|
|
אני תקוע בשלוש משימות.
1. להשתלט על העיר (הראשונה, לא זוכר איך קוראים לה xD) השתלטתי על משהו כמו 65 איש וכל השאר או סגורים או שצריך את הירוקים. (יש רעל ירוק על מחסום)
2. אני צריך למצוא את 12 חלקי הtower heat של המשחק הראשון (xD איך שהכל מסתדר) אבל אני צריך את הכחולים.(מצאתי רק אחד)
3. אני צריך לפתוח את השער לעיר של הסטלנים ששומרים על הטבע, אבל אני צריך את הירוקים כדי לעבור לצד השני של האי כדי לשים את החלק ה2 מתוך הארבעה. (שמתי רק 1 במקום).
איפה לעזאזל הירוקים ? XD
לא דורש חשיבה? שיחקת בכלל? אתה יודע איזה טקטיקות אני עושה עם כל סוג אחר של מיניון? עלק לא דורש חשיבה, ולא רק בקטעים שצריך לעבור את המכשול או מחסום גם בקרבות, בוא אני יתן לך דוגמא.. יש לך 10 חומים, 5 ירוקים ו5 אדומים. אתה פשוט תשלח את כולם להלחם? לא, אתה תעמיד את האדומים בנקודה רחוקה שיזרקו כדורי אש, את הירוקים אתה שולח אל האוייבים מאחורה ואת החומים אתה משאיר לקטע שהאויב או נשרף או עסוק במשו אחר.
לא משחק שדורש חשיבה וטקטיקה בכלל לא. -_-
משחק מ-ו-ש-ל-ם. עזוב אותך גרפיקה (חוץ מזה שזה אחלה גרפיקה :\)
ולא שיחקתי בראשון הורדתי אותו ואני משחק במקביל לשני.
חחח אוקי אני יסביר..
האדומים (אש) לא נלחמים פנים מול פנים כמו החומים נכון? לא, למה? הם מתים תוך כמה מכות.. הם כמו קשטים עומדים מרחוק וזורקים כדורי אש.. הירוקים, לא חזקים פנים מול פנים אבל שהם באים מאחורי האויב הם חזקים יותר מהחומים (כמו ספיי בTF במכה אחת בגב הם מתים XD).. וחומים ישר נלחמים והם גם יכולים לשים על עצמם חפצים ונשקים לא כמו השאר.. הכחולים אני עוד לא יודע כי לא השגתי אותם חח
בקיצור מה שאני מנסה להסביר זה שצריך איפשהו לחשוב קצת על איך נלחמים ואיך ממקמים את המיניונס כדי לנצח בצורה הכי מהירה וטובה ושלא ימותו לך החיילים..
והנה מה שאנטון הסביר זה שצריך טיפה (הרבה) לחשוב במשחק הזה.
כן ופיליפ, איך הגעת למסקנה שזה משחק לילדים 7-10? ו14 זה ילד חמוד.. THE IRONY![]()
נערך לאחרונה על ידי CryTom; 28-06-2009 בשעה 00:42.