|
|
שמע יוסי אם אתה באמת חושב שאנשים דתיים כי הם מפחדים מגיהנום כדאי שבאמת תפתח תעיניים :|
נערך לאחרונה על ידי Daniel; 08-05-2009 בשעה 00:57.
תנו לי לפרט לכם על כף הקלע קצת ע"פ מה שאני יודע, עומדים שני מלאכים אחד מצד אחד של העולם והשני מהצד השני ומעיפים את הנשמה מצדו של עולם לצדו השני ללא הפסקה,זה הסבל שבין הנוראים שקורה לנשמה שמגיעה לשם וגם תחושת ההשפלה שהיא הכי כואבת! השוני בין כף הקלע לגהנום זה שגהנום נמשך רק 12 חודש(שנה) שחצי שנה זה עינויי תופת באש שהכוח שלה הוא פי כמה מהשמש והחצי השני הוא בקפורר שאין כדוגמתו ולאחר תקופת הזיכוך של ה12 חודש הנשמה זכאית לעלות לגן עדן לעומת זאת בכף הקלע הנשמה יכולה להשפט לתקופה של 500 שנה,200 שנה וכדו' אין פה איזה זמן שהיה קבוע כמו בגהנום שהוא 12 חודש אלא כמה שניקבע ע"י מי שאמר והיה העולם זה מה שאותה נשמה תקבל.
וואלה עזוב עזוב אי אפשר לדבר אם אנשים כמוך אתם מכה כל דבר שיגידו תביאו איזה חלטורה מתחת לבלטה והנשמה כן מרגישה כשפוגעים בך אתה לא נפגע?!(במובן הרגשי) זאת הנשמה במובן הפיזי זה הגוף שזה משהו אחר כי ואני יתן לך את הדוגמא הכי טובה לבע"ח אין נשמה יש להם רק נפש וזקיק נשמה לא יותר מזה בגלל זה כשתקלל אותם הם לא יפגעו וכשתשאל אותם מה נשמע הם לא יענו הבנת?! המבין מבין הטיפש ינחש
מאמין בה'
אבל לא חושב כול כך על גיהנום וגן עדן..
הרי תחשבו שניה על המוות..
הגעתם לגן עדן ,הכול טוב ויפה אבל באיזשהו שלב זה כבר ימאס ואז מה אתם תעשו ?(יעני מי שבגן עדן חי לנצח.)
אם כבר מתים אז עד הסוף..