|
|
אורי, כאב לי לשמוע שעברת הרבה, בתור אחד שאין לו אמא ואבא כבר מגיל צעיר אני מזדהה עם ההרגשה של לפרנס את עצמך לבד. הכאב הזה חלף ברגע שהתחלת להתנשא ולקלל (בכל זאת עדיין לא לגמרי).
Atraf-lock, אתה עיוור, טיפש, ילדותי, לא משנה מה - הבנת הנקרא לא תזיק לך (וגם לאורי) - באף מקום לא אמרתי שלפתות זה רע, אבל אמרתי שבכל דבר בחיים (וזה לא קשור לכמה עברתי או כמה לא! האם בנאדם שיגיד לך ש-1+1=2 חוצפן כי הוא לא עבר הרבה בחיים? אין קשר) צריך לשאול "למה כן לעשות אותו" ולא לשאול "למה לא לעשות אותו".
בנאדם יגיד לך לפרוץ לחנות - אתה תגיד לו שאתה לא רוצה. מה יותר רלוונטי, למה כן לפרוץ או למה לא? ברור שלמה כן.
אתם יכולים לצחוק ולהתנשא ולחשוב שיש לי ביטחון עצמי מופרז, אבל מה שאמרתי זו עובדה מובהקת, כמו מתמטיקה. אתם רוצים לצחוק עלי, בכיף, תמיד שיעשע אותי שאנשים צוחקים עלי בגלל שאני יודע דברים שהם לא, או סתם בגלל האגו שלהם שלא נותן להם להסתכל מחוץ לקופסא.
אורי, אני שקוע בעצמי? למה אתה חושב? כי לא הסכמתי עם הטענה שלך? אין קשר, לא כל מי שמתווכח שקוע בעצמו. אתה לעומת זאת, ישר יצאת בקללות (והמצב רוח שלך באותו זמן לא מעניין אותי בכלל, אף אחד לא צריך להיות השק חבטות שלך) ודברים לא רלוונטיים, מה שמראה שאין לך משהו להגיד ועושה אותך שקוע בעצמך.
לא מבין איך הגענו לזה, שיהיה יום טוב.
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 16:20.
תשמע נוח לך לשחק בתפקיד הקורבן אין בעיה אני לא יהרוס לך את הנאה אבל תעשה לעצמך טובה תקרא שוב מה שכתבתי כי ניראה לי שהיחיד שלא מבין מה הוא קורא זה אתה..
אני לא קיללתי בשום מקרה..
וכן אתה שקוע בתוך עצמך בטח נוח להחיל תנאים על מצבי קיצון שליליים..
נו מה אנחנו באים לשחק בקקה?
אני דיברתי על מצב אידיאלי אבל למה שאתה תבחר לראות את התמונה שלמה?
אתה הרי רוצה לשחק את הנפגע..
תעשה לי טובה פעם הבאה שאתה מגיב תעצור תקרא אשכרה את כל האשכול ותבין את המהות שלו ואז אולי לא תביא תגובות לא קשורות לחיים ותדרדר לתפקיד הקורבן יש אח שלו?
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 16:29.
הנושא מדבר על מצב מסויים בדרך כלל תגובה באה בהמשךך לאותו רעיון...
אז תקרא שוב את האשכול ובהמשך את התגובה שלי שהגבת עליה בזילזול ובלי קשר לסיטואציה..
תבדוק טוב איפה טעית..
ודרך אגב איפה בדיוק הסכמתי עם הטענה שאתה אדיוט אני חיזקתי גישה לא את הדרך שבה היא נאמרה..
ודרך אגב שוב הנה שלא תגיד שאתה לא מחפש איפה קופחת אתה כל פעם חוזר לנקודה שבא אתה מדגיש שפגעו בך שלא תגיד שאני ממציא דברים
לא הגבתי בזילזול, אולי אתה ראית את זה כך ואם כן אז פירשת את זה לא נכון. מה שאמרתי הוא משפט כללי לכל דבר בחיים, בגלל זה אמרתי שאתה לא בהכרח טועה, אבל שדרך ההוכחה שלך היא לא נכונה כי השאלה הזאת (למה לא) אף פעם לא רלוונטית. אף פעם. תחשוב על זה.
אני הבנתי אותך לא נכון וחשבתי שאתה בעצם מסכים שאני אידיוט, טעות שלי ואני מצטער.
אני לא "חזרתי" לכך שפוגעים בי (גם לא נפגעתי, כולה פורום. מה שכן אמרתי זה שמקללים אותי). אני ציטטתי אותך, בתוך הציטוט יש חלק שאומר שלא קיללת אז הבהרתי אותו, זה הכל. בכל מקרה כמו שאמרתי למעלה - הבנתי אותך לא נכון.
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 16:42.
בכל מקרה הבעיה היא התגובה שלך שלא קשורה לנושא הספיצפי אם אני אתחיל להחיל כל משפט שלי על סטואציות מרובות בחיים..
אז בעצם כל מה שאני אגיד יהיה באופן יחסי לא נכון..
אז אין טעם בכלל להגיד כלום..
בכל מקרה פעם הבאה תשתדל לדבוק בהקשר לנושא.. ולא לזרוק הערות כלליות לאויר כי תכלס במקרה הספיציפי הזה אתה לא צודק /=
מה שאמרתי מתאים לכל דבר בחיים לדעתי, אבל זה ניתן לויכוח אני רואה אז עדיף שנפסיק את זה פה וכל אחד ימשיך במה שהוא מאמין.
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 16:48.
אז אם מישהו אומר לך.
"לך תיגש לבחורה ההיא ותגיד לה שהיא יפה"
אתה אומר לו למה?הוא אומר לך למה לא?
אתה מסכים שאם תיגש הסיכויים שלך איתה הם הרבה יותר גבוהים מאם לא תיגש?
אז אתה אומר,למה לי לגשת אליה?
זה נראה לך הגיוני?
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
לא.
מה שניסיתי להעביר זה למה לא לגשת,אתה לא תמות אם תיגש,לכן אין לך מה להפסיד חוץ מקצת אגו.
שמת לב על מה האשכול בכלל?
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
מה שקרא שאורי אמר משפט.
וtttoooommm112233 לקח אותו לכיוון כללי ותיאורטי.
מה שמנסים להסביר לך, שאין שום קשר בין המשפט שאמרת לבין הנושא שביגללו נפתח האשכול.
האשכול שאל למה כן לפתות.
אורי ענה בשאלה למה לא לפתות.
השאלה של אורי הייתה תשובה לשאלה של מגה פרו למה לפתות.
מה שתום אומר זה שצריך לומר למה כן לפתות, אבל מה שאורי ניסה לומר זה למה לא לפתות? מה רע בזה?
הכוונה של אורי, שבלי פיתוי אתה לא תשיג את הבחורה. לכן השאלה שלו בסדר.
סליחה על החפירה חחח פשוט האשכול הזה ניראה לי בקצר.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 09-10-2009 בשעה 17:34.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הבנתי אותכם, סבבה =]
נערך לאחרונה על ידי tttooommm112233; 09-10-2009 בשעה 18:16.
נפתר לבסוף
נערך לאחרונה על ידי Rolsrois; 09-10-2009 בשעה 19:06.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"