|
|
וואייי אני לא מאמין?!?!
ואיי אליאב אחי תהיה חזק , תתמוך בו.
ותתפוס אותו לשיחה רצינית...
במקרה אני מכיר אותכם...(את כל המשפחה)
פיייייייייייייייייייייייייייייייי
איזה רשימה
בכל מקרה מצד אחד מסכן אתה ומצד שני מגיע לו..
אני לא מכיר את המקרה הפרטי אבל החלק של הפריצות אח שלי חווה. בקיצור פרצו אל אח שלי לדירה ילדים יעני 16-18 (אפשר לראות לפי הדברים שהם לקחו) וגנבו לו הכל מהדירה, והבעיה היא שהמשטרה לא עושה איתם כלום אפילו אחרי שתופסים אותם, אם בכלל תופסים. בקיצור אם אח שלך באמת פרץ מכר סמים לא יודע מה, אם זה באמת קרה וואלה מגיע לבן אדם, אם הוא סתם קיבל בראש על משהו שלא עשה משתתף בצערך.
בברכה, Joni
בואנה ישרמוטה מה אתה משחק לי אותה על טעויות משלמים אם היית במקום אחשלו הייתה מחרבן במכנסיים עכשיו כי הולכים לדפוק אותך בתחת בכלא יזין עלק על טעויות משלמים אתה בסבבה בבית שלך בסתלבט הוא בכלא סובל מהחום שם מכל הקקה שיש שם ואתה שמח יבן זונה מי אתה שתבוא ותשפוט אותו היא יבן אלף זונות
נערך לאחרונה על ידי U2tr4x; 24-11-2009 בשעה 23:32.
לכמה זמן שלחו אותו לשם?
ושמע אתה וההורים שלך היתם יכולים למנוע את זה בזה שהיתם מחזיקים אותו קצר ולא נותנים לו לעשות את כל השטויות האלו בגיל 15.
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
מצטער לשמוע .
אבל זה נשמע ממש טיפשי להאשים אותו אחרי 2 שנים.
שוטרת זונה.(סורי על הביטוי)
ואוו זה מרשים כמות התגובות כאן... אליאב אתה בטוח שפירסמת את ההודעה במקום הנכון? כי לי זה ניראה שטעית במקום... תאכלס יש לי חשק למחוק כאן הכל כי אין לאנשים מושג מה הם אומרים...
דבר ראשון תתחזק יש לכל דבר סיבה יכול להיות שאפילו מדבר כזה יצא טוב. (ולא אני לא אומר דברים סתם יש לי רקורד בעניין)
דבר שני גם אם אחיך עשה את כל מה שהם כתבו לו בתיק אבל הוא שיפר את דרכיו והצליח לעלות לדרך נכונה יש מחילה כי הרי כל המטרה של "עונש" במקור היא לגרום לאדם לתקן ולצאת כמי ששילם על מעשיו ולהתחיל דף חדש אבל לצערי אין קשר בין כלא לבין המטרה הזאת.
ועכשיו אחרי שהוא באמת הצליח לעשות תיקון להכל ולצאת מהחרא והכניסו אותו אחרי התיקון הזה פנימה זה עצוב זה ממש תעודת עניות כי אם זה באמת היה מגיע לו למה לא עשו זאת עוד בהתחלה? למי חיכו? הנה הוא השתפר ועלה למה להוריד את הבנאדם? למה להרוס את חייו? עצוב ממש עצוב ואין לי מה להגיד חוץ מזה שתחזיקו מעמד ושתתן תמיכה אמיתית לאחיך ותדריך אותו לחיים נורמלים ואל תזניח אותו לרגע!
דבר נוסף שאני רוצה שתבין כל החיים דופקים אותנו בין אם אלו אנשים קרובים ובין אם אלו אנשים רחוקים הכי חשוב הוא לשמור על פרופורציות נכונות ושיש דין ויש דיין אז עכשיו שהכניסו אותו לקבר זה לא אומר שהוא צריך לשכב ולכסות את עצמו בחול הוא יכול לצאת מהקבר ולהיות כאחד האדם.
ולכל המגיבים כאן לא לחינם קוראים לזה טיפשעשרה וכל עוד הוא לא רצח יש מקום למחילה על מעשיו במיוחד אחרי שהוא תיקן דרכיו אז עוד "מגיע לו" אחד שאני אראה בתגובות ואני מוחק את התגובה גם אם כל המנהלים כאן ביחד יאסרו עלי!!
או שאתם תומכים או שאתם סותמים!!
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מדינת מישטרה מה אני יגיד לך..
למחוק.
נערך לאחרונה על ידי Yoske; 10-12-2009 בשעה 04:01.
יהיה טוב יצא מאופר יכבל מוח
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות