1) אתה אומר לי שהכרטיס מסך מתחמם.. זה לא טוב לטווח הרחוק אני כבר רואה מעכשיו את המסכים הכחולים מגיעים...
לא עדיף פשוט כרטיס מסך אחר.. נגיד אחד ש... לא מתחמם..?
2) לשאלת הזכרון... הסיבה היחידה שאני לוקח DDR3 זה כי הלוח אם שתומך הוא יותר מתקדם. וככה זה יותר טוב לעתיד.. זה שיקול נכון? כי תכלס.. באילת אני לא יכול למצוא G SKILL אין פה לשום חנות כולם פה זה או KINGSTON או CORSAIR וקורסייר יקרים רצח!!! אז תכלס אולי עדיף לקחת 2X2 של DDR2.. ואז זה אומר שגם הלוח אם יהיה שונה.
פה אני באמת צריך שתכווין אותי- אשמח לקבל הסבר ולשמוע עצה טובה!
3) לא הבנתי למה עדיף ספק אחר. מאיזו סיבה? 500 וואט זה לא מספיק? למה לשלם עוד 200 שקל בשביל 600/650. אני ישמח אם תתעמק בנושא טיפה.
4) בקשר למארז מסתבר שאין לי ברירה ולקחת ANTEC 300 כי יש להם רק את זה פה חחח אין פה 200... לשום חנות חחח.. אתה יכול לומר לי רק מה ההבדל? כי במחיר זה איזה 100 שקל
זהו אני כבר כמעט סגור על המחשב. תראו חשבתי על זה.. ועדיף לא להזמין מחשב מהאינטרנט... במיוחד איפה שאני גר... זה יגיע עוד איזה חודש ומורכב ובלי כלום... פה אני משלם אולי טיפה יותר.. אבל יש לי פה את החנות... הוא מגיע עד לבית מרכיב תמחשב מוודה שהכל פועל מולי שם לי תוכנות וכאלה כמו ווינדוס.. ככה שאני מקבל מחשב ליד מוכן.. נכון שטיפה יקר יותר אבל עדיין עכשיו אני יזמין מחשב מהאינטרנט... ולך תשבור תראש עם קורה משהו...
שוב תודה רבה. מאוד מעריך אותך.
לילה טוב.