רק אני לא יודע מה זה הרשמה?
רק אני לא יודע מה זה הרשמה?
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
|
|
למורים בבצפר שלי תמיד יש דף ירוק כזה... 5 הרשמות באותו המקצוע זה ירידת ציון בתעודה... המורה הספציפית להבעה נותנת לכל מפריע 4 הרשמות... זה ממש מעצבן אפילו החננה של הכיתה קיבל אצלה ב'
ת'אמת,זה יצא יותר טוב ויותר מצחיק,כי דודי (שם בדוי) במצבים כאלה זה קורע!!! עזבו את אתם לא מכירים אותו אז אתם לא תדעו..
שמע... גם אני הייתי עושה את זה,אבל אותו ילד לא כל כך מקובל... הוא עשה את זה גם כי הוא פראייר,אבל גם כי הוא רצה להיות יותר מקובל,ושלא יצחקו עליו.. וגם לצאת גבר,מה שלא מובן כי הוא יצא מהארון...
מה אני קשור,אני מספר לכם סיפור שנקודת המבט שלי בו הייתה מהצד...
הוא ממש פראייר,פעם ילד שיכנע אותו לאכול עלים,כי הוא אמר לו שזה בריא. יש את הילדים האלה אבל אתה צודק.. הוא לא חשב שיתפס... לכן הוא רצה לעשות את זה ולא להיות יותר החננה.. למרות שהוא היה במעמד גבוה יותר מחננה כי יש לנו חננה קלאסי בכיתה (ג'ינגי-לא שיש לי משהו נגדם אבל זה השתלב טוב,משקפיים ענקיות,נמשים וחצ'קונים בכל הפרצוף,קול צרוד...) אז אז דודי (שם בדוי) הפך עכשיו לכזה פראייר של כל השכבה ומצבו בלהיות "מקובל" ירד בהרבה...
"לכן" "מקובל" "פראייר" "אליעזר"
נראה לי אותך דחפו לארון
נערך לאחרונה על ידי MoTkAy; 16-03-2009 בשעה 21:20.
כבר חשבתי שהמורה תקבל התקף לב חחח
סיפור יפה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
חחחח חזק.
איזה מסכן הילד הזה
לא מצחיק בכלל
יצאת ילד מתלהב בכיתה ו'
אתה מנסה להרגיש עם עצמך טוב אז אתה מציק לילדים יותר חלשים ממך
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 17-03-2009 בשעה 17:08.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
אחי היתה מצלם את זה לפלאפון!, אהבתי את זה: "המורה הכי קשוחה ומעצבנת בבצפר החליטה שדווקא בשיעור הזה היא תדלג על קריאת השמות..."
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
חחחחחחחחחחחחחחחח פראייר
חחחחחחחחחחח
רוצים לנהל בקטגורית סדרות וטלוויזיה? כנסו לכאן:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...66#post6039366
אני וחבר שלי עשינו את זה..
ואנחנו חשבנו גם על הרעיון פשוט אתם פחדנים אז לא עשיתם את זה..
דופקים ילדים אחרים..