קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]אני ציך דרייבר למדפסת שלי
    על ידי ultra dragon בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-10-2009, 19:44
  2. סעמק נדפק המחשב אני מהלפטופ של אבא שלי
    על ידי Asaf93 בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 19:28
  3. [עזרה] אני צריך מדריך לבאנדיט שלי...
    על ידי ItayTheMan בפורום Maple Story
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 18:27
  4. אני שונא את חבר שלי לשעבר!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי hai60 בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 18:04
  5. אני לא מאמין! אבא שלי חושב שאני מסומם!!
    על ידי CrazyIsraeli בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 18:11
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

[עזרה] אני שונא את אבא שלי ואת אח שלי.. - עמוד 3

משתמש מכור האוואטר של ShahaF301
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    חח תכלס יש לך אבא חכם
    הלוואי ואבא שלי היה יודע שצריך לעשות
    ריסט למחשב כדי שהמקלדת הייתה פועלת
    א. אח שלי אמר לי את זה... חחח אבא שלי במחשבים אין לו מושג בכלום.
    הוא לא יודע אפילו איך מדליקים את המחשב.
    ב.אח שלי סיים צבא.. עוד בפסח שהיה. אז אין לו ממה להיטרטר רק שעוד משהו ששחכתי להזכיר זה שכשהוא היה בכיתה י"ב אז העיפו אותו מבי"ס כי הוא היה אלים מידי! אתם מכירים את הילדים שהם בבית הספר לא עושים כלום חוץ משטויות? אפילו לא לומדים.. ככה הוא היה! עכשיו הוא השתנה לטובה והתחיל ללמוד. והוא קבע זה שכשהוא מכין שיעורי-בית או מתכונן למבחנים אסור לי להתקרב אליו.. אפילו להיכנס לחדר שלו אסור. הוא שם שלט!! הבנאדם לא שפוי. גם הוא עובד ב-Top דוראן אירועים בתור סגן מנהל אירועים.. חולים עליו שם, אני לא מבין מה יש לאהוב כ"כ בנאדם מציק כזה!!
    אני לא מרביץ לאח שלי כ"כ חזק, כי הוא יחזיר לי פי 8 יותר.. יש לו שרירים הוא מתאמן הרבה. אני נותן לו אולי כאפה רק כשאני מתעצבן עליו (בידיעה שהוא יחזיר לי הרבה יותר חזק כמובן) פעם אחת כששיחקנו אגרוף-אגרוף כמעט התשתתקה לי היד הייתי בן 11 אבל הבאסה זה שהוא לא מרחם עלי.
    אין לו מעצורים, אפילו פעם אחת כשהלכתי מכות עם ילד שנוא מהשכבה לא הרגשתי כ"כ כאבים. בזמן האחרון אני אפילו מפחד להתקרב אליו.. :'(
    עריכה:
    ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    קודם קל לדעתי אתה צריך להבין מה גורם להתנהגות הזאת מאנשים אחרים,ובעיקר מהמשפחה.
    הם רואים בך כתינוק אבל מצפים ממך לבגרות מלאה,ככה זה בתקופת גיל בר המצווה...ובנינו,אתה באמת עדיין ילד קטן ויש לך עוד המון להתפתח,אפילו בגיל 15 אתה תחשוב לאחור ותגיד "איזה ילדותי הייתי".

בנוסף,כנראה לאבא שלך יש הרבה דברים במשך היום,הרבה עצבים,הרבה לחץ...הוא מגיע הביתה רוצה קצת מנוחה ושקט,והילד שלו שכבר בן 13,עדיין צריך השגחה,וגם אתה לא הילד הראשון,ככה שהם עוד פחות סבלניים.

בקיצור,מה שאתה יכול לעשות זה ללמוד מטעויות ולא לחזור עליהן ,למשל עם הדוד...או למשל אם אתה צריך עזרה במשהו שאתה יודע מראש שאבא שלך לא מבין בעיניין,אל תשאל אלא אם כן זה ממש דחוף.

בקשר לאח שלך,תחשוב שהוא קיבל את אותו יחס מאבא שלך,ולכן כמו שנראה,הוא עדיין מתנהג כמו ילד בן 16...מרגיש אחראי עליך ויודע הכול ולפעמים מרגיש אפילו יותר עליון בבית מאשר אבא שלך....הוא בעצם בריון....אל תתיחס אליו ותראה לו שלא משנה מה הוא עושה או מה הוא אומר,זה לא מזיז לך בכלל. אל תענה לו פשוט.

תנסה להתחבר יותר אל אמא שלך אם אתה יכול (איפה היא בכל הסיפור ? )
    יאוו עכשיו קראתי את זה ומה זה עיצבנת אותי!! קודם כל אני לא ילד קטן ואני בכלל לא ילדותי וגם אני לא צריך השגחה..!.!.! ובקשר לאח שלי.. הוא יצא גם במראה ובאופי כמו אבא שלי.. אני חושב שזאת הסיבה שהם באותו צד.
    נערך לאחרונה על ידי ShahaF301; 06-01-2010 בשעה 18:33.
    בברכה, שחף - מנהל רוק ומטאל לשעבר

היה כיף לנהל פה
    חבל שאין לי מספיק זמן בשביל זה.

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Fireflies צפיה בהודעה
    ממתי דג זה חיה תגיד אתה מפגר?

2. קישורים ממומנים

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה
    תחייה עם הקריזות של אבא שלך תנסה לא לעצבן אותו גם אם הוא לא צודק תעשה כיאלו הוא צודק.
    זה החיים מה אתה רוצה שנעשה חח
    פשוט תכניס לעצמך לראש שאבא שלך יש לו פתיל קצר, כל פעם שהוא מתרגז אל תייחס לזה חשיבות, תגיד לו "טוב טוב" וזהו.
    תאמין למה שאני כותב, כל שאר התגובות חרטא, לא יעזור דיבורים.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf301 צפיה בהודעה

יאוו עכשיו קראתי את זה ומה זה עיצבנת אותי!! קודם כל אני לא ילד קטן ואני בכלל לא ילדותי וגם אני לא צריך השגחה..!.!.! ובקשר לאח שלי.. הוא יצא גם במראה ובאופי כמו אבא שלי.. אני חושב שזאת הסיבה שהם באותו צד.
    למרות שעכשיו אני דיי בטוח שאתה באמת מתנהג כמו ילד קטן,אני לא אמרתי את זה מקודם בתגובה שצייטת אותי בה,רק אמרתי לך איך הדברים נראים מנקודת הראות של אבא שלך ושל אח שלי והצעתי לך דרכים להתמודד עם זה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    2
    נקודות
    1,706

לפי דעתי עובר על אבא שלך משו ואח שלך פשוט יודע מזה ולא רוצה שאתה תדע על זה
    עוד דבר אם אתה רוצה להוציא את אח שלך מפגר אז סתם שתדע שהדיבר "כבד את אביך ואת אמך" הוא בכלל הדיבר החמישי
    בכל אופן תפנה לאמא שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יש בכלל מצבים שהוא מתייחס אליך נורמלי??

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי morwin צפיה בהודעה
    יש בכלל מצבים שהוא מתייחס אליך נורמלי??
    בכלל לא! אני יכול להדגיש את זה..... אם אני מדבר עם אמא שלי והוא רואה חדשות אז הוא אומר לי:" ששששששש.... תשתוק כבר!!" ככה עכשיו התעצבנתי עליו כי זה קרה בידיוק עכשיו אז חזרתי לחדר. (את האמת, אני שונא שמשתיקים אותי).
    עריכה:
    ציטוט נכתב במקור על ידי kokodo צפיה בהודעה
    לפי דעתי עובר על אבא שלך משו ואח שלך פשוט יודע מזה ולא רוצה שאתה תדע על זה
    עוד דבר אם אתה רוצה להוציא את אח שלך מפגר אז סתם שתדע שהדיבר "כבד את אביך ואת אמך" הוא בכלל הדיבר החמישי
    בכל אופן תפנה לאמא שלך
    נכון... אני יכול להזכיר לו את זה מתי שהוא יפנה אליי ככה (לאח שלי) ובקשר לאבא שלי, אתה צודק מאוד! יכול להיות שעובר עליו משהו קשה ואני לא יודע על זה... פשוט אני רואה אותו שמח כל הזמן אז יכול להיות שזה מטשטש את זה. ונגיד אני מתעצבן עליו ואני נשאר שם כשאני אומר את זה אז הוא צוחק לי בפנים ואז אני עוד יותר מתעצבן.. ואם אני מתעצבן, נכנס לחדר ותורק את הדלת חזק. הוא ממשיך להיות נורמאלי. ואם אני תורק את הדלת ממש חזק אז הוא צועק:"היייי!!!!!" בערך.
    בסופו של דבר הכל חוזר להיות נורמאלי כאילו כלום לא קרה. וזה משגע אותי!! כי זה חוזר על עצמו כל הזמן... עוד אמא שלי אומרת לי:"תגיד תודה שהוא לא מרביץ לך" אמרתי לה:"הלוואי שהוא היה מרביץ לי, ככה היתה לי סיבה טובה יותר לשנוא אותו והייתי מתקשר לדבר הזה למען הילד חחח וזה היה פותר לי את כל הבעיות.

נזכרתי במשהו:היום אני שוכב על הספה ורואה טלוויזיה ופתאום אבא שלי בא ויושב על הכורסא שלו...
    אוקיי בינתיים הכל רגיל, הוא שם את הרגל על המשענת של הכורסא.. בזמן שהראש שלי מונח על המשענת של הספה :| הכל הולך מצויין עד לרגע שאני מנסה לקום מהספה.. אני מגלה שהשיער שלי נתפס במשהו (יש לי שיער ארוך) אני מושך אותו בכח עד שאני מגלה שהוא יצא ממתחת לרגל של אבא שלי והוא היה בלי גרביים!!! איזה מגעיל זההההה רציתי להקיא. ישר חפפתי בכיור!
    מסקנה:תמיד לקחת איתי כרית כשאני שוכב על הספה ורואה טלוויזיה ואבא שלי יושב על הכורסא.
    נערך לאחרונה על ידי ShahaF301; 09-01-2010 בשעה 21:49.

היה כיף לנהל פה

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

מורחקים
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה ואריה אם ישאג מי לא ירא מי לא ירא!

אל תדאג זה יעבור לך עוד כמה ימים
    נערך לאחרונה על ידי itamara; 10-01-2010 בשעה 14:40.

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי itamara צפיה בהודעה
    אל תדאג זה יעבור לך עוד כמה ימים
    מה יעבור לי עוד כמה ימים? חחח אם אתה מתכוון לזה אז זה בכלל לא!!
    אני סובל מזה כבר שנתיים בערך.. כן מגיל 10-11 בערך וזה עד היום.

היה כיף לנהל פה

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    חח תכלס יש לך אבא חכם
    הלוואי ואבא שלי היה יודע שצריך לעשות
    ריסט למחשב כדי שהמקלדת הייתה פועלת
    עזוב את זה, ראית ת'הברקה עם הצבעים בUSB?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איליה
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קשה לך ? מה אכפת לי !

לפי דעתי תפנה לדלת פתוחה הם יותר טובים מכל פורום יעוץ מפני ששם יש מקוצענים

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ColdHart צפיה בהודעה
    לפי דעתי תפנה לדלת פתוחה הם יותר טובים מכל פורום יעוץ מפני ששם יש מקוצענים
    ופה אין מקצוענים? אני הייתי מנהל וזה היה תפור עלי...
    ולנושא:אני פשוט עצבני על אבא שלי כי הוא מכריח אותי לא להתקלח..
    ואני מת להתקלח אני מרגיש כ"כ מסריח אפילו שזה היה 10 בלילה וחזרנו מאירוע (זה היה אתמול) זה שהוא מתקלח פעם ב-3 ימים זה לא אומר שגם אני צריך להיות כזה. בסוף התקלחתי בלי לשאול אותו. אוףףף עכשיו אני צריך להתקלח בלי לשאול את אבא שלי! זה כ"כ מעצבן...

היה כיף לנהל פה

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

אני רוצה לספר לכם משהו שקרה עכשיו!

היום אני חוזר מבית-הספר אוכל ומשעמם לי אז אני משחק טיפה במחשב. פתאום אח שלי נכנס לחדר שלי,
    שאל אותי:"יש לך שיעורי-בית?" אמרתי לו:"לא.. הספקתי אותם בכיתה" ובאמת הספקתי! אז הוא לא האמין לי ולקח לי את המקלדת. שאלתי אותו:"מה אתה עושה?" הוא אמר:"כל מה שאח בוגר צריך לעשות" שאלתי אותו:"יענו אתה רציני עכשיו?" הוא אמר לי:"כן" אני אומר לו:"טוב יאללה תחזיר לי את המקלדת" אז הוא אמר לי:"עד שאתה מכין את שיעורי הבית שיש לך אני לא מחזיר לך את המקלדת". אז אמרתי לו:"די כבר!!! תחזיר לי את המקלדת!"
    הוא שתק.. אז אמרתי לו:"אין בעיה אני מתקשר לאמא" התקשרתי והיא לא ענתה אז הוא צחק אז אמרתי לו:"אין בעיה אני מתקשר לאבא" התקשרתי וסיפרתי לו את מה שקרה.. אז הוא אמר לי:"תביא לי אותו דקה" אז אמרתי לאח שלי:"הוא רוצה אותך" הוא ענה ואח שלי סיפר לאבא שלי שהוא לא רוצה לתת לי עד שאני לא מכין שיעורים.
    אז אח שלי אמר לי:"אבא רוצה אותך" אמרתי לו:"מה??" הוא אמר לי להכין את השיעורים אז אמרתי לו שאין לי.
    ואז אמרתי לאח שלי:"יודע מה??" זרקתי אליו את התיק ואמרתי לו:"לך תזדיין הנה התיק תבדוק כמה שאתה רוצה"
    הוא אמר:"אני לא יכול לפתוח את התיק, יש לי גבס ביד" (כי היד שלו שבורה) אז פתחתי את התיק, שפכתי הכל על השולחן והוא אמר:"או קיי" הוא בדק ואז הוא גילה שבאמת אין לי!!!! אז הוא החזיר לי את המקלדת.
    נ.ב:הוא יכל להחביא לי את המקלדת מכיוון שהיא אל-חוטית.
    אני מתכנן אולי היום או מחר לגנוב לו גם את המקלדת כי גם שלו אל-חוטית ולא להחזיר לו עד שהוא מבקש סליחה.
    נערך לאחרונה על ידי ShahaF301; 24-01-2010 בשעה 15:17.

היה כיף לנהל פה

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

שמע ריבים אם האבא והאחים הגדולים זה קורה אבל מה שניאלא אהבתי זה האגרופים שהוא הכניס לך ! אתה שק חבטות של מישהו ,5 אגרופים שבחור בן 22 מביא לילד בן 13 חזקים שאתה עכשיו לא יכול להוזיז תיד אני אומר לך תאמת אם הייתי רוהא את אחיך הייתי שוחט אותו !

עם כל העצבים שיש בחיים לא מרימים יד ובמיוחד על אח קטן! אז נתחיל בזה שםא אתה שולא מה לעותש זה להגיד לאמא שלך שאחים הגדול הירם עליך ידיים וקשה לך להוזיז את היד בגללו, ואם זה לא יגורם צרות תזהיר את אחיך שזאת תהיה הפעם האחרונה שהוא מריםעליך ידכי אלתהסס לקרוא למשטרה!

דבר שני שמע זהלא סוד שבכל משפחה יש תחרא הזה ,אבא או אמא שאתה בכסח איתם וכסח זה כסח !
    הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשבילך זה פשוט לשמור מרחק מאבא שלך, תתרחק ממנו אל תדבר איתו הרבה ואם אתה יכול התסדר לבד לנסות אז תעשהאת זהנ כי אחרת סתם תמישך לקבל צעקות אןי יתרון אחר כי ממה שהבנתי לפנות אליו לא יעזור אז תשתדל להרחק ממנו ואם הוא ישאל אותך למה אתה מתרחק תענה לו :" כי אין לי כוח למריבות מטופשות".

ומה שקרה לך עכשיו..אם אח שלך והשיעורי בית שמע יכול ליוהת שזה בא ממקום טוב ! יכול להיות שהוא הרגיש חרא על המ שעשה לך ורצה להתנהג עליך כמו שאח גדול צריך באמת להתנהג לאחיו הקטן הוא בעצמו אפילו אמר " כמו שכל אח גדול צרךי להתנהג " ניא אומר שתנסה גם אתה להיות יורת רגוע זה יעזור לך הרבה משתי סיבות
    סיבה ראשונה שאם הוא עשה את זה כדילהרגיז אותך אז הוא יראה לא הולך לו כיאתה רגוע לאאבד והוא לא יחזור על זה שוב
    סיבה שני שאם במאת הוא רצה להנהג כמו אח גדול ולםפצות אותך על מה שעשה לך זה היה מתנהל הרבה יותר יפה אם הייתה רגוע ופשוט מראה לו אולי הייתם מתקרבים קצת יותר או שהוא היה מביא לך מחמאה .
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 24-01-2010 בשעה 17:06.

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    0
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    שמע ריבים אם האבא והאחים הגדולים זה קורה אבל מה שניאלא אהבתי זה האגרופים שהוא הכניס לך ! אתה שק חבטות של מישהו ,5 אגרופים שבחור בן 22 מביא לילד בן 13 חזקים שאתה עכשיו לא יכול להוזיז תיד אני אומר לך תאמת אם הייתי רוהא את אחיך הייתי שוחט אותו !

עם כל העצבים שיש בחיים לא מרימים יד ובמיוחד על אח קטן! אז נתחיל בזה שםא אתה שולא מה לעותש זה להגיד לאמא שלך שאחים הגדול הירם עליך ידיים וקשה לך להוזיז את היד בגללו, ואם זה לא יגורם צרות תזהיר את אחיך שזאת תהיה הפעם האחרונה שהוא מריםעליך ידכי אלתהסס לקרוא למשטרה!

דבר שני שמע זהלא סוד שבכל משפחה יש תחרא הזה ,אבא או אמא שאתה בכסח איתם וכסח זה כסח !
    הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות בשבילך זה פשוט לשמור מרחק מאבא שלך, תתרחק ממנו אל תדבר איתו הרבה ואם אתה יכול התסדר לבד לנסות אז תעשהאת זהנ כי אחרת סתם תמישך לקבל צעקות אןי יתרון אחר כי ממה שהבנתי לפנות אליו לא יעזור אז תשתדל להרחק ממנו ואם הוא ישאל אותך למה אתה מתרחק תענה לו :" כי אין לי כוח למריבות מטופשות".

ומה שקרה לך עכשיו..אם אח שלך והשיעורי בית שמע יכול ליוהת שזה בא ממקום טוב ! יכול להיות שהוא הרגיש חרא על המ שעשה לך ורצה להתנהג עליך כמו שאח גדול צריך באמת להתנהג לאחיו הקטן הוא בעצמו אפילו אמר " כמו שכל אח גדול צרךי להתנהג " ניא אומר שתנסה גם אתה להיות יורת רגוע זה יעזור לך הרבה משתי סיבות
    סיבה ראשונה שאם הוא עשה את זה כדילהרגיז אותך אז הוא יראה לא הולך לו כיאתה רגוע לאאבד והוא לא יחזור על זה שוב
    סיבה שני שאם במאת הוא רצה להנהג כמו אח גדול ולםפצות אותך על מה שעשה לך זה היה מתנהל הרבה יותר יפה אם הייתה רגוע ופשוט מראה לו אולי הייתם מתקרבים קצת יותר או שהוא היה מביא לך מחמאה .
    מה, בכוונה אתה מחליף את האותיות..?
    ולנושא:אני יודע שזה היה למעני! הוא עשה את זה כדי שאני אצליח בלימודים.. בחלק הזה אני בעד אבל אני נגד לזה שהוא חשב שאני משקר לו!! ואת האמת פעם אחת ניסיתי להתקרב אליו וזה לא הצליח כי הוא מתייחס אליי כמו תינוק כאילו מה אני עושה לו שהוא צריך להתעלל בי ככה?!?!
    וההורים שלי כרגיל מצדיקים אותו. אני מרגיש כמו תינוק במשפחה וזה מכעיס אותי! כי תמיד כל דבר שקורה.. שחף אשם. "מי השאיר את הלחמניות בחוץ??" אח שלי צועק:"זה בטח שחף כרגיל..." רק אם היה לי מספיק כח כדי להרביץ לו שיכאב לו!! כמו שהוא עושה לי. גם הוא סתם נותן לי אגרוף בלי שום קשר.. ואז אני מחזיר לו, ההורים שלי רואים את זה ואומרים לי:
    "שחף די" אז אני אומר:"אבל הוא התחיל לתת לי אגרוף" אז פתאום הם נכנסים למצב של:אההה לא ידענו!

היה כיף לנהל פה

אני עוד אחזור !

GodlySecret לשעבר.

לדעתי אתם בבעיה כלכלית בגלל זה אבא שלך מעוצבן ומתקלח 3 פעמים ביום
    זה גם מסביר את הצעקה על הדוד ועוד דברים נוספים..

לגבי אחיך תעשה לו קטעים כמו שהוא עושה לך פשוט תחכה אותו ברגע שהוא
    רואה שאתה חרא אליו והוא קולט שזאת ההתנהגות שלו וזה "החינוך" שאתה מקבל
    ממנו הוא ישנה התנהגות..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,563 | הודעות: 8,174,150 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect