|
|
לגבר מותר להיות עם אישה בהריון, אישה זקנה שאינה במחזור או אישה עקרה ואין בזה משום זרע לבטלה.
בסדר אבל זה לא אומר שמותר להביא ביד התורה מתירה את זה כמו עוד כמה דברים כי היא יודעת שגם ככה אנשים יעשו את זה!
גבר אין שום דין כזה!! זה יהיה יותר חטא מאשר מצווה(אם אפשר לקרוא לזה מצווה)
לנושא
זרע לבטלה זה הדבר הגרוע ביותר שאדם יכול לעשות. אבל ברגע שאישה בהריון או עקרה הגבר חייב לספק את האישה גם אם זה אומר זרע לבטלה.
גבר יוצאי את זרעו לבטלה רק בשביל שהאישה נאהבת ולא תרגיש רע עם עצמה בגלל שהיא עקרה.
כשאישה בהריון הגבר חייב לספק את האישה בשביל שהיא תרגיש סיפוק וטוב עם עצמה ולא תרגיש רע שצריכים כל הזמן לעזור לה בגלל שהיא בהריון.
הא ואני זה בן(benes124) פשוט קיבלתי באן ואין לי מושג למה אני מקווה שיחזרו לי את המשתמש.
תגידו מה הולך כאן? מה זה הדיון הזה? מה השאלה בכלל?
אני אפרט את הדינים שכתובים במפורש בשולחן ערוך כל אחד יכול לעיין בזה חלק מזה נמצא בהלכות עונה וצניעות וחלק נמצא בקדושה.
אז ככה דבר ראשון על הגבר יש איסור חמור להוציא את זרעו לבטל! אין על זה דיון ושאלה בכלל!
דבר שני חייב הגבר לספק את אישתו ביחסי אישות אם הוא תלמיד חכם לפחות פעם אחת בשבוע ואם הוא אדם רגיל לפחות פעמיים בשבוע ואם היא דורשת יותר אז הוא מחוייב יותר! ואין בזה שום עניין של שפיכת זרע לבטלה כי זה נשפך לאן שזה צריך להישפך.
דבר שלישי גם אם אישתו עקרה זקינה או לא יודע מה הוא חייב בשמחתה שזה אומר לקיים איתה יחסי אישות בהתאם למה שאמרתי קודם!
דבר רביעי ההלכה לא מחייבת אדם לגרש את אישתו אם היא עקרה לאחר עשר שנים אומנם היא כן ממליצה אבל היא לא מחייבת אותו.
מה שכן היא מחייבת הוא להביא ילדים לעולם וזה אומר גם באופציה של אישה נוספת על האישה הנוכחית!
דבר חמישי וזה בשבילך אור אם אדם מקיים יחסי אישות עם אישתו כל עוד הוא שופך איפה שצריך לשפוך אין כאן שום בעיה של זרע לבטלה לא משנה מה מצב אישתו! בעית הזרע לבטלה הינה כששופכים אותו לא במקום היחיד שציינתי קודם. ורק אם אתה רוצה מקור לכל העניין זה מספר בראשית פרק ל"ח ואני אתן את הציטוט לעניין ואני מקווה שפה יפסק הוויכוח "וַיֵּדַע אוֹנָן כִּי לֹּא לוֹ יִהְיֶה הַזָּרַע וְהָיָה אִם-בָּא אֶל-אֵשֶׁת אָחִיו וְשִׁחֵת אַרְצָה לְבִלְתִּי נְתָן-זֶרַע לְאָחִיו. י וַיֵּרַע בְּעֵינֵי יְהוָה אֲשֶׁר עָשָׂה וַיָּמֶת גַּם-אֹתוֹ"
יום טוב ושבת שלום לכולם!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לפי האמונה המטומטמת עם המלאכי חבלה וכל האקסטות האלה שהם לקחו
זרע לבטלה זה זרע שבתכלס לא נוצל..אז אני שואל אתכם..
מתוך מיליוני זרעים רק אחד נתפס..כל השאר מתים בדיוק כמו שקורה כשמישהו "משחית"
אז איך לעזאזל הזרעים האלה לא הופכים למלאכי חבלה וכאלה שלא היו בזמן של אקט לצורך מצוות פרו ורבו דווקא כן יהפכו??
(יודעים את התשובה לשאלה? כן? אז אתם על באנגים ואתם בסרט רע אחושרמוטה)