אני גם כעברתי את זה אמרו לי תמיד חלש פחדן חלש פחדן עד שאמרתי
די עד פה ומאז אני מפוצץ ילדים
אני גם כעברתי את זה אמרו לי תמיד חלש פחדן חלש פחדן עד שאמרתי
די עד פה ומאז אני מפוצץ ילדים
|
|
אני עארס..יש בעיה עם זה?
יש לך בעיה..לא לי.
לי אין בעיה כפרה אני שלם עם עצמי,לא יודע מה איתך...
אז תיהיה החלש שבחבורה לא נורא !
יהיה לך צ'אנס להראות שאתה החזק בחבורה
אתה יודע למה אנשים לא מעריכים ערסים ?
תסתכל על הדיבור שלך "כפרה" "לא יודע מה איתך" ....אתה לא דיברת ככה מאז שהיית קטן.
כשהיית קטן ראית שיש ילדים שמדברים ככה,ונדבקת מהם ,ממש קוף אחרי בנדאם ,בשביל שהחברה תקבל אותך...ולך לא אכפת אם זה כולל לעשן סיגריות בשביל להיראות מגניב,להשתמש באלימות בשביל לצבור ביטחון עצמי מופרז,לנסות לשים זין על כולם כשאתה יודע שיש גורמים הרבה יותר חזקים ממך ששמים אותך בכיס הקטן שלהם.
אז בקיצור,אתה מתנהג כמו קופיף קטן של החברה הישראלית שלנו.
בחייאת,תצבור קצת שכל,לא הרבה,קצת ! ותפסיק עם ההתנהגות הבהמתית שלך.
ולגבי הנושא,אם תשתמש באלימות זה לא יעזור,יודע למה ? כי מתישהו יבוא אליך מישהו שיותר חזק ממך ויפוצץ לך את האמאמא במכות,ואז מה תעשה ? כל הפוזה שלך תיעלם בשניה ולא יהיה לך איך להתמודד איתו.
מה הקשר שהחברה תקבל אותי אני עושה מה שאני רוצה ומה שנראלי לנכון ממש לא אכפת לי מה אתה חושב או כל מישהו אחר כך אני שלם עם עצמי ולא אכפת..ובוא נגיד ככה שאני לא נמשך אחרי אחרים אלא מושך אותם כי אני הכי שונא ללכת אחרי אנשים זה נוגד את העקרונות שלי,למה שאני ילך אחריהם והם לא ילכו אחריי?זה א'..
דבר שני אמרתי כבר שאני משחק כדורגל ואני לא מעשן ואני שם זין אחד אחד על החברים שלי שאם אחד מהם יחשוב משהו לא בסדר שלא צריך לעשות כככה אז אתה חושב בגלל שככה הם חושבים אני יעשה משהו שנראה לאמתאים לי?ממש לא!
ועוד דבר החיים זה גלגל עדיף להיות מהדורכים מאשר מהנדרכים כי היום אין דבר כזה להיות בסדר עם כולם,רואים אחד חלש מתכלנים אליו עושים לו את המוות אז אני לא מעדיף להיות מהאלה ומעדיף להיות משהו אחר..
אתה אומר את זה שמישהו יפוצץ אותי זה רק מראה באיזה חברה אתה נמצא,של מפקירים של אפסים שאם יראו אותך חוטף מכות אפילו לא יחשבו על להפריד בטח שלא לעזור,הם יסתכלו מהצד ויעודדו או שיזמינו משטרה,לא בחיים זה לא יקרה כי יש מישהו שאני עומד מאחוריי ושלא תבין אותי לא נכון אני הכי לא מחפש את כל זה רק שומר על התדמית ועל הכבוד...כל השאר פה לא מעניינים אותי וממש לא אכפת לי מה חושבים עליי כי אין לי כלום אתכם וזה רק פורום...
GETALL לשמחתי בחיים הקצרים שלי הספקתי להיות גם פריק וגם עארס וגם היפי אם תרצה והאמת שבשום מקום לא מצאתי נחת, עצם ההשתייכות לקבוצה לא מדברת אלי כי אני אוהב להיות עצמי! ולכן אני לא אוהד של ספורט ולא מעריץ של אף אחד ומה שבטוח אצל החברים שלי לא נהוג לדפוק כאפות כי מי שמוגדר אצלי חבר זה מבוסס על שנים של קשר עמוק ואמיתי ולא על הסתובבות בקניון! אצלי אפילו אין חברים מהצבא למרות ששירתתי ביחידה קרבית מובחרת כי אומנם הם היו אנשים שסמכתי עליהם בעיניים עצומות בקרב אבל לא אנשים לחיים!
ולא אני לא חושב שהכל יכול להיפתר בצורה טובה לצערינו המציאות מוכיחה שיש הרבה שרוצים לפגוע למרות שאתה לא עושה להם כלום ואפילו מוריד ראש אבל מדובר על מקרים בודדים ותמיד זה קורה כשמדובר בבני דודינו אבל בין יהודי ליהודי? תמיד אפשר לפתור זה פשוט אתה רק צריך ללמוד לא לתת לאגו יותר מידי תפקיד! אתה צריך ללמוד שהערך העצמי שלך לא יורד והאיכות שלך כבנאדם לא נפגעת אם וויתרת ופגעו בך והשפילו אותך ועשו ממך צחוק ונמנעת מלהגיב פיזית כי לא רצית להסתבך או לפגוע אלא להיפך! המשוואה היא פשוטה מאוד ככל שהאגו גדול יותר כך האדם הוא קטן יותר ככל שהאגו קטן יותר כך האדם הוא גדול יותר!
ואמרת לסנופקין שהוא נמצא בחברה של מפקירים? ובאיזה חברה אתה נמצא אם חבר שלך מוריד לך כפה ואתה צריך להגיב אחרת אתה יוצא אפס?!
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 11-01-2010 בשעה 18:27.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מסכים איתו..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, צר לי להגיד לך אבל חבר שמרביץ לך לא כל כך חבר..
קיצר לא צריך להיות לך אכפת מה אנשים חושבים עליך.
אבל אם ממשיכים להרביץ לך אז או שתפנה למנהלת (זה טיפה חנוני) או שפשוט תרביץ ול בחזרה אבל לא להגזים כמו המשוגע הזה, " אני יתן לו כסא בראש"
אבל מישהו בכיתה ט+ לא צריך ללכת מכות..
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
תישמעו חברים..אנחנו אנשי אטרף כולם אחים פה על מה אתם רבים בידיוק...? הילד הושפל ישנה אמרה בתנ"ך "הבא להורגך השכם להורגו" ככה שבתור יהודים אנחנו אמורים להגיב.. אני בחור מאוד שקט לומד עושה שיעורים ושם משקפיים..אבל אני גם 3 שנים בקרב מגע אני אימנתי ילדים באומנות אני לומד כרגע איגרוף תאילנדי למה?
כי לכל אדם זכות להגן על עצמו !@ תזכרו את זה וזה עוד מהתנ"ך ורבתי מכות בחיי שעברו מעל כל דימיון ואני לא יכנס פה לויכוח.... להתחיל עם מישו בכוח זה מסוכן ולא רצוי!! לפעמים לצאת פרייאיר זה חובה אבל ב90 אחוז מהמקרים לצאת פרייאיר סתםם אחרי שאתה נפגע פיסית זה טעות... ומישו פה דיבר על המשטרה ... אח שלי בוא לפרטי אני יספר לך מקרה שהיה לי עם "טיפול המשטרה במקרי אלימות" אני יספר לך מה קורה לילד שמקבל מכות מתלונן ואחרי זה מחפש תמשטרה שתציל אותו שלא יקבל עוד... המדינה כאן היא בעלת אופי אלים וימני תגנו על עצמכם לפני שתיהיו עוד איזה ילד שנדקר סתםם כי אין ברירה נגד ערסים ועבריינים כמו נגד ערבים צריך רק כוח!@
NikeMoR ---> לשאלתך תאמין לי אני לא יודע כלכך על המקרה שלך אבל אם תספר לי אני יסביר לך הרבה ואני מאמין שיוכל לעזור לך אחי
Roc221NikeMoR ---> לשאלתך תאמין לי אני לא יודע כלכך על המקרה שלך אבל אם תספר לי אני יסביר לך הרבה ואני מאמין שיוכל לעזור לך אחי
NikeMoR ---> לשאלתך תאמין לי אני לא יודע כלכך על המקרה שלך אבל אם תספר לי אני יסביר לך הרבה ואני מאמין שיוכל לעזור לך אחי אופסס מכוון למשתמש אשר פירסם את ההודעה יענו האנונימי (סורי על הספאם)
אני לא מדבר על חבר שמרביץ...יעני אתה יודע תמיד יש את הצחוקים האלה שסתם כזה בצחוקים יורדים אחד על השני אז זה סבבה..אבל לא התכוונתי לזה שחבר מתוך החב'רה בא נותן לך כאפה..הכוונה מישהו שאתה מכיר ואתה לא חבר שלו,או סתם מישהו שאתה לא מכיר
למה אבל שיתן לך כפה? מה עשית לו? סתם אנשים שמרביצים? עם איזה אנשים אתה מסתובב?! חלק מהעניין הוא להסתובב עם אנשים נורמלים לא עם סעיפים!
ROC221 תגיד לי מאיפה אתה נפלת עלינו? מביא לי משפטים מהתנ"ך שאפילו לא מבין את המשמעות שלהם... שלא נדבר על היעוץ שצריך להחזיר? או לא לצאת פראייר? או לחשוב שמשהו מהקרב מגע שלך יעזור לך ביציאה מהמועדון שכולך הפוך והבחור מאחוריך עם דוקרן?! תפסיק לבלבל ביצים ותתחיל להבין את המציאות עדיף להתחמק מעימות גם אם הוא כלל מגע פיזי מאשר להתפס לאחד כזה שאתה לא יודע איך תצא ממנו! ואף אחד לא דיבר על תלונות למשטרה או לאנשים אחרים פשוט התחמקות בריאה שיכולה להציל את התחת שלך! תפסיקו לשים את האגו שלכם לפני החיים שלכם זה מתכון לאסון!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!