כנס לפרטית :/
כנס לפרטית :/
|
|
צודק.
נערך לאחרונה על ידי LoaCker; 11-08-2009 בשעה 14:42.
לא משנה לוקר גבר
נערך לאחרונה על ידי ®NOAM; 11-08-2009 בשעה 14:45.
אאני רוצה לשלוח למישהו ולקבל ישר את הפרטים של הסטים לאימייל.. אי אפשר?
ואם יש לו התחברות אוטומטית?
אחי אני שולח 1600 נק' אתה מביא תתוכנה עם מדריך איך לעשות הכל והתחיבות שזה בלי קיילוגר עליו?
ויש אפשרות לשנות את שם הקובץ?
ויש לך תתוכנה להגדלת "הנפח" של הקובץ ?
מוכן להוסיף נקודות
תשמע, הלינק שאני מביא לך זה לא רפידשר או אתר כזה, זה אתר אמין אתה כבר תראה לבד.
יש אפשרות לשנות את שם הקובץ.
נערך לאחרונה על ידי LoaCker; 11-08-2009 בשעה 17:06.
שלחתי 1600 נקודות שלח קובץ
קיבלתה בויה
אולי אני הקנה.
אתה חוצפן אתה יודע ? מופיעה לך בעיה שמעולם לא ניתקלתי בה ואף אחד ממי שקנה ממני לא נתקל בבעיה בכלל.
קיבלתה כבר תשובה בפרטי, ועכשיו אתה בא לפה ? מיטב כספך ? תאמין לי עם הייתי יודע שאיתך זה יהיה ככה מההתחלה לא הייתי מוכר לך, עכשיו כבר מאוחר מדיי.
תשמע, המוצר שאני מכרתי לך תקין לחלוטין וכל מי שמכרתי לו עקב אחר ההוראות ועבר בהצלחה ואתה יכול לשאול אפילו, ניסיתי לעזור לך כמה שאני יכול, מכאן זו בעיה שלך ורק שלך.
תבדוק שאתה מריץ גרסא תקינה של ווינדוס ולא פרוצה כמו הווינדוס של ה250 מגהביט או משהו, תנסה הפעלה במצב בטוח יותר מזה אין לי מה להגיד לך, בהצלחה.
רגע אחי לא הבנתי כ''כ איך זה עובד, אתה שולח לי קובץ שאני משנה לו את הסמל למה שאני רוצה, ואז שולח אותו לאנשים. ואז כל מה שהם עושים מאותו רגע מגיע אלי לאימייל?
המידע מגיע אלי רק בתמונות או איך בדיוק?
ועוד דבר, יכול להיות מצב שהאנטי ווירוס שלי יזהה את זה כווירוס ואז אני לא יוכל ליצור את הקיילוגר?
תוכל לפרט עוד קצת? כי אני רוצה לקנות אבל אני רוצה להבין איך זה עובד
האליפות חזרה הביתה אל הכרמל! אז בוא נגיד תודה לאל! שהאליפות ירוקה!
אתה פשוט מבטל את האנטי וירוס או יוצא קובץ ב"מצב בטוח".
הלוגים מגיעים אליך בקבצי טקסט ובתמונות שמצולמות בהפרשים של כמה דקות אחת מהשניה מהרגע שהקורבן פתח את הקובץ - הוא לא שם לב לשום דבר, הפעולה שקטה.
נערך לאחרונה על ידי LoaCker; 11-08-2009 בשעה 23:48.