שמע טוב זבל^^^ אתה פרצת למשתמש שלי (מנהל קונסולות) לאימייל ולהכל.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=479535
שינו לי את הסיסמא ובקרוב מחזירים אותי.
ואל תאמינו לו המשתמש רמאי.
שמע טוב זבל^^^ אתה פרצת למשתמש שלי (מנהל קונסולות) לאימייל ולהכל.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=479535
שינו לי את הסיסמא ובקרוב מחזירים אותי.
ואל תאמינו לו המשתמש רמאי.
|
|
אתה לא מחליט פה זה אחד ושתיים החזרתי תמייל שלך במקום הג'ימייל תלמד לקרוא שלוש אתה סתם חרטטן ארבע יש לך מייל ראשי על המספר וחמש אני החלפתי תמייל חזרה ככה שזה לא שינה כלום ועם אתה רוצה קתבל גם תמייל הקודם של ה-GMAIL ו-5 אתה לא תחליט פה כלום עלק הוא לא יקבל נקודה אתה זה פה שרימית ומאור פשוט תחזיר לי תנק' ותנעל נמאס לי לדבר עם השקרן הזה עלק בגלל ששמת מייל תבין לך כבר יש מייל ראשי אי אפשר שתי מיילים ראשיים זה כל הקטע במייל ראשי אחרי שיש אחד אי אפשר עוד אחד קיצר מאור אחי אני מצטער אני מתאפק לא לקלל תבנאדם הוא פשוט עולה על כל העצבים משקר בלי בושה וחושב שהוא פה איזה גבר עלק לא תקבל נקודות
בואנה מי אתה בכלל לעזאזל ומה אתה קשור לתלונה ואיך אני גם יכול לפרוץ משתמש בכלל קיצר שמע מאור תעיפו את הפומה הזה לעזאזל מפה וזהו אנשים כמוהו רק הורסים תקהילה ואני בחיים לא רימיתי אני הגעתי עד 25 אלף נק' בלי תלונה אחת וקניתי עוד משהו ב-7K ונאשר לי 18K ואז הפומה הזה דפק לי אותם ברמאות הזאת
חחחח לא הבנתי בהתחלה איך פרצתי לך למשתמש על מה אתה מדבר בכלל.
בסדר מה אני אעשה שהוא בן זונה.
קיצר מאור תנעל.
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
תנעח עלק מנסה לברוח מהתלונה קיצר מאור קח לו תנק' הבנת תסיפור אין לי שום מייל על המספר אני בעצמי קיבלתי תמספר בלי מייל כי המייל הראשי אצל פומה אני רק רוצה תנק' שלי חזרה נמאס לי לחזור כל פעם על אותו דבר הפומה הזה לא נמאס לו להתווכח תמיד צריך להגיד אותו דבר קיצר התלונה הזאת אין פה יותר מה להגיד מאור יודע מה צריך לעשות וזהו
ן-SAGIM הזה הוא חבר של פומה בכלל על תתיחסו אליו
מה לא הבנתי כלום עכשיו בכלל תסביר לי מי בדיוק אתה ומה אתה רוצה מהחיים שלי עם אתה טוען שאתה לא חבר של פומה
כי יש לך בדקתי היו שתי שאלות ותשובות והמייל שנתת לי לא עבד אז זה אומר שיש עוד מייל כי אחרי ששמים אחד השני זה סתם ואי אפשר לשחזר איתו ועל תשחק אותה עלק לא פעם ראשונה
קיצר, אני לא מגיב יותר.
אני אגיב רק כדי להוסיף לך שיצאת הומו.
כן כן אני יודע שאתה עצבני וזה עושה אותי שמח כי אתה יודע שהפעם הפסדת ברמאות הזאת