נכתב במקור על ידי
Siete
נבחרת ישראל שוב פישלה, אבל חוץ מהעובדה שתמיר כהן הוא אחד הקשרים הגרועים שפתחו בהרכב הנבחרת, הגיע הזמן לדבר על דרור קשטן שדפק לנו משחק שלם שהיינו יכולים לנצח:
1) הצבת לגיונרים שקבלו 30 דקות בחצי שנה האחרונה, לדעתי זה פשוט בושה אחת גדולה: שחקן כמו תמיר כהן שלא נגע בכדור מועדף בשורות הנבחרת במשחק כל כך חשוב, על פני שחקנים אחרים שיוכלו לתרום משם הרבה יותר. אסור שזה יקרה, אבל מקשטן אל תצפו לכלום.
2) הבית הזה הוא בושה לכדורגל ולספורט כולו: שלוש נבחרות כל כך בינוניות מתחרות על כרטיס למונדיאל. עם יכולת כזאת עדיף כבר לפסול את הבית הזה כדי למנוע בושות ובונקרים עתידיים; אגב, העובדה שלא העפלנו למונדיאל 2010 אומרת הכל: אם מבית כזה עלוב ושפל הנבחרת לא עולה, היא גם לא תעלה ב-40 שנה הקרובות (ולחשוב שמאור בוזגלו, בירם כיאל, תמיר כהן ודקל קינן הבינוני הם דור העתיד של נבחרת ישראל - אכן האופטימיות חוגגת).
3) קשטן היה צריך ללכת לאחר שנכשל ביורו 2008: הכי גרוע שראינו אותו קופץ משמחה בתיקו מול אנגליה (מישהו זוכר?), כשבעצם היינו חייבים להוציא נצחון ברמת גן ובמקום זה ראינו בונקר של 90 דקות מול האנגלים. הרי היה ברור לכולם שבוומבלי הנבחרת לא תנצח וכך כמובן גם קרה; נמאס לי לראות את המאמן הטיפש הזה הורס אותנו פעם אחר פעם והבאת מאמן זר בהחלט תחשב כאפשרות הכי אופטימלית כרגע. כפי ששגיא כהן אמר - גם לנו יש מה ללמוד מכמה אלופי עולם (בטח ובטח שהם עדיפים על הזבל שמזיין לנו את השכל יום אחר יום בתקשורת).
4) עם כל הכבוד לדחיקה ממטר של עומר גולן שבטח תקנה לו את חולצת ההרכב גם בכריתים, אליניב ברדה שחקן טוב ממנו והיה צריך להשאר על המגרש. בהתחלה הפחדן רצה להכניס את יצחקי במקומו, אבל לאחר שכבש ישר השהה את החילוף והחליט להוריד את ברדה לספסלל.
אגב, הייתי בכריתים שנה שעברה, אחד המקומות היפים שראיתי בחיים שלי ויש שם ים כחול ונהדר שהנבחרת יכולה להנות ממנו כבר במרץ'\אפריל. ללא שלוש נקודות ברביעי הקרוב (מה שלא יקרה כמובן), בהחלט הייתי ממליץ לבחורים לצאת לחופשה מוקדמת ולהנות כמה שרק אפשר מכל התיירות ההולנדיות והשוודיות שמגיעות לשם.