|
|
אה בן מה אתה עושה היסטוריה בפוטושופ ?
הלו הלו עד פה, אביב צא מהאשכול הבנו כבר שאתה חבר של אליאור, עלק לאליאור לא היה תלונות עליו אני בעצמי הבאתי פה 3 תלונות שקשורות לאליאור.
ואליאור אני הבאתי את התמונה של השיחה נכון ? מה איתך ? יצאת כמו טמבל.
קיצור אין לך הוכחות נכון ? זהו.
ולחברים של אליאור, אל תגיבו בכלל באשכול אני מחכה למנהל שידאג לבצע פה סדר.
בקיצור הפורום מושחת חוץ מכמה אנשים טובים.
למשל תמיר פעם היה מתחנן לקנות ממני בנקודות כל מיני דברים ושאלתי אותו איך זה יכול להיות אין לך שום נק'?
והוא כמו תמים אמר שהוא עורך כל פעם נקודות כי הוא מנהל ראשי וקונה איתן דברים בעשינו עסק
זה חוקי בכלל?!
רק בגלל שאני לא מנהל ראשי או מישהו שיש לו פרוטקציות פה בפורום אז זהו זה הכל הלך?!
ממש לא אני לא הולך לוותר אני רב עד שאני מקבל הכל הכל בחזרה.
אליאור אתה הגנב הכי מסריח שאני מכיר אין לך בושות בכלל.
בקיצור דעתם של 4 אנשים שהם מנהלי עשינו עסק שניהלו את התייוך + תלונה פסקו לטובתי עד שתמיר שהוא בטוח מאשדוד חבר קרוב של אליאור בא והתערב ולקח את הנקודות לעצמו
מדוע ? דעתו של מנהל אחד לוקחת 4 ?
לא.
בקיצור אני מחכה שערן יחזור ויתערב ויעשה פה סדר ענק ואני מצפה שאליאור יורחק לצמיתות מהמערכת.
ודי אליאור די להתחמק, , תביא כבר הוכחה! תביא היסטורה! אני הבאתי הכל מה איתך???
די חאלס יגנב מסריח אתה לא מתבייש?
זהו זה התגובה האחרונה שלי פה.
החברים של אליאור, די חאלס הבנו אל תגיבו פה יותר.
רק המנהלים של עשינו עסק ומנהלים של תלונות ומנהלים ראשים לא יותר מכך.
אני מצפה שיעשו פה סדר גדול.
ואאלה אביב לא חבר שלי וגם A E לא ואני ביקשתי מהנהלה הגובהה להגיב והבאתי המון הוכחות לחרטות שלך פשוט נחכה למנהלים ומה קרה 5 תגובות ברצף תן היסטוריה מסנגר
PONIT יש דברים שאתה לא יודע שיש דברים לראשיים כמו בנק נקודות ...
ותמיר לא עורך נק' אל תדאג.
מצטער שהתערבתי אבל הייתי חייב להתערב פה.
אביב, מה זה קשור בכלל לתלונה?!?!?!?!?!!
אבל רק כי אני נחמד אני אענה לך, המשתמש הזה משנת 2005 עלק משתמש חדש,
אני אפילו יותר ותיק ממך מה תגיד על זה?
ואתה לא רוצה לדעת כמה בעיות החברים שלי עשו במשתמש הזה
ועוד בכמה משתמשים. אבל יודע מה ? מזיז לי תזין למה מה זה בכלל קשור לתלונה? כבר שנה ומשהו החברים שלי לא עשו כלום כי צעקתי עליהם.
קיצר אליאור די כבר לערוך ניקים במסנג'ר עם האפשרות המפגרת הזאת במסנג'ר 8 שאפשר לשנות ניקים למשתמש.
קיצר אליאור אתה גנב מסריח.
תגובה באמת האחרונה שלי פה.
זה כן קשור לתלונה! מה שהוא אומר ואני מחזק אותו ואני מבקש הסטוריה ואני הבאתי תתמונה מאתמול ליבגני! והוא אמר לי מזה אפשר לערוך כינוי ? ואאלה לא ידעתי אולי אתה עשיתה ככה תשיחה שלך תתמונה גם ערכתי ? יפה אחי תיראה לאיזה רמה אתה יורד אני לא מוותר על האמת