נכתב במקור על ידי karnaFi אריק \ אופיר. אני משתמשת בכוחות של אמא וסבתא אני נראת טוב. מי אני? מירית ! זכיתי ברוב משימות החסינות .מי אני ??
איתי אני רוסי?
נכתב במקור על ידי HeeDroLix איתי אני רוסי? איגור! התקלחתי אם מירית .מי אני ??
נכתב במקור על ידי lir the king איגור! התקלחתי אם מירית .מי אני ?? גיא חבורה של פוסיות הקבוצה שלי, מי אני?
נכתב במקור על ידי Philosophical גיא חבורה של פוסיות הקבוצה שלי, מי אני? מאיר! אני לא צריך את המיליון .מי אני??
נכתב במקור על ידי lir the king מאיר! אני לא צריך את המיליון .מי אני?? יואב אין לי שטרונגול, מי אני?
נכתב במקור על ידי Philosophical יואב אין לי שטרונגול, מי אני? זה לא יואב אחי!!
נערך לאחרונה על ידי lir the king; 04-05-2009 בשעה 12:59.
נכתב במקור על ידי lir the king מאיר! אני לא צריך את המיליון .מי אני?? כולם בואו בשביל המיליון . אבל אני ינחש. בשבקין ? אני זכיתי באופנוע ים.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran; 04-05-2009 בשעה 13:23.
נכתב במקור על ידי eliran_lisha כולם בואו בשביל המיליון . אבל אני ינחש. בשבקין ? אני זכיתי באופנוע ים. גם לא בשבקין !! זה גל כמו שהוא אמר בפרק הראשון מה נעשה אם המליון לאשתו !! לא משנה . ראו לי תציצי בפרק הראשון . מי אני ??
נכתב במקור על ידי lir the king איגור! התקלחתי אם מירית .מי אני ?? איגור לא רוסי,הוא אזבקי! נכתב במקור על ידי lir the king גם לא בשבקין !! זה גל כמו שהוא אמר בפרק הראשון מה נעשה אם המליון לאשתו !! לא משנה . ראו לי תציצי בפרק הראשון . מי אני ?? למי ראו בכלל?
נכתב במקור על ידי zxcv199 איגור לא רוסי,הוא אזבקי! למי ראו בכלל? אירית ! ראיתי כריש במים . מי אני ??
נכתב במקור על ידי .Eliran. יחי-אירית סול-מאיר טל-גל תעשה לי ילד ! ולזה למעלה עידן אני חנון רציני וטחון כבד..
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 04-05-2009 בשעה 21:02.
נכתב במקור על ידי Yeahi תעשה לי ילד ! ולזה למעלה עידן אני חנון רציני וטחון כבד.. Gal aka geek אני אהב לאכול את הזוהמה. מי אני?
איגור. אמא שלי היא אלוהים בשבילי. מי אני?
נכתב במקור על ידי LoLi 6 איגור. אמא שלי היא אלוהים בשבילי. מי אני? מירית ? ויתרתי על פגישה חשובה לטובת כולם . מי אני ??
חוקי הפורום