חרטה אל תתרגש מזה.
כנראה שאשדוד היא עיר של עבריינים ם-ם
חרטה אל תתרגש מזה.
כנראה שאשדוד היא עיר של עבריינים ם-ם
נערך לאחרונה על ידי .Tal; 06-04-2009 בשעה 16:31.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
איזה שוטרים בני זונות עושים אצלכם חיפושים O:
גם לי ולשני חברים עשו את זה קיצר עשינו סיבוב בני זונות באו לנו על קורולה לבנה שאלו מה מי מו אמרנו להם פה עושים סיבוב אמרו עוד פעם אחת רואים אתכם בשעות כאל זה קנס על שוטטות אמרנו להם סבבה אחר כך ישבנו בחוץ עוד שעתיים הם סתם מזיינים תשכל השרמוטות האלה \=
מה מזל חחחח סתם בדיקה זה אני לפחות פעמים בשבוע עובר את זה חחח חיפוש +רושמים אותי
זה בגלל שאתם חשודים יעני הכול טוב ויפה לא יעשה לך כלום אחי
זה בשביל שאם תעשה משהו הוא יבוא ויגיד הוא היה חשוד חשדתי עליו מההתחלה,קיצור,לא עשית כלום?אין לך מה לדאוג,גם אם יגידו לך שיקחו אותך לתחנה ויעלו אותך על טיל לזיממבואה,לא עשית כלום אז אין לך מה לפחד.
אין לך ממה לדאוג לעלות על ב' אומר למלא טופס שראו אתכם כי כניראה שלאחד מכם יש עבר פלילי אפילו עם רק לאחד מכן רושמים את שלושתכים אבל לא עושים עם זה כלום הכל בסדר!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מנסים להפחיד אותך כדי שלא תעשה בלאגן וכאלה יענו תגנוב וכאלה סתם הרתעה לא יותר אם היה להם משהו עליך? היו באים אליך עד הבית ב5 בבוקר דופקים לך על הדלת ועוד שניה מורידים אותה ולוקחים אותך בכוח מהבית שלך ליד ההורים שלך ומביאים לך מכות גם לידם והיו הופכים לך את כל הבית עם צו חיפוש שמחרטטים על השופט שיש חשדות וכאלה הם לא רואים בעיניים והיית מגיע לחקירה מפוצצים אותך מכות שם קצת מנסים לתפור לך תיקים דברים שלא עשית ואתה הולך למעצר יום יומיים ואחרי זה הבית בלי משפט בלי כלום
נערך לאחרונה על ידי sami1233; 10-10-2013 בשעה 23:29.
סתם ניסו להפחיד אותכם עם אין עלייך משהו הם לא יכולים לעשות כלום