביס גם הוקלטו בחזרה בעת העבודה על Get Back, אך חוץ מכמה קוריוזים אלה, הערכתם והערצתם את מלך הרוק´נרול באה רק במישור הרעיוני. בפגישה המפורסמת שנערכה בשנת 65 בין אלביס לביטלס, אלביס היה כבר מעבר לשיאו אך עדיין הביטלס התרגשו לראות את גיבור ילדותם.... ".
אם צריך קישור תודיע לי.
אני מניח שאתה אומר שאני לא מדייק, אבל שוב, אתה טועה.
נכון
הם הושפעו גם מאלביס
אבל אלביס לא הכי משפיע
כי הוא ניגן רוק אנד רול וזה היה משפיע רק לאותו תקופה
הביטלס השפיעו יותר על המוזיקה הפופולרית עד היום וגם הם השפיעו על הרוק הפסיכדלי וגם על הרוק המתקדם ועל התרבות של שנות ה60
אלביס עושה אחלה מוזיקה אבל הוא עם כול הכבוד לא יותר משפיע מהביטלס, רק על הרוק אנד רול.
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 26-02-2009 בשעה 18:17.