אם אתה מדבר ברצינות אז כדי שתלכו להורים ותיגשו לעזרה להפלה ותלמד להבא לקיים יחסי מין רק עם אמצעי מניעה!!
|
|
אחי איפה הראש שלו זה כבר לא ממש משנה?
המעשה נעשה.
אני ממליץ לדבר עם ההורים שלה קודם ולתת להם לדבר עם ההורים שלך על זה,
זה בכלל לא בושה ותדע אני בן 15 ו3 חודש ואני לא בתול וכדי שלא תתבייש שלח לי הודעה פרטית ואני אסביר לך את הסקס הראשון שלי
זה בדוק יעודד לך את המצב רוח =] קצת מצחיק.
בכל מקרה בהצלחה בהמשך.
לכל אלה שאמרו שזה חרטא אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם ולא מצליחים לזהות בין אמת לשקר אז בקיצור אל תגיבו כי זה רק מכביד
תשים את הביצים שלך על המצח.
מומלץ אחרי ריצת 2000.
ואם זה לא עוזר,
תעשה אותה בפופיק, בתוספת ממרח חצילים עם טחינה על איבר מינך,
שמעתי שזה מחולל ניסים.
ועכשיו בלי שטויות.
אף אחד לא מזיין ככה סתם מישהי, וכל איך שסיפרת את זה נשמע מאוד לא אמין.
ולפי התגובות שהבנאדם מגיב הוא לא בן 15 ובטח שלא עשה איתה שום יחסי מין.
אני מציע לך להפסיק עם ההצגה, אתה מבזבז זמן של אנשים וגם את שלך.
אסף תודה על העזרה שלך אבל כדאי לך ללכת לישון, ממך לא בקשתי שום דבר, אם אתה לא מאמין אז לך תזדיין ולך תדפוק חתולות ליד פח האשפה נמאס לי מהדפוקים שלא מאמינים לשום דבר
נ.ב: אתה בזבזת את הזמן שלי
חרטה מא' עד ת'
חבל שאתה מדבר ככה,
בכל אופן, היום זה לא כזה סיפור לעשות הפלה, במיוחד אחרי סה"כ 3 שבועות, שתלך לרופא נשים עם אמא שלה, אין מה לעשות.
תלמדו להבא.
מאיפה היא יכולה לדעת אחרי 3-4 יום?
מדענים חקרו לה את הכוס?
אי אפשר לדעת אחרי כזה קצת זמן. אין גם בדיקת הריון שאפשר לבצע כ"כ מהר.
גם אם כן, איך עדיין מספיק מהורמון ההריון hCG, אם הוא בכלל קיים בגופה לאחר זמן כה מועט.
בדיקת הריון נועדה לביצוע כאשר יש איחור במחזור, לא אחרי יומיים שעושים מישהי בלי אמצעים.
הפלה/
שבועות זה בדיוק הזמן שאפשר לדעת...
בכל מקרה אם זה אמיתי תגידו לה לעשות הפלה כמה שיותר מוקדם כי בשלבים מאוחרים יותר זה יכול להזיק לה ואולי לגרום למצב שהיא לא תוכל להוליד יותר ילדים...
חחח הילדה זיינה לך בשכל כנראה, אפשר לבדוק האם יש לה הריון כמה ימים לפני מחזור או אחרי בתנאי שהמחזור מתעקב, ואם אני לא טועה אז אפשר לבדוק רק אחרי זמן מסויים, לא זכור לי כמה אבל לא שלושה ימים!
דבר ראשון: בחיים לא אמרתי 3 ימים אמרתי 3 שבועות אם אתה לא יודע לקרוא זה לא בעיה שלי ודבר שני אתמול דיברנו עם ההורים והכל עבר טוב תודה לכולם על העצות
שמע אחי זה טעות לא לעשות את זה עם קונדום...
שמע הדבר היחידי שאתה יכול לעשות בלי לספר להורים זה לעבוד...
להרוויח כסף ולממן לה "הפלה"...
אם לא אחי אז ספר להורים...
אין לך עוד מה לעשות חוץ מזה ותבקש מהם איזה הלוואה...
או משהו כזה או שאם הם יכולים שהם יממנו...
נ.ב
פעם הבאה קונדומים מחדר למקרה כזה...