|
|
נקודת הג`י נמצאת מתחת לעצם-החיק בדופן הפנימית העליונה של הנרתיק. לרוב, נמצאת ב`חצי הדרך` בין עצם-החיק לבין צוואר הרחם, לאורך השופכה וליד צינור שלפוחית השתן כשהוא מתחבר לשופכה. גודלה של הנקודה משתנה. שערו בנשפכם כי קיים שעון קטן הנמצא בנרתיק כשהשעה 12 מצביעה ישירות לטבור, נקודת הג`י נמצאת בין השעה 11 ל-1 מס` ס"מ בתוך הנרתיק (בתמונה). שלא כמו הדגדגן הבולט מעל פני רקמת הנרתיק, נקודת הג`י נמצאת פנימית לדופן הנרתיק ולכן נדרש לחץ קל על מנת לאתר אותה. לרוב, גודלה כגודל אפונה, אזור ספוגי המגיב לגירוי תוך התקשות והתנפחות כתוצאה של זרימת דם אליו.
ובמילים פשוטות -בתחת
אצל בנות באמצע הנרתיק בערך, כדי להגיע אליה צריך לקמר קצת את היד
אצל בנים בפי הטבעת
צודק.נקודת הג`י נמצאת מתחת לעצם-החיק בדופן הפנימית העליונה של הנרתיק. לרוב, נמצאת ב`חצי הדרך` בין עצם-החיק לבין צוואר הרחם, לאורך השופכה וליד צינור שלפוחית השתן כשהוא מתחבר לשופכה. גודלה של הנקודה משתנה. שערו בנשפכם כי קיים שעון קטן הנמצא בנרתיק כשהשעה 12 מצביעה ישירות לטבור, נקודת הג`י נמצאת בין השעה 11 ל-1 מס` ס"מ בתוך הנרתיק (בתמונה). שלא כמו הדגדגן הבולט מעל פני רקמת הנרתיק, נקודת הג`י נמצאת פנימית לדופן הנרתיק ולכן נדרש לחץ קל על מנת לאתר אותה. לרוב, גודלה כגודל אפונה, אזור ספוגי המגיב לגירוי תוך התקשות והתנפחות כתוצאה של זרימת דם אליו.
האתגר כבר החל ההרשמה סגורה.
נערך לאחרונה על ידי Pentacles; 08-03-2009 בשעה 07:39.
1. קונדום - אותו מלבישים על איבר מינו של הגבר והוא מונע את פליטת הזרע של הגבר בתוך איבר המין הנשי.
2. גלולות למניעת הריון - אותן לוקחת האישה באופן קבוע והן שומרות על כך שהאישה איננה יכולה להיכנס להיריון.
מדבקות - מין מדבקה שהאישה מדביקה על היד, שפועלת בעיקרון של גלולות, מטפטפת הורמונים לגוף ומונעת הריון. (בלבד)
אמצעי מניעה שני : חגורת צניעות שמולבשת על איבר מינו של גבר. החגורה מונעת הכלמחלות מין, הריוונות, את היכולת לאונן, ואפילו את הזקפה של של הגבר היא מונעת ממנו
תמונה להמחשה:
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/i/s/t/r/e/s/s/_/1/2/3/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407201030254443/200407201119588858
/chaste-president.jpg
http://img.diytrade.com/cdimg/449647...stity_Belt.jpg
עריכה לזה שמתחתי:
מה אתה מדבר איתי במילים גבוהות. הוא לא צין איזה אמצעי מניעה, וזה אכן מונע בזה אתה מסכים איתי? (ולידע כללי שלך אמצעי מניעה נועדו למנוע גם העברת מחלות)
(קח תנקודות מצידי מה אכפת לי חח העיקר זה המשחק ואני חייב לצין שאני נהנה)
נערך לאחרונה על ידי Hermonethic; 08-03-2009 בשעה 20:45.
אני חושב שחגורת צניעות לא נחשבת לאמצעי מניעה כי היא מונעת לגמרי את יחסי המין, שזה לא הרעיון של אמצעי המניעה - אמצעי מניעה אמור לגרום לכך שהאישה לא תיכנס להיריון לא שלא יהיה סקס...