|
|
מה אתה ילד?
גם אם הייתי רוצה אני לא יכול לדעת אחרי ערב שניים של היכרות אם היא שרמוטה וכמה גברים עשו אותה באמת.
ומה זה משנה בכלל כל עוד זה לפעם פעמיים?
אז לא לעשות אותה?
ומה, איך אתה יודע שעברו על ההיא שלך כמו בתחנה מרכזית? שאלת אותה?
או שפשוט זיהית כי יש לך חוש זיהוי מדהים לשרמוטות?
אם מישהי מוכנה לתת לך לזיין אותה כשאין ביניכם כלום, בגיל 15-16-17 וגם 18, זו שרמוטה. בגיל 22-23 הדברים מתחילים להשתנות, אבל בגילאים האלו זה לא ככה.
אחרי ערב של היכרות אתה לא תדע בחיים. אבל..
"יש מישהי שאתם מכירים ,שולחת לכם רמזים שהיא בעיניין שלכם ואפילו התנשקתם פעם אחת ביזמתה."
אם אתה מכיר אותה, זה לא פעם ולא פעמיים. וכן, כי במקרה דיברתי איתה ויצא לי לשמוע על כמה מקרים.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
סקס ראשון זה משהו שדפוק לתת לו משמעות =\, כל עוד אתה לא עושה את זה בשביל ילדים המטרה בסקס היא להנות, תמצא לעצמך כוסית ותשכב איתה וזהו מה... מה הרעיון של המשמעות בזה גם ככה בטח ישכחו את זה אחרי כמה פעמים...
אני לא סוטר את עצמי, אולי סותר וגם זה לא.
שמע, בחורה שאתה מכיר, אתה יודע עליה דברים. אם אתה לא מכיר אותה והיא תרצה לתת לך אחרי פעמיים שלוש, אתה לא תתלבט.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
כן ברור שכן
כמה כבר בחורות עם אומץ כזה יש? לא כמו מריונטה על חוטים כמו חצי מהבנות שאני פוגש.
ישר הייתי קופץ על ההזדמנות, וגם עלייה באותה הזדמנות :]
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אני די בטוח שהייתי הולך על זה..
תקשיב טוב..אם כל הכבוד לסיבוב שני וסיבוב שלישי מגיע מצב שבא לך להקיא מיזה ולא לרואת בחורה לפחות לחצי שנה הקרובה ...פשוט בא לך להקיא מיזה
וכן פעם ראשונה עדיף שהיה משהו בין שני החבר'ה כי מבחינתי זה ביזבוז את הפעם הראשונה לעשות את זה עם מישהי שאתה פאקינג מכיר למשך אולי כמה שעות ....
ובנתיים אהבה לא באה בגיל 25 היא באה הרבה יותר מוקדם ואם אתה לא מצאת אז אתה בבעיה תבדוק מה לא בסדר..
סקס ראשון אחי זה סרט עם כמה שיותר כוסית
וככה זה כל אחד אלא אם כן יש לו בעיה רצינית
שמע אם היא נראית טוב כמו שכתבת בהתחלה ואתה מכיר אותה דיי הרבה זמן אז אני לא מוצא סיבה שלא ...אני התכוונתי למקרה שאתה מכיר אותה כמה שעות לא יותר אבל במקרה שאתה מתאר אז כן למה לא ..