קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] ילדה אקסית של חבר[בן15]
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-01-2011, 07:48
  2. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 23-08-2008, 18:36
  3. [דיון] חבר'ה עוד מעט דרבי !
    על ידי Li0rz בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 00:22
  4. יאללה חבר'ה דיון(הרבה זמן לא היה דיון)
    על ידי Balas בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-05-2007, 21:05
  5. [דיון]חבר'ה, מי יודע מה התאריך מחר?
    על ידי yarin4444 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-06-2006, 19:35
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

[דיון] אקסית של חבר, תלכו על זה? - עמוד 3

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי morben13 צפיה בהודעה
    אם היא שווה אז ברור שכן וסיבכת יותר מדי עם כל האותיות
    לא משנה הבנתי..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 15:39.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

לא הבנתי מילה מה זה נ' א' ב'

חיכיתי שיגיע כ' נדחוף לה ז' ...

לענייננו - מכיר את כל המשפטים המפגרים האלה על האהבה...
    אז זה תופס

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי 1o1x צפיה בהודעה
    לא הבנתי מילה מה זה נ' א' ב'

חיכיתי שיגיע כ' נדחוף לה ז' ...

לענייננו - מכיר את כל המשפטים המפגרים האלה על האהבה...
    אז זה תופס
    לא לא מכיר תאיר את עניי בבקשה איזה משפטים מפגרים על אהבה?
    bros before....?
    האהבה תנצח את הכל?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 01-07-2009 בשעה 15:38.

משתמש מתקדם האוואטר של Yoniהכלי
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אני יוני, ואני כלי.

לא בכבוד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לדעתי הדרך היא בנויה משני הדעות שזה אומר כך.
    אם הפרידה מהחבר הטוב היא טריה אז זה קטע מסריח "להתאהב בה" כי להתאהב זה לפי דעת התמימים פה נעשה פתאום בלי כוונה מה שלא נכון בעליל! כי אתה מתאהב רק אם אתה חושב על הבחורה תקופה ארוכה או שאפילו היא מאוד עונה על הפנטזיה המינית שלך וזה גם אומר שאתה חשבת עליה ככה עוד בזמן שהיא היתה עם החבר "הכי טוב" שלך מה שמראה כמה באמת אכפת לך מהחבר שלך (אצלנו לא מסתכלים על החברות של החברים ואפילו לא מדברים איתן יותר מידי כדי לא ליצור איזה קשר עין מיותר שלרוב מוביל לסיטואציות האלה) מה שמסכם בסופו של עניין שאתה חבר מסריח! ולא רק הרי הרבה זוגות יוצא שחוזרים אחרי פרידות קצרות אז לקפוץ על הסוס ולא לתת לחבר שלך צ'אנס (גם אם הוא אמר שאין בעיה כי לרוב הוא ישקר) של אולי לחזור אליה זה פשוט אין מילים לתאר!
    אבל אם הפרידה כבר ישנה והם מנותקים אז כאן דבר זה שנוי במחלוקת כי החבר כבר היה אמור להתגבר ולהמשיך הלאה וגם כל העניין של ההתאהבות היה בעצם בתקופה של אחרי הפרידה ואז אין בעיה שיצאו גם אם החבר לא מסכים כי כאן החבר אמור להבין שניתנה לו התקופה לחזור ובכלל נראה כאילו הוא המשיך הלאה וזה לא קשור לזמן ההיכרות של החבר עם החברה שלו בזמן היותם חברים אלא לתקופה של אח"כ בקיצור כאן לא תהיה בעיה, אבל אם הם בקשר מסוים ומדברים עדיין על אפשרות של חזרה לקשר או משהו דומה זה יהיה לא מתאים כי זה בעצם שולל או מסיח את דעתה של הבחורה מלחזור לקשר עם החבר זה עניין יותר של סיטואציות ואופי החבר אז כאן זה באמת נתון לדיון.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אם הפרידה מהחבר הטוב היא טריה אז זה קטע מסריח "להתאהב בה" כי להתאהב זה לפי דעת התמימים פה נעשה פתאום בלי כוונה מה שלא נכון בעליל! כי אתה מתאהב רק אם אתה חושב על הבחורה תקופה ארוכה או שאפילו היא מאוד עונה על הפנטזיה המינית שלך וזה גם אומר שאתה חשבת עליה ככה עוד בזמן שהיא היתה עם החבר "הכי טוב" שלך מה שמראה כמה באמת אכפת לך מהחבר שלך (אצלנו לא מסתכלים על החברות של החברים ואפילו לא מדברים איתן יותר מידי כדי לא ליצור איזה קשר עין מיותר שלרוב מוביל לסיטואציות האלה) מה שמסכם בסופו של עניין שאתה חבר מסריח! ולא רק הרי הרבה זוגות יוצא שחוזרים אחרי פרידות קצרות אז לקפוץ על הסוס ולא לתת לחבר שלך צ'אנס (גם אם הוא אמר שאין בעיה כי לרוב הוא ישקר) של אולי לחזור אליה זה פשוט אין מילים לתאר!
    אבל אם הפרידה כבר ישנה והם מנותקים אז כאן דבר זה שנוי במחלוקת כי החבר כבר היה אמור להתגבר ולהמשיך הלאה וגם כל העניין של ההתאהבות היה בעצם בתקופה של אחרי הפרידה ואז אין בעיה שיצאו גם אם החבר לא מסכים כי כאן החבר אמור להבין שניתנה לו התקופה לחזור ובכלל נראה כאילו הוא המשיך הלאה וזה לא קשור לזמן ההיכרות של החבר עם החברה שלו בזמן היותם חברים אלא לתקופה של אח"כ בקיצור כאן לא תהיה בעיה, אבל אם הם בקשר מסוים ומדברים עדיין על אפשרות של חזרה לקשר או משהו דומה זה יהיה לא מתאים כי זה בעצם שולל או מסיח את דעתה של הבחורה מלחזור לקשר עם החבר זה עניין יותר של סיטואציות ואופי החבר אז כאן זה באמת נתון לדיון.
    אני מסכים עם חלק ממה שכתבת כאן (ואני מניח שבדעות תמימים התכוונת לתגובות שלי)..
    תראה אני מסכים איתך שצריך לתת להם זמן כדי לראות אם הפרידה היא איזה חופש קצר אחד מהשני אבל אם המצב מתברר כסיטואצייה שהתוצאה שלה היא שהם לא יחזרו אחד לזרועות השני אז לי לא תהיה בעיה לנצל את ההזדמנות אם באמת פיתחתי רגשות כלפייה..
    ועכשיו אני אסביר את עמדתי בכל הנוגע לנושא הזה..
    תראה אתה לא יכול להימנע מלחשוב על דברים מהסוג הזה עצם העובדה שאלו תהליכים שמתבצעים בתת המודע שלך ולכן אין לך שליטה עליהם בדיוק כמו שאין לך שליטה על התאהבות ממבט ראשון (בבחורה שאתה לא מכיר נניח)..
    אז להגיד שזה קטע מסריח לחשוב על חברה של חבר כל עוד הם ביחד זה טוב ויפה אבל בפועל זה כמעט ולא נכון..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-07-2009 בשעה 19:02.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אווווווווווקי,
    פספסתי כמה דברים .. (את האמת הפסקתי לקרוא באמצע)
    ש' וס' נפרדו אחרי חודש וטיפה ביחד, זה קרה לפני בערך חודשיים - שלוש.

עכשיו לפי כל הפרטים תכתוב את זה מההתחלה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

לידור בסיטואציה שלך זה לא נוגע כי כבר מישהו עשה את המהלך המלוכלך של להיות איתה לפני החבר אז כאן זה כבר בסדר כי את הפגיעה החבר שלך ספג ממישהו אחר (כך לפחות הבנתי ממה שכתבת).

ORI אני לא יודע בן כמה אתה וכמה קשרים רציניים עברת או מה סוג החברים שלך ומי אתה בכלל, אני רק יודע דברים שאני חוויתי ולמדתי בחיי וזה שאהבה לא פורצת ברגע אחד! זה מיתוס שצריך לשבור את הרגליים למי שהמציא אותו! אהבה אמיתית זה משהו שמתפתח במהלך תקופה שלומדים להכיר אדם כל מה שאתה קורא לו אהבה במבט ראשון או התאהבות זאת משיכה חייתית שמצויה בכל אדם באשר הוא בגלל מראה בגלל מתח מיני חזק, שפת גוף וכו' מכאן ולאהבה יש עוד דרך ארוכה אומנם במצבים מסוימים מתפתחת אהבה עם הזמן אך לרוב קשרים אלו נכבים באותה מהירות שבה הם נדלקים ראה דוגמא את הסיפור שהביא הבחור שלנו ולי אישית מניסיון יש עוד כמה חברים ואני שיעידו על כמה וכמה קשרים מסוג כזה שכמו שפרצו במהירות מטורפת כך הם נכבו באותה מהירות אז בוא נדייק במילים!
    עכשיו מצד אחד אם אתה לא מסוגל לשלוט במשיכה הזאת ואתה מחליט שאתה רוצה את הבחורה זה מסריח בעיני כי הפרידה טריה וחודש חודשיים זה לא מספיק זמן כדי להחליט שהם לא יחזרו על דעת עצמך כי תתפלא אני מכיר זוגות שחזרו אחרי חצי שנה ויותר אז להעריך את ההערכות האלה מהצד שלך זה נראה בסדר כי הרי כל מערכת השפיטה שלך לגבי אם הם יחזרו או לא משוחדת כי אתה מעוניין בה!
    מצד שני נגיד שאתה באמת מרגיש שזאת אהבה אם זאת באמת אהבה סימן שסימנת את החברה של החבר שלך כבר תקופה ארוכה קודם וזה בינינו הכי מסריח שיש!
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 02-07-2009 בשעה 20:48.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אני מסכים עם חלק ממה שכתבת כאן (ואני מניח שבדעות תמימים התכוונת לתגובות שלי)..
    תראה אני מסכים איתך שצריך לתת להם זמן כדי לראות אם הפרידה היא איזה חופש קצר אחד מהשני אבל אם המצב מתברר כסיטואצייה שהתוצאה שלה היא שהם לא יחזרו אחד לזרועות השני אז לי לא תהיה בעיה לנצל את ההזדמנות אם באמת פיתחתי רגשות כלפייה..
    ועכשיו אני אסביר את עמדתי בכל הנוגע לנושא הזה..
    תראה אתה לא יכול להימנע מלחשוב על דברים מהסוג הזה עצם העובדה שאלו תהליכים שמתבצעים בתת המודע שלך ולכן אין לך שליטה עליהם בדיוק כמו שאין לך שליטה על התאהבות ממבט ראשון (בבחורה שאתה לא מכיר נניח)..
    אז להגיד שזה קטע מסריח לחשוב על חברה של חבר כל עוד הם ביחד זה טוב ויפה אבל בפועל זה כמעט ולא נכון..
    חחח אהבה ממבט ראשון? אתה מתכוון חרמנות ממבט ראשון זה משו אחר לחלוטין.. אתה לא יכול לאהוב בנאדם בלי להכיר אותו ועל הזין שלי מה תגיד..
    אתה יכול לחבב תאישיות שלו משיחה הראשונה.. אבל עד שאתה לא מכיר אותו באמת אתה לא יכול לדעת כמה אתה אוהב אותו..
    וההוכחה לזה הם זוגות שמתחתנים אחרי חודש.. ומתגרשים אחרי חודשיים..

Ori
    אורח

וואו נפלתם עלי חזק חברה אוקי לוקח את המילים שלי חזרה אבל עם ציון קטן..
    תראו משהו אצלכם גורם לכם ללכת ולנסות להתחיל עם מישהי (כמו שציינתם יתכן מאוד שזאת חרמנות) ואני חושב שזה מה שתופסים כאהבה ממבט ראשון אני מסכים שאתה לא יכול לאהוב מישהו בלי באמת להכיר אותו....
    אני העלתי השערה בנוגע לסיבות ובכל מקרה במקרה כזה יש זמן להתפתחות רגשית... בן אם אתה מעוניין בהם ובין אם לא..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-07-2009 בשעה 21:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    וואו נפלתם עלי חזק חברה אוקי לוקח את המילים שלי חזרה אבל עם ציון קטן..
    תראו משהו אצלכם גורם לכם ללכת ולנסות להתחיל עם מישהי (כמו שציינתם יתכן מאוד שזאת חרמנות) ואני חושב שזה מה שתופסים כאהבה ממבט ראשון אני מסכים שאתה לא יכול לאהוב מישהו בלי באמת להכיר אותו....
    אני העלתי השערה בנוגע לסיבות ובכל מקרה במקרה כזה יש זמן להתפתחות רגשית... בן אם אתה מעוניין בהם ובין אם לא..
    חלאס אחי כל מה שאתה רושם זה גיבוב של שטויות...
    מה זה אהבה ממבט ראשון? איפה אתה חיי? איך אפשר להתאהב בבן אדם בלי להכיר אותו? אולי הדלקות ממבט ראשון... בשביל להתאהב בבן אדם רשמתי לך כבר, צריך יותר מכוס קפה וסיגריה אז חלאס

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    מה זה אהבה ממבט ראשון? איפה אתה חיי? איך אפשר להתאהב בבן אדם בלי להכיר אותו? אולי הדלקות ממבט ראשון... בשביל להתאהב בבן אדם רשמתי לך כבר, צריך יותר מכוס קפה וסיגריה אז חלאס
    במקרה שלך זה כוס וינשטיפן סיגריה ופימפום בשרותים :]
    כריש =]

Ori
    אורח

טוב עזבו אתכם...
    אתם לא באים בראש של לפתח דיון אתם בראש של להגיד כמה אני טועה סבבה אני טועה...
    שיהיה לכם ערב נעים אני מעדיף לא להיות חלק בדיון שבו צד אחד מאמין בכל ליבו שמה שהוא אומר היא האמת הנהורה..
    ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    בכלל קראת מה שכתבתי או שמיהרת לכתוב תגובה כדי שיראו איזה חכם אתה?!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 02-07-2009 בשעה 22:12.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אורי אתה בחור נבון ואני אדבר בשם עצמי בלבד!
    אמרתי מראש אני לא מכיר אותך ולא שופט אותך יכול להיות שאצלך דברים עובדים אחרת זה לא שהאמת שלי היא הנכונה ביותר היא גם אף פעם לא תהיה כזאת כי לצערי עם הזמן אנחנו מבינים שצריך לשדרג את האמת יותר מפעם אחת כי אתה מבין שישנם פגמים שצריך לתקן בהתאם להתבגרות הנפשית והניסיון, מכאן אתה יכול להסיק את המסקנה המאוד פשוטה שחשוב כל הזמן לשמוע את הדעות של האחר גם אם שוללים את הדעות הללו על הסף כי הן לא מתאימות לאמת הפנימית אבל הדעות הללו יוצרות לפעמים סדקים באמת הפנימית הזאת שלאט לאט מתפתחים ויוצרים את השידרוג לאמת עמידה יותר (אם אפשר לקרוא לזה כך).
    ורק שתדע שהאמונה של כל אחד באמת שלו היא זאת שיוצרת את הדיון וגם את המצב המתסכל הזה שאתה מרגיש שאתה לא מצליח לשכנע אף אחד בדעתך אבל זאת לא המטרה של הדיון, המטרה שלו היא לגלות את דעתך ולהלחם עליה ובזה אם למישהו תדבר האמת שלך הוא ישנה קווים אם אליך תדבר האמת של מישהו אחר אתה תשנה קווים ובזה מגיעים למטרה האולטימטיבית של הדיון.
    זה לא דבר שחייב לקרות בין רגע זה דבר שיכול גם לקחת תקופה.
    טוב בקיצור בלבלתי לך קצת בשכל על הבוקר אבל בכל מקרה תחשוב על מה שאמרתי.
    בוקר טוב

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתחיל האוואטר של jazmenosh
    שם פרטי
    ליבנת
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    what up?

תשאל אותו שכולם שם והוא בחיים לא יגיד לא כי הוא לא רוצה בושות ♥

http://shmatul.net/sig_100690.gif

מי שרוצה שאני יעצב לו...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,470 | הודעות: 8,199,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect