קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיול שנתי סוף סוףף
    על ידי AND בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-12-2006, 00:25
  2. אללה מחר טיול שנתי אני צריך המלצות חמות!
    על ידי AbutbuLL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 15:38
  3. טיול שנתי ... =)
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-11-2005, 22:32
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 41 מתוך 41

טיול שנתי סוף סוף!!! - עמוד 3

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

בונה כמה טיולים..
    את כבר סימתי איתם חח..
    תהנה אחי.
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של JORDAN100
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עבור בעלי חיים כל יום הוא טרבלינקה יצחק בשביס זינגר

שמע לגבי המוזיקה תמיד אומרים ותמיד אמרו את זה לחזור עם יהיה לך משעמם ולא תירדם תביא ...!!! שמע לא צריכים את זה ממש כי עושים צחוקים באוטובוס אני כיתה יא' ואני מכיר ת'שטויות האלה אני תמיד נדפקתי שלא הבאתי
    אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש

משתמש ותיק
    שם פרטי
    שיראל
    לייקים
    2
    נקודות
    232
    משפט מחץ
    True love comes when you find yourself

תהנה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מצטער על ההקפצה,אבל אני רוצה לספר קצת על הטיול השנתי שלי אשמח אם לא תנעלו...

קודם כל,היה אחד הטיולים הגדולים והכי מצחיקים שיש!!!

מהלך הטיול: הגענו ב6:00 בבוקר לבצפר,כינסו אותנו בכיתות והסבירו לנו על הטיול,מבול ירד (כפ"ס) לא חשוב... לא חשוב ... לא חשוב...
    הגענו לכינרת,אבל בגלל הגשם הוחלט ברוב קולות שלא נצא לכינרת. אז נסענו עוד שעה עד שהגענו לשמורת החולה. היה מאוד כיף,הלכנו קצת בשמורה,והגענו למקום שמראים בו סרטים,הראו סרטים,ואז הגענו למקום שלכל ילד יש שלט,יש לוח גדול ועושים כזה טריוויה,לא זכיתי כי לא הקשבתי...
    אז לקחו אותנו לסרט 4 מימדי (עם מים וכאלה,מימד רביעי = הרגשה של דברים מוחשיים) וכיסאות זזים,כל הבנות צרחו שהכיסאות זזו,כיאילו לא היו בסרט כזה בחיים..
    לא חשוב... לא חשוב... לא חשוב...
    הגשם הפסיק,נסענו לגליל ושם הגענו לקניון,שם אכלנו ארוחת צהריים,אבל בדרך קלטתי חנות מוזרה... פיתה ופיצה ורונה (ורונה זו מילה אחת,שם של עיר) אז ראיתי פה פוטנציאל לקטע טוב,הלכתי למוכר בחנות,כולם (השכבה) היו לידי ושאלתי אותו:"תגיד,כמה עולה רונה" המוכר היה המום לשנייה,גיחך מעט ואמר לי:"7 ש"ח בשביל כולם!!!" חחח... היה אחד החזקים!!!
    אחר כך,כשטילנו בקניון הגיעה ההודעה,אנחנו ישנים באכסניה במקום באוהל מסריח,כולם:"יש!!!" ואני כזה צועק יש,צעקתי לכמה חברה (שמות בדויים):"יש!!! אכסניה ולא אוהל מזורג* שלומו,אני במיטת קומותיים הגבוה... שלומו?..." חיפשנו אותו שעה!!! כל האוטובוס איחר,הגענו לאוטובוס כדי לומר למורה,מה אנחנו רואים,את שלומו המנ*אק הזה באוטובוס,רתחתי מזעם!!!
    לא חשוב...לא חשוב... לא חשוב...
    לפני שלקחו אותנו לאכסניה,הגענו למסעדה כזאת... היה בופה,רק בשבילנו והיה מעולה,חוץ מהתפוזים... אז מה עשיתי,הייתה נזילה בתקרה,ושמתי את התפוזים כ"דלי" למים הנוזלים,בא איזה ילד סנילי,ראה את המים,אבל לקח את הקנקן המלא של התפוזים ואמר:"אתם שותים את זה?" אנחנו:"אממ... לא,אתה יכול לקחת את זה" שתה את כל התפוזים עם המים שנזלו,חחח... מסכן הוא הקיא כשסיפרנו לו...
    הגענו לאכסניה,6 ילדים בחדר,החדר היה מרווח ויפה,בסדר!!! עדיף על אוהל חשבתי לעצמי...
    ואז איזה אחד ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער שהיה איתנו בחדר תפס את המקלחת,הוא ילד דוחה,יש לו מלא חצ'קונים...והוא מוזר כזה,ושכחן...
    אז הוא שכח את המגבת שלו וביקש מאיתנו להביא לו את המגבת,והתשובה הברורה הייתה:"לך תזד**ן!!! אתה מכוער אנחנו לא מתקרבים!!!" מה הוא יעשה,לקח שעה,הוא הציץ שאף אחד לא רואה... רץ לקח את המגבת וחזר... מזל שרק שמעתי אותו ולא ראיתי כלום...
    ואז כולם הלכו ללובי ושם רצו לעשות לנו מסיבה,אחת הגרועות,היה אפשר למצוא אותי בחוץ תוך 2 דקות.
    אז בינתיים,שכולם חוגגים,כמה ילדים היינו ואמרנו לעצמנו,למה שגם אנחנו לא נחגוג?
    קנינו מלא XL וBLU ושתינו מלא!!!
    ראינו טלוויזיה,האח הגדול,מסודרים וסיינפלד... והיו טונה בדיחות,עשינו כזו תחרות שמי שנרדם ראשון מתעורר עם המון משחת שיניים על הפנים,אז בואו נאמר שאני לא התעוררתי את משחת שיניים על הפנים,ילד אחר היה מרוח כמו פנטומימאי עם מלא לבן,חחח...
    אז ב- 23:00 היה אסור לנו לצאת למסדרון של האכסניה אז יצאנו למסדרון,כל הבנים רצו לחדר של הבנות,אבל חלק נתפסו,אני לא כי הסתתרתי,אבל זה לא עזר,כל השכבה (6 כיתות) קפצו מהחלון עם פנסים ורצו מבחוץ לאכסניה לחדרים של הבנות...
    ואני תיכננתי את התוכנית המגניבה שלי...

יום שני עוד מעט...

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

תהנה!!

משתמש מכור האוואטר של Ruspo
    שם פרטי
    Эйтан
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    בחורות ערומים זה כולרע

פורסם במקור על ידי turdjeman1
    תהנה.
    תודה
    אבל אשמח לתגובות לא יבשות כל כך...

תהנה ..

F.C. LIVERPOOL האוואטר של Gal
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    778
    משפט מחץ
    תאמין לי, אל תאמין לאף אחד.

תהנה אחי

F.C. LIVERPOOL
    אוהב אותך לעד !!!

Number 1 Owner
    לייקים
    0
    נקודות
    47

תהנה אחי..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שרון
    לייקים
    0
    נקודות
    200

עלק לא להביא MP3 כל טיול אומרים את זה מי שם עלייהם XD

חוקים נועדו כדי לעבור עליהם

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תהנה אחי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

ציטוט נכתב במקור על ידי dam!an צפיה בהודעה
    מצטער על ההקפצה,אבל אני רוצה לספר קצת על הטיול השנתי שלי אשמח אם לא תנעלו...

קודם כל,היה אחד הטיולים הגדולים והכי מצחיקים שיש!!!

מהלך הטיול: הגענו ב6:00 בבוקר לבצפר,כינסו אותנו בכיתות והסבירו לנו על הטיול,מבול ירד (כפ"ס) לא חשוב... לא חשוב ... לא חשוב...
    הגענו לכינרת,אבל בגלל הגשם הוחלט ברוב קולות שלא נצא לכינרת. אז נסענו עוד שעה עד שהגענו לשמורת החולה. היה מאוד כיף,הלכנו קצת בשמורה,והגענו למקום שמראים בו סרטים,הראו סרטים,ואז הגענו למקום שלכל ילד יש שלט,יש לוח גדול ועושים כזה טריוויה,לא זכיתי כי לא הקשבתי...
    אז לקחו אותנו לסרט 4 מימדי (עם מים וכאלה,מימד רביעי = הרגשה של דברים מוחשיים) וכיסאות זזים,כל הבנות צרחו שהכיסאות זזו,כיאילו לא היו בסרט כזה בחיים..
    לא חשוב... לא חשוב... לא חשוב...
    הגשם הפסיק,נסענו לגליל ושם הגענו לקניון,שם אכלנו ארוחת צהריים,אבל בדרך קלטתי חנות מוזרה... פיתה ופיצה ורונה (ורונה זו מילה אחת,שם של עיר) אז ראיתי פה פוטנציאל לקטע טוב,הלכתי למוכר בחנות,כולם (השכבה) היו לידי ושאלתי אותו:"תגיד,כמה עולה רונה" המוכר היה המום לשנייה,גיחך מעט ואמר לי:"7 ש"ח בשביל כולם!!!" חחח... היה אחד החזקים!!!
    אחר כך,כשטילנו בקניון הגיעה ההודעה,אנחנו ישנים באכסניה במקום באוהל מסריח,כולם:"יש!!!" ואני כזה צועק יש,צעקתי לכמה חברה (שמות בדויים):"יש!!! אכסניה ולא אוהל מזורג* שלומו,אני במיטת קומותיים הגבוה... שלומו?..." חיפשנו אותו שעה!!! כל האוטובוס איחר,הגענו לאוטובוס כדי לומר למורה,מה אנחנו רואים,את שלומו המנ*אק הזה באוטובוס,רתחתי מזעם!!!
    לפני שלקחו אותנו לאכסניה,הגענו למסעדה כזאת... היה בופה,רק בשבילנו והיה מעולה,חוץ מהתפוזים... אז מה עשיתי,הייתה נזילה בתקרה,ושמתי את התפוזים כ"דלי" למים הנוזלים,בא איזה ילד סנילי,ראה את המים,אבל לקח את הקנקן המלא של התפוזים ואמר:"אתם שותים את זה?" אנחנו:"אממ... לא,אתה יכול לקחת את זה" שתה את כל התפוזים עם המים שנזלו,חחח... מסכן הוא הקיא כשסיפרנו לו...
    הגענו לאכסניה,6 ילדים בחדר,החדר היה מרווח ויפה,בסדר!!! עדיף על אוהל חשבתי לעצמי...
    ואז איזה אחד ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מכוער שהיה איתנו בחדר תפס את המקלחת,הוא ילד דוחה,יש לו מלא חצ'קונים...והוא מוזר כזה,ושכחן...
    אז הוא שכח את המגבת שלו וביקש מאיתנו להביא לו את המגבת,והתשובה הברורה הייתה:"לך תזד**ן!!! אתה מכוער אנחנו לא מתקרבים!!!" מה הוא יעשה,לקח שעה,הוא הציץ שאף אחד לא רואה... רץ לקח את המגבת וחזר... מזל שרק שמעתי אותו ולא ראיתי כלום...
    ואז כולם הלכו ללובי ושם רצו לעשות לנו מסיבה,אחת הגרועות,היה אפשר למצוא אותי בחוץ תוך 2 דקות.
    אז בינתיים,שכולם חוגגים,כמה ילדים היינו ואמרנו לעצמנו,למה שגם אנחנו לא נחגוג?
    קנינו מלא XL וBLU ושתינו מלא!!!
    ראינו טלוויזיה,האח הגדול,מסודרים וסיינפלד... והיו טונה בדיחות,עשינו כזו תחרות שמי שנרדם ראשון מתעורר עם המון משחת שיניים על הפנים,אז בואו נאמר שאני לא התעוררתי את משחת שיניים על הפנים,ילד אחר היה מרוח כמו פנטומימאי עם מלא לבן,חחח...
    אז ב- 23:00 היה אסור לנו לצאת למסדרון של האכסניה אז יצאנו למסדרון,כל הבנים רצו לחדר של הבנות,אבל חלק נתפסו,אני לא כי הסתתרתי,אבל זה לא עזר,כל השכבה (6 כיתות) קפצו מהחלון עם פנסים ורצו מבחוץ לאכסניה לחדרים של הבנות...
    ואני תיכננתי את התוכנית המגניבה שלי...

יום שני עוד מעט...

תפסתם ראש מהXL והBLU? אחי אני בטיול שנתי האחרון של י'ב ישנו באוהלים היה אחד החזקים אוהל ענקי היה אחד לבנים אחד לבנות קיצר בטח שאפילו המסיבה הייתה גרועה זה לר משנה אתה סוג של פריק שומע מטאל שתגדל תוכל ללכת למוסד מקום מצוין לאוהבי מטאל ורוק כבד קיצר ילדים

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,096 | הודעות: 8,173,683 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect