חח מה זה 6 הקפצות חח
תוריד מחירים
חח מה זה 6 הקפצות חח
תוריד מחירים
|
|
מה לעשות שהדיון יורד עמ'.. צריך להשאיר אותו למעלה.. בשביל מה לפתוח כל פעם דיון חדש? פשוט אני רוצה להשאיר אותו בעמ' ה1.
ותגיד מה אתה צריך נחשוב אם להוריד.. שוב השרת זה Q6600 שרתי איכותי ביותר ללא לאגים! וזהו התחייביות.. במידה ויהיו נפילות.. אני מתחייב להחזיר את הזמן + פיצוי.. ככה שלא לדאוג.. ונפילות לא קורות מעומס.. אלא שעושים ריסטרט פעם בשבועיים - שלוש.. אז השרתים קורה שהם לא חוזרים.. אבל אני מחזיר אותם ישר אחרי שהם נופלים.. ככה שלא מפספסים זמן(חוץ ממקרים חריגים כמובן).
עוד הקפצה אחת אתה מקבל וואחד קנס שחבל לך על הזמן!
רגע תסביר לי אז בבקשה.. מה לעשות? כאילו באמת אני שואל.. הדיון שלי יורד לעמ' 3-4 אף אחד לא מסתכל שמה. אז אני מקפיץ כדי שיראו, מה לא נכון פה? אם הייתם המנהלים פותחים דיון נעוץ שבו מסודר לפי דיונים מכירות של אנשי לאורך זמן ובכוונה אני מדגיש לאורך זמן, אז ההקפצה שלי באמת לא הייתה במקום.. אבל אין דבר כזה ושוכחים מהדיון שלי בכלל, אתה לא באמת מצפה שאפתח דיון חדש נכון? תציע פתרון הגיוני ואני לא אקפיץ.
800 נק'?אין מצב להנחה
שלחתי לו נק' מקווה לקבל תוניטרילו!!!
ונטרילו 2.1 - 40 סלוטים:
אתה מוכר גם ליותר חודשים?
נגיד ואני ירצה ל 6 חודשים, כמה נק'?
The Pod
חבר'ה אמין שווה לקנות .
אחי תעשה לי לחודש ושבועים שרת SA:MP
ב 2800 בגלל שאני היחיד שרוצה לקנות וגם יקר לי ואני לא צריך לפחות מחודש תחשוב גם עד שיהיה לי אנשים הלך לי שבועים אז אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי ונפתח תיווך
אני יעשה לך לחצי שנה ב3,500. למרות שזה זמן מאוד ארוך.. אבל בסדר. לדעתי עדיף לך לקנות חודשיים.. חודשיים.. אבל כמו שאמרתי 3.5K לחצי שנה.
אחי נראה לך הגיוני? אתה מבקש פה הוזלה מטורפת של מ 2,600 + 1,600 ל2,800.. אתה מבקש הנחה של 1,400 נק' - זה המון! אין מצב אחי. זה כמו שרת שלם.. אם אתה רוצה ב2,800 אני אתן לך חודש ושבוע.. כך שאתה תקבל הנחה של 700 נק'.. שזה גם המון! ואני לא עושה את בד"כ.. אבל אם תרצה אז בכיף.
נערך לאחרונה על ידי SagroN; 02-04-2009 בשעה 17:49.