קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טוני כנס שנייה
    על ידי iONiX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-07-2006, 14:18
  2. Erik כנס שנייה
    על ידי UraNiuM בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 21:17
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:34
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 14 << ראשון 1234513 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 206

[תשובה]Li0rz -כנס שנייה וכל החסרי אמונה למיניהם שיכנסו - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

תראו איזה תירוצים עלובים יש לכם..

אלוהים יכול אבל לא רוצה..
    צריך להחליף שאלה..
    אלוהים נותן לנו את הכלים

מה אתם עיוורים מה אתם בדיוק לא רואים כאן??
    מה זה להחליף שאלה?!!?
    מה זה יכול אבל לא רוצה!?@$!@$

מה אתם באים לשגע אותי אין לכם מה להגיד בדיון אלוהים יצא במקרה הזה אפס מאופס פשוט ככה

השואה זו הההוכחה האולטימטיבית לזה שאלוהים לא קיים זה העוול הכי גדול באנושות שנגרם ליהודים
    ורק בזכות מדינות כמו ארה"ב אנחנו שורדים עד היום..ולא זכות אלוהים..אלוהים ישב בצד וראה איך זורקים תינוקות למשרפות ואיך מתעללים ביהודים קוצרים אותם מפשיטים אותם נותנים להם מכות רצח

אלוהים לא שווה כלום אם הוא נותן לדברים כאלה לקרות

2. קישורים ממומנים

אני חושב שאנשים מאמינים באלוהים רק בגלל
    שהם מפחדים מהמוות הם רוצים להאמין שהחיים לא
    נגמרים אחרי שהם מתים.

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

ציטוט נכתב במקור על ידי Li0rz צפיה בהודעה

צריך להחליף שאלה..
    אלוהים נותן לנו את הכלים

מה זה להחליף שאלה?!!?

מה אתם באים לשגע אותי אין לכם מה להגיד בדיון אלוהים יצא במקרה הזה אפס מאופס פשוט ככה

השואה זו הההוכחה האולטימטיבית לזה שאלוהים לא קיים זה העוול הכי גדול באנושות שנגרם ליהודים
    ורק בזכות מדינות כמו ארה"ב אנחנו שורדים עד היום..ולא זכות אלוהים..אלוהים ישב בצד וראה איך זורקים תינוקות למשרפות ואיך מתעללים ביהודים קוצרים אותם מפשיטים אותם נותנים להם מכות רצח

לכם? אני לא מאמין בכלל בכלל בכלל באלוהים אפילו לא טיפה, אני איפלו דיי אנטי דת

אבל הטענה שלך מטופשת..

קודם כול: היא לא סותרת את מה שכתוב בתורה

וגם אלוהים לא יכול לעשות הכול. במיתולוגיה היוונית מציגים את האלים שלהם כאילו שהם יכולים לעשות הכול, אבל זה לא ככה בתורה.. מציגים את אלוהים כסוג של יצור כזה שגם לפעמים טועה ולא אחד כזה שיכול לעשות הכול, אז גם אם הוא היה רוצה הוא לא היה יכול לעשות את החיים מושלמים, כי הם לא היו אף פעם.. בעצם אם החיים היו מושלמים הוא לא היה קיים

וחוץ מזה תחשוב על חיים מושלמים: בכלל יש סבירות גבוהה שהיקום הזה לא היה נוצר אם היו חיים מושלמים כי הוא נוצר בגלל באגים וכול מני דברים שלא צריכים לקרות כמו המפץ הגדול. אבל נגיד אם היה חיים מושלמים והמפץ הגדול קרה ובכול זאת היו יוצרים מתא אחד שהפתחו ובלה בלה בלה והיו אנשים.. אז אם החיים היו מושלמים, אז בכלל לא היה סיכוי שהייתי יושב פה וכותב את מה שאני כותב, כי לא היה צורך במחשבים ובבתים ובחשמל. האדם הגיע לאן שהוא הגיע היום רק בגלל שהחיים לא מושלמים והיו בהם בעיות..

אז מה לעשות, החיים לא צודקים ולא מושלמים והם לא אמורים להיות וזה לא משנה כמה תנסה להכחיש את זה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי rocknroll22 צפיה בהודעה
    לכם? אני לא מאמין בכלל בכלל בכלל באלוהים אפילו לא טיפה, אני איפלו דיי אנטי דת

אבל הטענה שלך מטופשת..

קודם כול: היא לא סותרת את מה שכתוב בתורה

וגם אלוהים לא יכול לעשות הכול. במיתולוגיה היוונית מציגים את האלים שלהם כאילו שהם יכולים לעשות הכול, אבל זה לא ככה בתורה.. מציגים את אלוהים כסוג של יצור כזה שגם לפעמים טועה ולא אחד כזה שיכול לעשות הכול, אז גם אם הוא היה רוצה הוא לא היה יכול לעשות את החיים מושלמים, כי הם לא היו אף פעם.. בעצם אם החיים היו מושלמים הוא לא היה קיים

וחוץ מזה תחשוב על חיים מושלמים: בכלל יש סבירות גבוהה שהיקום הזה לא היה נוצר אם היו חיים מושלמים כי הוא נוצר בגלל באגים וכול מני דברים שלא צריכים לקרות כמו המפץ הגדול. אבל נגיד אם היה חיים מושלמים והמפץ הגדול קרה ובכול זאת היו יוצרים מתא אחד שהפתחו ובלה בלה בלה והיו אנשים.. אז אם החיים היו מושלמים, אז בכלל לא היה סיכוי שהייתי יושב פה וכותב את מה שאני כותב, כי לא היה צורך במחשבים ובבתים ובחשמל. האדם הגיע לאן שהוא הגיע היום רק בגלל שהחיים לא מושלמים והיו בהם בעיות..

אז מה לעשות, החיים לא צודקים ולא מושלמים והם לא אמורים להיות וזה לא משנה כמה תנסה להכחיש את זה.
    מה מה מה מה מה מה מה?
    אני לא יודע איזה תנ"ך בדיוק קראת, אבל בתנ"ך ה' מתואר כאל כל יכול, ועזוב תאלים של המיתולוגיה הייונית, לא על זה אנחנו מדברים..
    ה' לא יצור, הוא לא טועה , ומה הקשר אם החיים היו מושלמים ה' לא היה קיים??

כמה שטויות אתה כותב, אם החיים היו מושלמים אז לא היה צורך במחשבים ובחשמל?! מה זה קשור לעזאזל?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    עידו
    לייקים
    1
    נקודות
    10

מקרה אחד אם כבר שואה : צדיקים שלמדו תורה כל חייהם מתו , למה?
    מקרה 2 : עשרת הרוגי מלכות - גדולי הדור בינהם ר' עקיבא נרצחו באכזריות
    מקרה 3 - הגמרא שילד הלך לעזור לאביו ולקיים מצוות שילוח הקן , תיפס על גג נפל ומת , 1. כתוב " שלוחי מצווה אינם ניזוקין" אז איך זה קרה ? הוא הלך לקיים מצווה 2. " כבד את אביך ...... יאריכון את ימיך" , הוא הלך לקיים מצוות כיבוד הורים ומת שנייה אחר כך.
    מה הקטע פה?
    נערך לאחרונה על ידי WeedMe; 09-03-2009 בשעה 15:55.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי BangBang צפיה בהודעה
    מקרה אחד אם כבר שואה : צדיקים שלמדו תורה כל חייהם מתו , למה?
    מקרה 2 : עשרת הרוגי מלכות - גדולי הדור בינהם ר' עקיבא נרצחו באכזריות
    מקרה 3 - הגמרא שילד הלך לעזור לאביו ולקיים מצוות שילוח הקן , תיפס על גג נפל ומת , 1. כתוב " שלוחי מצווה אינם ניזוקין" אז איך זה קרה ? הוא הלך לקיים מצווה 2. " כבד את אביך ...... יאריכון את ימיך" , הוא הלך לקיים מצוות כיבוד הורים ומת שנייה אחר כך.
    מה הקטע פה?
    אני כבר יודע מה כנראה יענו לך פה..
    נסתרות דרכי האל..
    במקרה 1: הם באו לכפר על החטאים של בני ישראל, וה' בעצם עשה להם טובה והעביר אותם לעולם הבא בשביל שהם לא יסבלו בשואה ויחיו חיי נצח בגן עדן..
    מקרה 2: כמו מקרה ראשון, נסתרות דרכי האל, ה' אהב את ר' עקיבא ורצה לזרז את המוות ושל גדולי הדור כדי שהם יוכל להתחיל בחיי נצח בעולם הבא..
    מקרה 3: לא תמיד יש צדק, הצדק של ה' שונה מהצדק של האדם, אז אולי לך זה נראה לא צודק אבל לה' זה כן..
    בקשר למצווה 2. לקיים פעם אחת מצוות כיבוד הורים זה לא מספיק, צריך כל החיים לעשות את זה..

נו דניאל איך הייתי,יש עתיד כמאמין?
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 09-03-2009 בשעה 16:13.

משתמש מכור
    שם פרטי
    מנגו
    לייקים
    0
    נקודות
    130

ציטוט נכתב במקור על ידי expert צפיה בהודעה
    זה בעיה להתווכח עם אתיאסטים על השואה... במקרה הזה לא ניתן לתת לכם תשובה/הוכחה.. אלא רק תשובה אחת שאתם מקבלים כתירוץ...נסתרות דרכי האל...
    תביאו שאלה אחרת אם כבר.. כל מה שנגיד על השואה וה'..אתם תגידו אז למה הוא נתן ל6 מיליון להיהרג/להירצח/להישרף וכו'..למה ככה ולמה ככה ??..הרי הוא האל שאוהב את העם שלו ובלהבלהבלה...
    בנושא הזה הוויכוח יכול להימשך שנים..ואני לא מנסה שנתחמק מהנושא הזה..אבל אני כבר יודע מראש שלא תקבלו אותו.. עדיף שתשאלו שאלה אחרת...
    ....

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

....
    סבבה, יש לי שאלה אחרת,
    בתקופת המקרא, שבנ"י חטאו, ה' היה שולח נביא, ועושה אותות וניסים בשביל להחזיר את בני ישראל בתשובה..
    למה הוא הפסיק לעשות זאת?

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

....

U GOT OWNED

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

אתם כנראה לא שמעתם על המושג "גלגול נשמות" שבו נשמות חוזרות לעולם בתור בני אדם (גם תינוקות ליאור) בכדי לתקן על חטא שהם עשו ובכך הם יורשו להיכנס לגן עדן.

בקשר לשואה?
    בואו נתחיל מזה שהתורה אזהירה אותנו מפני השואה (בספר שמות אם אני לא טועה).
    דבר שני, הקב"ה אינו מתערב בבחירתם החופשית של בני אדם.
    הוא לא התערב כאשר קין הרג את הבל, כשהאחים מכרו את יוסף (לישמאעלים אם אני זוכר נכון), כשבית המקדש נחרב
    וגם לא מנע מהנאצים להרוג יהודים (היו ניסים פרטיים אבל לא כל הצדיקים ניצלו).

את התשובה המדויקת של למה ה' נתן לשואה לקרות אי אפשר לדעת (ה"תירוץ" כמו שאתם מכנים אותו - נסתרות דרכי האל)
    אבל הנה כמה תשובות מקובלות בכמה חוגים (קרדיט להיידפארק).

1)חב"ד - זו שאלה שאין לענות עליה. אין לתלות את האסון בהיותו תוצאה ישירה של חטאים (כדברי הרבי מלובביץ', השטן עצמו לא יכול היה למצוא עוונות שיצדיקו עונש כזה). דובר בולט של עמדה זו הוא גם הרב לאו.

2)הרב שך - הקב"ה מקבץ את חטאותיהם של דורות רבים ומעניש בהזדמנות אחת. משא החטאים ערב השואה היה כבד במיוחד בשל ההשכלה והחילוניות.

3)סאטמר - עונש על יומרותיה של התנועה הציונית, ועל השאיפה לעלות לארץ בניגוד ל"שלוש השבועות".

4)חוגים חרדל"יים (לפי "אם הבנים שמחה") - תוצאה של האיטיות שבה היהודים עלו לארץ. רק אסון יכול היה להוציא את היהודים מאדישותם כלפי הצורך להתקבץ בארץ.

5)פילוסופים דתיים שונים - השואה - תוצאה בלתי נמנעת של חופש הבחירה שניתן לאדם לעשות רע.

6)הרב עובדיה יוסף - לאחרונה השתמש בהסבר הליטאי (ראה לעיל). מוכר יותר ההסבר הישן שלו, לפיו הנשמות שסבלו בשואה היו צריכות לכפר על חטאים בגלגולים קודמים

עכשיו חברים זאת לא חוכמה לשאול פה ילדים בפורום שאלות בסדר גודל כזה, לכו תשאלו רב פנים מול פנים, אחד על אחד ואני בטוח שתקבלו את כל התשובות.

חג שמח חברים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Dsullo צפיה בהודעה
    במקרה נכנסתי לנושא
    בונה ידוסים לכל דבר לכל אסון או משו אתם תכניסו את התנך המסכן שלכם ,
    חלאס מה נסגר ,בא לכם להאמין באיזה משו שאפחד לא ראה?תאמינו מי שם עליכם
    אבל להכניס תתנך שלכם בכל חור ? הה-11 לספטמר גם הבאתם פסוקים מהתנך
    שואה -גם הבאתם ,
    לכו ***
    תתבטא יפה. כולם פה מדברים בצורה יפה ונעימה ואתה לא שונה מאף אחד.

שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ

הקב"ה לא מתערב בבחירה חופשית של אנשים? הקב"ה לא מתערב בשום דבר ! שום כלום

מגוון התשובות שהבאת כאן רק מראה שאין תשובה חד משמעית או יותר נכון תירוץ חד משמעית לדבר..

במילים אחרות..או שאלוהים מת..או שהוא לא קיים..או שלא איכפת לו

ובכל אחד מהמקרים..איתי לפחות הוא גמר סיפור

עכשיו...זה לא חכמה לשאול כאן ילדים?? הם הביאו את זה על עצמם חשבו שהם יכולים לענות
    והנה הם לא..וגם לא החב"דניק שמנסה לחזק אותי..
    נערך לאחרונה על ידי Li0rz; 09-03-2009 בשעה 18:18.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

צריך להחליף שאלה..
    אלוהים נותן לנו את הכלים

מה זה להחליף שאלה?!!?

אין לי בעיה שתגיד שה' לא קיים אבל אל תקלל
    ויש לי שתי תשובות בשבילך
    1)
    פשוט כך הוא רצונו של ה' שניבטח בו ונשען עליו, ולא נשכח שיש בורא לעולם וגם כשיש צרות יש מי שיציל ויושיע.
    בשואה לדוגמא כמה התבוללות היה בעם ואחוז ההתערות בעם הגרמני היה גדול מאוד. וכמעט שיהדות אשכנז איבדה את ציביונה היהודי.
    אבל ה' כדי להזכירנו שאנו עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב - וכדי לשמור על מורשת יהדותינו, נתן ה' לצורר הגרמני (לצערינו) להכות בנו כדי שנזכור שאנו עם לבדד ישכון ויהודי תמיד ישאר יהודי גם אם יהיה מודרני ונאור. הצורר הגרמני רדף אחרי כל יהודי אף דור שלישי ורביעי, לא חס על אף אחד. וכל זה קרה רק כדי להזכירנו שאנו עם לבדד ישכון ובגויים לא יתחשב - לשמור על צביון העם היהודי לנצח נצחים
    2)
    לפני תחילת מלחמת העולם השניה והשואה, העם היהודי שוב ניסה להיות בדיוק כמו האחרים וממצאים רבים מראים זאת. העם הלך והתבולל יותר ויותר, והעם היהודי בעצם בחר שוב לברוח מהתחייבותו לאלוהים ולתורה. אני לא מדבר על תפילה או ציצית או דברים כאלו אלא על דברים שמייחדים את היהודי מהסובבים אותו, ולפיכך ניתנה גזירה כי ימותו כך וכך רבבות יהודים (אין לי מספרים ואני לא מעיז לבקש), בדיוק כמו במקרים קודמים שיהודים מתו במלחמות.
    רק שכאן קרה טוויסט. הגזרה ניתנה, אבל יש דבר שנקרא שטן (אגב, התייחסות לשטן בתנ"ך ניתן למצוא במקומות כמו כאן) ולו יש בחירה חופשית שבה הוא השתמש, כדי לקחת את הגזירה הזו ולנפח אותה למימדים מפלצתיים, וכך קרתה בעצם השואה. השטן לא יכול בעצם לפעול על ואקום ריק, והוא חייב לפעול על משהו, קטן ככל שיהיה, כדי לנפח אותו, והיה משהו - היה בגרמניה תיעוב כלפי יהודים שאותו שטן לקח וניפח וניפח, ועם "שליח" כמו אדולף היטלר, היה לו את כל מה שהוא רצה כדי להשמיד כמה שיותר, במיוחד יהודים.

משתמש כבוד
    לייקים
    16
    נקודות
    -131

הקב"ה לא מתערב בבחירה חופשית של אנשים? הקב"ה לא מתערב בשום דבר ! שום כלום

מגוון התשובות שהבאת כאן רק מראה שאין תשובה חד משמעית או יותר נכון תירוץ חד משמעית לדבר..

במילים אחרות..או שאלוהים מת..או שהוא לא קיים..או שלא איכפת לו

ובכל אחד מהמקרים..איתי לפחות הוא גמר סיפור

עכשיו...זה לא חכמה לשאול כאן ילדים?? הם הביאו את זה על עצמם חשבו שהם יכולים לענות
    והנה הם לא..וגם לא החב"דניק שמנסה לחזק אותי..
    זה רק נראה לך שהוא לא קיים אבל אם תסתכל על הדברים הקטנים על כל ה"צירופי מקרים" שקורים/שיקרו לך תראה שהוא כן קיים וכן מזיז דברים. זה הכל עניין של אמונה והסתכלות על כל מקרה מצד אחר ולא להיות מקובע בדעה אחת.

"הכל בידי שמיים חוץ מיראת שמיים".

משתמש מכור
    שם פרטי
    מנגו
    לייקים
    0
    נקודות
    130

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    סבבה, יש לי שאלה אחרת,
    בתקופת המקרא, שבנ"י חטאו, ה' היה שולח נביא, ועושה אותות וניסים בשביל להחזיר את בני ישראל בתשובה..
    למה הוא הפסיק לעשות זאת?
    אין לי תשוב החד משמעית לשאלה שלך..אבל זאת דווקא שאלה יפה לא חשבתי עליה..
    יש לי השערה לא הייתי קורא לזה תשובה.
    אני סבור שזה כנראה משתי סיבות עיקריות :
    1)הרמה הרוחנית של עם ישראל..אפילו גדולי הדור וגאוני הדור של היום ושל עד לפני 1000 או 2000 שנה בערך פחות או יותר לא היו מספיק גבוהים ברמתם הרוחנית..אני לא משווה בין הגדולים של 1000-2000 שנה אחורה הרי ברור שהרוחניות שלהם גדולה מגדולי דורנו ללא ספק פי כמה וכמה, אבל עדיין לא מספיק בשביל התגלות של נביאים. אני חושב שאפשר לראות שבהתחלה ה' היה מתגלה אחרי זה נביאים אחרי זה אולי בחלומות של אנשים פה ושם ..עד שאין התגלויות כיום בכלל ..אולי מקרובי משפחה בחלומות של אנשים או משהו לגביהם מגלגול קודם אבל גם זה נדיר.
    2)התגלות של נביאים וניסים גלויים או לא גלויים ...יכול להיות שאנחנו(עם ישראל) לא ראויים להם כי חטאנו בגלגולים קודמים והיום אנחנו מתקנים את עצמנו ..חלק מתקנים עצמם ב'גיהנום' חלק ב'כף הכלאה' ואולי בעוד מקומות שלא שמעתי עליהם...

בכל מקרה אני חשוב שזה בעיקר הסברה השנייה ושבכל מקרה הרמה הרוחנית של היום מאוד נמוכה בהשוואה לפעם ואין סיכוי שתהיה התגלות ואם כן קיים סיכוי אז האו קלוש..

ציטוט נכתב במקור על ידי dor942 צפיה בהודעה
    למה היתה שואה אני יענה לך בקצרה ואני עוד ירחיב אותה בתשובה של רב ..
    אי אפשר להבין מה ה' עושה ,אין לנו את הראייה האלוקית שכל דבר ודבר ,לכן יכול להיות שהתשובה שלי היא לגמריי לא נכונה והתשובה האמיתית אף אחד לא יודע עדיין ,אותה התשובה שהבאתי פה - היא התשובה שאני מאמין בה ולא לכול דבר צריך להיות לו סיבה ואיך אומרים (יותר נכון שרים) "יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע נעשה גם דברים כך סתם בלי סיבה "
    אבל התשובה הזמנית שלי זה :
    אולי זה נשמע קשה אבל בכל זאת עם ישראל , איבד את הדת ,ואת האמונה בה' והתבולל בין הגויים רוב היהודים רצו להשאר בגלות ולא רצו לעלות לא"י השואה הראתה לעם ישראל שאין לו מקום בטוח והגוים שהם כל כך אוהבים אותם יכולים בשנייה להפוך את עורם ולהתנכר אליהם (לא חסרים פרוגרומים ופרעות ביהודי הגולה) כמו כן השואה היתה חלק ממהלך אלוקי שהוביל לדבר ענק שאני ואתה אוכלים ממנו כעת מדינת ישראל
    (רוב היהודים התבוללו אך גם היו כאלה שנשארו דתיים והיו בשואה)

אף רב ואף פרופסור אפילו הכי גדולים של ימינו לא יכולים להסביר את השואה ותנסה ותראה שאף אחד לא יכול להסביר את זה מרוב שזה היה אכזרי וזה ממש ניראה שאין משמה נק' מוצא אבל פתאום מדינת ישראל ..
    איך התשובה ?
    לא נכון , השואה הייתה לדעתי לפחות ,
    בגלל שהיהודים צריכים לחיות בארץ , אני לא יודעת בדיוק איפה זה כתוב ,
    אבל יש משפט ' וזרעת זרעך בארץ ' משהו כזה ,
    בקיצור , היהודים צריכים לחיות פה , ובגלל שהם היו בגולה ה' העניש אותם .

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,857 | הודעות: 8,198,450 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect