|
|
icarlycom ל EAXS יש תרנגולות יא מסטול :/
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
חחחח
העיקר שאפשר להטביל ת'לחם , מה זה משנה איפה הביצה הייתה
שמע אני יודע איפה יש לולים בכל המושבים שבצפון הארץ ואין אחד שאפילו קרוב למה שיש בסרטון. כולם אותו דבר
3-4 תרנגולות בכלוב עם מים זורמים חופשי ואוכל ברצועה אוטומטית כל 4 שעות
נערך לאחרונה על ידי eaxs; 27-08-2009 בשעה 08:49.
Savage 2
יכלא*
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה מתווכח עם יותם הקיבוצניק?!?!?!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תשמע בחור לא יודע אם כבר הגבתי פה או לא אבל אתה כניראה לא יותר מבן 10 אם סרטונים כאלה גרמו לך לך לעבור לאורגניות
אמיתי אני אומר לך זה סרטון תעמולה ואם במקרה תפסו משק כזה בארץ תהיה בטוח שהוא סגור כבר מזמן בגלל שאני לא באיזה מדינה אתה חיי אבל אצלנו לוקחםי אשכרה רציני את העסק של יחס לבעלי חיים בגלל שמספים שתרנגולת קצת חולה היא עפה לטיזנאמו ולא תטיל עבורך ביצים יותר
כל משק כזה מפוקח טוב טוב ע"י משרד הבריאות ועל ידיי הרבנות אז צא מהסרט שאתה חיי בו בגלל שכרגע אתה חיי בסרט רע :\
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-08-2009 בשעה 16:08.
היה לי הרצאה על זה שנה שעברה..
מסכנות \:
נערך לאחרונה על ידי AdiBel; 27-08-2009 בשעה 11:48.
בברכה , אדי.
מעצב בקהילת אטרף.
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
that's it?
מוכר ברזים מוסמך
אורי על מה דיברנו? בכולכם יש אחוז דיסלקציה זה אכלא*
בכל מקרה, אני קיבוצניקית ולמרות שאצלנו התרנגולות לא מטילות ביצים למכירה אני יכולה להגיד לכם שבקיבוצים התרנגולות חיות טוב+. אבל קיבוצים זה לא אחוז גדול מאוד מהסטטיסטיקה.
פעם ראיתם משאית שמובילה את התרנגולות? משהו מזוויע. ועדיין, זה לא עוצר אותי לקנות ביצים ולאכול אותן כמו גדולה. תפסיקו (או יותר נכון-תפסיק) להתחסד כי אומנם עם הביצים אתם "עושים את הדבר הנכון" אבל מה עם כל שאר הדברים?
נערך לאחרונה על ידי Marilyn Monroe; 13-09-2009 בשעה 21:48.