אמממ ציון אתה קצת לא ברור..
אמרת שאתה לא שותה ואז אתה מדבר על בירה וצ'יפס?
בכל מקרה זה בערך מה שאני עושה ביום רגיל (להוציא מן הכלל את יום האהבה האחרון ששתיתי כמו בהמה טיבטית)
אמממ ציון אתה קצת לא ברור..
אמרת שאתה לא שותה ואז אתה מדבר על בירה וצ'יפס?
בכל מקרה זה בערך מה שאני עושה ביום רגיל (להוציא מן הכלל את יום האהבה האחרון ששתיתי כמו בהמה טיבטית)
|
|
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני כבר לא שותה חח
כשהייתי שותה זה היה סתם בשביל לתפוס ראש ולהכנס לעולם משלי שאני רואה בו סוסי פוני צבעוניים וחדי קרן![]()
Ori תתבע אותיהכוונה היא שאני לא שותה כדי להשתכר
בירה וצ'יפס זה אחד השילובים היותר טובים שקיימים (טעים) מבירה איבדתי תיכולת להשתכר (אם קיימת כזו) כי אני שותה בירות מגיל 14 בערך (תודה אבא :| שהקפיד למזוג לי כוס מהבירה שלו ) ...
סנופקין לא משנה על מי מדברים , זה ממש גרוע .
חגי , אנחנו מתקדמים מהר מדי![]()
מישהי אמרה לי את זה פעם, העפתי אותה קיבינימטתיזהר עם המילים שלך שאני לא אחתוך מוקדם מדי ...
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
מה הקשר אל תגיד דברים שאין לך מושג כי אני קודם כל אני משתכר רק עם חברים ובקיבוץ אין לי עם מי להתחיל שם אני רק משתכר כי זה כיף להיות מסוחרר לתפוס ראש לדבר שטויות ולצחוק מכל דבר
ודבר שני אין לי בעיה לדבר עם בנות אני בדרך כלל הראשון שפותח שיחה בתחנות אוטובוס עם מלא אנשים שאני לא מכיר וכן גם עם בנות
נערך לאחרונה על ידי chenh007; 29-10-2009 בשעה 18:29.
אני שותה אלכוהול כי זו כמעט הדרך היחידה שלא תכניס אותי לכלא כדי תפוס סטלות!
למה אני אוהב סטלות ? כי זה כיף, שורט את המוח, ויוצר אחלה ערב!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
1. אם אתה לא נהנה מהשתייה כלומר זה לא טעים לך ואתה עדיין שותה זאת בעיה של מזוכיזם...
2. לא שותה בירות כי זה מגעיל! אי אפשר גם לעשן איתה זה מרגיש כאילו אתה שותה טרמפנטין...
3. לא שותה יינות גם מאותה סיבה חוץ מסוג אחד של יין יקר שלא תמיד יש לי את האפשרות לקנות.
4. לא סובל ערבובים נקי בלבד בין אם זה וויסקי, ברנדי, קוניאק, וודקה וכו' אבל כמובן חייב להיות באיכות גבוהה ביותר וסוגים מסוימים ביותר סתם כך לא נוגע.
5. ליקרים ועראק לא שותה חוץ ממה שאני מכיןכל הקנויים הם מסריחים ומגעילים שמפוצצים בצבעי מאכל וחרא.
6. ולא שותה בלי סיבה טובה זה אידיוטי! וגם אין לי תקציב לקנות בקבוקים ששוחטים את הכיס שלי כל חודש מספיק פעם בשנה מכל סוג.
7. המטרה בלשתות היא לא להשתכר זאת התופעת לוואי של מי שלא נהנה מהשתייה כמו שאמרתי בסעיף 1 המטרה היא להינות מהשתייה עצמה ותוך כדי להרגיש התרוממות וסטלה נחמדה וכמובן להפסיק באותה נקודה לשתות, כי אם אתה רוצה סטלה אמיתית הרבה יותר טובה מהשתכרות שגורמת לך להרגיש חרא מכל הבחינות יש הרבה אופציות אחרות שעדיפות בהרבה כי בניגוד למה שמקובל לחשוב אלכוהול פוגע בבריאות הרבה יותר מאשר כל דבר אחר.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 30-10-2009 בשעה 03:16.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא כל כך אוהב לשתות וודקה וכאלה אני מעדיף לשתות בירה, אם אני שותה וודקה זה אולי זה באירועים מיוחדים.
אם חברים ישתו ודקה אני יעדיף לשבת עם בירה בכיף שלי, לא צריך סטלה כדי להתחיל עם בנות, אני מקבל את הסטלה גם בלי זה, מקבל אנדרנלין לגוף וזה מספיק לי.
ציון בחור כלבביבירה עם צ'יפס קטלניייי כמה הולך אצלנו צ'יפס וואי ואי הצ'יפסר נשרף קנינו חדש מרוב הפעמים שהשתמשנו בו חחחחח.