"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
חחח בכל מקרה יש לי הצגה על הבוקר (של הבצפר חחח)
אז זה לא ממש מעניין אותי
R.I.P Chuck Schuldiner
המדינה הזאת היא בושה לקיום.האנשים פה הם בושה לאנושות.החינוך פה הוא בושה כבר למדינות כמו קונגו.
ילדים הולכים מכות זה הזמן.זה ברור מאליו.אבל שטירוף כזה מתחיל שתלמידים מפילים על המורה כיסא בראש,וכורתים לה אצבע בגלל תלמידים,שזה הדבר היחידי שהם עושים.כשהורה מגיע ועל זה שהבת שלו התלבשה כמו שרמוטה בטיול לכותל והמנהל ביקשה ממנה להחליף בגדים אבא של הילדה בא כדבריו:"לרצוח את המנהלת" ושובר לה ת'פנים,עד שהיא נמצאת במיון.
הנשק שלהם הוא שביתה של שעה אחת? הם צריכים להתבייש בעצמם שזה מה שיש להם להגיד לנו.אם כאלה מחאות,למה שמישהו יפסיק.
אל תראו אותי ככה,אני בנאדן שאחראי ל90 אחוז מהמכות שהיו בבצפר,אבל אני הייתי הולך מכות עם אנשים בגילי וגם לא בכזאת רמה.אני שמח שיש מחר שעה פחות,אבל זה מה שיש להם לעשות? בושה!
אם בנאדם אחד יחכים פה ויקרא את התגובה שלי,הוא יבין את המצב בארץ.
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
זה לכל הארץ?
כוס עמ עמ עמ עמ עמק בסדר
למה עושים שביתה דווקא ביום שאני מתחיל ב-9 במילא
As00lin אתה חתיכת קוף שלא התפתח תקשיב לי טוב.האטימות והרמה שלך מצביעות על טימטום,חוסר אינטילגנציה והיותך ערס מפגר. אני מציע לך לקחת רובה ולתקוע אותו בפה,ללחוץ על ההדק עד שאתה שומע בום.
רמז:אתה תמות מזה.רק רציתי לוודא שאתה מבין את התהליך,בכל זאת,בנאדם שכנראה לא ממש מבין מה הולך מסביבו ושבלטות זה לא אוכל...
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!