פשש סבבה לך תהנה
|
|
תהנה..
גמאני הייתי במאהל בדואי בטיול השנה- היה נחמד.
מה רק עכשיו??
בכל מקרה תהנה!!!
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
חחח היה אחד הטיולים!
בהתחלה באוטובוס אני הקאתיO_0
חצי כיתה הקיאה
חבר שלי הביא רמקולים לmp והקפצנו את האוטובוס
הגענו וטיפסנו את שביל הנחש לא עלינו על רכבל!
עלינו שכולנו זוחלים ומזיעים כולנו וחבר שלי כמעט נפל מסוף ההר חח זה היה מפחידד
הביאו לנו איזה מדריך שנראה כאילו הוא היה נולד ביערות,הוא אם זקן ארוך,שיער ארוך ושחיף קטן כזה
אנחנו מגיעים למאהל הבדואי והיה שם איזה בדואי שקוראים לו חלאד שהסביר לנו על תרבות הבדואים אז קיצר הוא אומר לנו שכיום לכל ילד בדואי יש נעלי נייק וטימברלנד ואנחנו נקרעים על איך שהוא אמר טימברלנד XDXD
חילקו לנו תה שלכוס של התה יש ריח של גמל אחרי חמאם טורקי
הכינו לנו אוכל הכי מסריח שיכול להיות!!
הדבר הכי טעים היה הסלט חח,הביאו לנו מגש ענק אם פיתות אם ריח של חרא וכבש בשיפוד שזה יבש ומגעיל כזה ועוד סלטים כאלה
אחרי זה ישבנו מול המדורה ושרנו שירים על אמא של בן מהכיתה שלי חח הוא היה כזה אדום!!
אז הלכנו לחיזיון אורקולי ובאמצע כל השקט חבר שלי התחיל לצעוק שבא לו טרופית וכולם נקרעים מצחוק ולקחו אותו(המורות)מהטיול חזרה הביתה
אז בחזרה שחבר שלי נרדם דפקתי לו נוד בתוך האף חחחחחח
ואז הגענו עייפים מזיעים ולא כל כך מרוצים
תהנה אחי !
בקרוב אצלי (עוד 3 ימים )
תהנה :]
חח לא קראתם?
חחח היה אחד הטיולים!
בהתחלה באוטובוס אני הקאתיO_0
חצי כיתה הקיאה
חבר שלי הביא רמקולים לmp והקפצנו את האוטובוס
הגענו וטיפסנו את שביל הנחש לא עלינו על רכבל!
עלינו שכולנו זוחלים ומזיעים כולנו וחבר שלי כמעט נפל מסוף ההר חח זה היה מפחידד
הביאו לנו איזה מדריך שנראה כאילו הוא היה נולד ביערות,הוא אם זקן ארוך,שיער ארוך ושחיף קטן כזה
אנחנו מגיעים למאהל הבדואי והיה שם איזה בדואי שקוראים לו חלאד שהסביר לנו על תרבות הבדואים אז קיצר הוא אומר לנו שכיום לכל ילד בדואי יש נעלי נייק וטימברלנד ואנחנו נקרעים על איך שהוא אמר טימברלנד XDXD
חילקו לנו תה שלכוס של התה יש ריח של גמל אחרי חמאם טורקי
הכינו לנו אוכל הכי מסריח שיכול להיות!!
הדבר הכי טעים היה הסלט חח,הביאו לנו מגש ענק אם פיתות אם ריח של חרא וכבש בשיפוד שזה יבש ומגעיל כזה ועוד סלטים כאלה
אחרי זה ישבנו מול המדורה ושרנו שירים על אמא של בן מהכיתה שלי חח הוא היה כזה אדום!!
אז הלכנו לחיזיון אורקולי ובאמצע כל השקט חבר שלי התחיל לצעוק שבא לו טרופית וכולם נקרעים מצחוק ולקחו אותו(המורות)מהטיול חזרה הביתה
אז בחזרה שחבר שלי נרדם דפקתי לו נוד בתוך האף חחחחחח
ואז הגענו עייפים מזיעים ולא כל כך מרוצים