|
|
אני לא אדבר בשם כל הבנות בפורום כי זכותן לחשוב ולהימשך למי שהן רוצות,
אבל אני אפילו לא מסתכלת לעבר ערסים ומכמה סיבות:
1. הם חשים
2. הם חשים עבריינים
3. הרמה שלהם שואפת לאפס
4. הם מניאקים
5. המוזיקה שלהם דפוקה
6. איכס -_-
וזהו D:
נערך לאחרונה על ידי MegaFairy; 13-09-2009 בשעה 19:49.
Oreta awai tsubasaKimi wa sukoshiAosugiru sora ni tsukareta dake saMou dareka no tame ja nakuteJibun no tame ni waratte ii yo♪♫♪♫♪
אם להגדיר ערסים במילה אחת-פתטי.
בחורה שנמשכת לערס היא לאו דווקא ערסית או פרחה כמו שהרבה אמרו פה.
זה ממש לא נכון. יש לי חברות שממש לא כאלה והן היו עם ערסים (לפי ההגדרה שלכם לערס).
וד"א, אני מכירה בנות שדווקא אוהבות בחורים ביישנים שלא מראים יותר מדי ביטחון עצמי.
נישבע לך ביקר לי שבדיוק חשבתי על זה חחח
בכל מקרה אני יכול לנחש שזה בגלל הביטחון העצמי, בגלל שמעל הכל מי שיודע מה הוא רוצה משיג את המטרה ולמרבה האירוניה ערסים אוהבים לדבר ולעשות רעש והתנהגות כזאת מתפרשת כביטחון עצמי.
בכל מקרה ככה במאמר מוסגר אני חושב שאתה ממש טועה אחוז מאוד מאוד קטן מהאוכלוסיה הנשית נמשכת לערסים, רק כאלו שאוהבות שמתייחסים אליהן כרכוש ולא כאל בני אדם /=
כל אחת והטעם שלה, לא כל אחת אוהבת ערסים
אשכול ממש מפגר לדעתי .
כל אחת והטעם שלה אפשר אפילו להגיד כל אחד והטעם שלו .
יש בנות שאוהבות פריקים/ראפרים/סטיילים/ערסים/וואנבי ..
יש בנים שאוהבים פריקיות/פאקצות/סטייליות/ערסיות ..
אז חלאס כל אחד והטעם שלו .
כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין מה להתווכח .
ערסאותיות זה סוג של סטייל
יש בנות שנמשכות לזה
כל אחת והסטיה שלה
אני לדוגמא נמשך רצח לב'ציות
ובנות שתנסה לפתוח איתה שיחה והם יגידו לך זדיין לי מהפנים
עושה לי העיניין של הקשה להשגה
כל בנאדם והסטייה שלו בקיצור
כי הם עושים דברים שמושכים את הבנות שתיכנס קצת לפיקאפ תבין
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
חוץ מכמה פרחות אני לא מכירה נקבות שנמשכות לערסים. :\
ביטחון עצמי יש להם כול עוד הם בקבוצות שם 20 איש ומעלה ולכול אחד סכין בכיס. תבודדו את כולם ותוציאו את כול החרא מהכיסים נירא איזה "בטחון" יש להם.
סטייל? לבוש? תספורת? לא שמתם לב שכולם ניראים אותו הדבר? לכולם אותם נעליים, אותה חולצה, ג'ינס שלא יושב עליהם מי יודע מה ושכחתי לציין שחובה לצאת עם כובע נייק בערב ולתקוע אותו בעורף.
הדיבור שלהם מגעיל וביכלל הם לא מסוגלים להציב משפט פשוט בצורה נכונה או אפילו הגיונית. לגבי טיפת השכלה אני ביכלל שותקת.
היחס שלהם לבנות גם לא משהו. "יכולים להגן על החברה שלהם" כול מי שלא ערס פשוט לא מסוגל לזה?
מה זה השטויות האלה, כול נקבה נורמלית מתרחקת מהם.
Cute but psycho
חח אשכול מוזר..
ערסים- חשים, כובע נייק, נעליים נייק, חולצה נייק, מכנסיים נייק, גרביים נייק, סכין.
אוהבות ערסים- פאקצות, פרחות, ערסיות.