ממ..לדעתך האמונה בקיומו של אל היא מגוחכת...
נגיד שאין אלוהים אוקיי, בוא ונסתמך על עובדות קיימות:
1) אם אני יראה לך כוס זכוכית ואני יגיד לך שהיא נוצרה לבד..אתה תחשוב שאני דביל. אבל שאני טוען שיש אל שברא את העולם הכ"כ מורכב הזה [שתן לי לנחש, אין לך מושג אפילו כמה כי לא טרחת לברר] אז אתה טוען שיש לי אייקיו נמוך..מעניין למי יש את האייקיו הנמוך בנינו...
2) התורה שה' נתן לנו מוכיחה את עצמה פעם אחר פעם כדרך חיים הכי נכונה ואמיתית. סתכל על הדתיים [האמיתיים כמובן] - תראה איזה אושר יש להם..וסתכל על השחקני קולנוע וכל המפורסמים למינייהם - עם כל הכסף שיש להם כל שני וחמישי שומעים על פרשות חדשות בנוגע לגבייהם - סמים- זנות, תקיפה וכו'.
ואני, האדם הפשוט שואל את עצמי, הרי יש להם הכל..למה הם נגררים לכל זה? התשובה פשוטה, שום דבר בעולם לא ימלא לך את ה"ריק" שיש בתוכך חוץ מהתורה - עובדה שרוב המפורסמים חוזרים בתשובה בסוף. ולמה? פשוט. הם הרי מיצו את כל הנאות החיים [החולפות והרגעיות] וטבעו של האדם זה להיות סקרן ולחפש אחר דברים שהוא לא עשה..והנה, הם הגיעו לתורה וכל מי שהגיע אומר שזו דרך האמת.
ת'אמת לא נראה לי שהתשובה שלי לא תספק אותך, זאת מפני שאתה לא מחפש תשובה...כי אם היית מחפש היית קצת טורח לקרוא ולברר על המושג "אלוהים" אבל מצידו הטוב.
ולסיום - כמה עובדות - שאם תערער לי את קיומן אני יגיד שאתה צודק, תסביר לי איך:
1) העולם שלנו לא קר או חם מידיי לקיום חיי אדם בו?
2) איך האוויר מורכב בדיוק לפי צרכי האדם?
3) ידעת שאם השמש או הירח ישארו יותר זמן ולו אפילו שעה אחת יותר מהה שצריך העולם היה קופא/רותח מחום..
4) למה נולדת על הכדור הזה ולא על מאדים ששם היית קופא מקור? תסביר לי איך?
תקשיב טוב, אם היית טורח להסתכל, היית רואה שיש אלוהים בכל פעולה ופעולה שלך בכל דבר שקיים ביום יום.
ולסיום, כוס זכוכית לא תאמין שמישהו לא יצר, אבל עולם כזה ויצור חי כמוך לא תאמין שמישהו יצר? אחלה איי קיו.

ציטוט ההודעה