קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מה אתם רוצים להיות שתהיו גדולים{או שאתם כבר גדולים}
    על ידי BestChangerEver בפורום תחביבים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-04-2012, 21:15
  2. [דיון] כמה אתם רוצים שיצא כבר PES 2011?
    על ידי -Amit- בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-09-2010, 18:33
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 00:21
  4. [סקר פתוח] איזה מדריכים אתם רוצים?
    על ידי SinteL בפורום סקרים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 22:41
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:14
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 76

גם אתם רוצים כבר לעלות על מדים? - עמוד 3

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

אין לכם למה לחכות חחחח איזה חמודים חכו שתתגייסו

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Lox צפיה בהודעה
    אני יודע שזה מקום לא נחמד....... זה בכלל לא נחמד אבל אתה ג'ובניק על יומיות ועוד קרוב לבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחח על זה אתה בוכה?!
    יש כאלה שמסכנים את החיים שלהם שמגעילים כמוך יוכלו להשתמט וואלה חבל שלוקחים כמוך לג'וב ולא דוקה איזה תומך לחמיה או משהו קרבי
    אני לא אומר שג'וב זה חרא
    בכול זאת מישהו צריך לעשות את העבודה מאחורי הקלעים XD
    ואני יהיה מאלה ש"פוחדים לצאת לאזרחות" אני יחתום קבע בעזרת ה' ואל תדאג עוד תישמע ממני בעתיד
    שיהיה לך בכייף בשנה הזאת שנשאר לך ומקווה שלא יהיו משתמטים או יותר נכון פחדנים בצבא שלנו
    אחי תפסיק לדבר בפעירות אולי אני לא מסכים עם רוב הדברים שהוא אומר אבל אתה עוד לא התגייסת שתתגייס תבין שזה ממש לא כמו מה שחשבת פתאום מאזרח צעיר אתה תהפוך לחייל צעיר שזה הכי חרא בארץ ותקום כל יום ב5 בבוקר בטירונות ותהיה המון בשטח ותאכל מנות קרב ותקבל שבתות ויצא לך לסגור 21 וגם 28 בכיף ואז אתה תגיד לעצמך מה לעזאזל אני עושה פה?! למה הייתי צריך את החרא הזה?! ואין אחד שלא הרגיש ככה במהלך השירות שלו מלוחם שייטת ועד לחייל חיר רגיל

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    אחי תפסיק לדבר בפעירות אולי אני לא מסכים עם רוב הדברים שהוא אומר אבל אתה עוד לא התגייסת שתתגייס תבין שזה ממש לא כמו מה שחשבת פתאום מאזרח צעיר אתה תהפוך לחייל צעיר שזה הכי חרא בארץ ותקום כל יום ב5 בבוקר בטירונות ותהיה המון בשטח ותאכל מנות קרב ותקבל שבתות ויצא לך לסגור 21 וגם 28 בכיף ואז אתה תגיד לעצמך מה לעזאזל אני עושה פה?! למה הייתי צריך את החרא הזה?! ואין אחד שלא הרגיש ככה במהלך השירות שלו מלוחם שייטת ועד לחייל חיר רגיל
    אבל זו שביזות של כמה רגעים..
    אחרי שאתה אומר את זה לעצמך אתה מסתכל ימינה-שמאלה ורואה שלכל החברים שלך זה קה באותה המדינה שבוזים בידיוק כמוך וזו נקודת השפל שממנה רק עולים!

משתמש מתקדם האוואטר של Lox
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Manera צפיה בהודעה
    ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    אבל זו שביזות של כמה רגעים..
    אחרי שאתה אומר את זה לעצמך אתה מסתכל ימינה-שמאלה ורואה שלכל החברים שלך זה קה באותה המדינה שבוזים בידיוק כמוך וזו נקודת השפל שממנה רק עולים!
    alon אני איתך אחי
    ועוד משהו אני ידע שאני ארצה לחזור הבית לעזוב את הצבא וכול זה
    אבל אני יודע שאני רוצה לתאום למדינה הזאת וגם עם זה אומר בדרך כזאת אז אני אתרום בדרך כזאת!
    ורק כזאת!
    קיצר כול אחד והדעות שלו אולי אתם צודקים שאתם אומרים שאני ארצה לצאת כבר לאזרחי
    אבל זה מה שאני חושב ברגע זה ואני מכיר כמה וכמה חבר'ה שבצבא והם אומרים לי וואלה אין על הדבר הזה צבא
    כול אחד ואיך שזה בא לו בטוב או ברע
    אבל זה עצבן אותי הגישה שלו....

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

בונא LOX אתה אחד המורעלים, לטובה.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

שמע אחי אתה מורעל אבל פעור בטירוף כאילו, תזהר לקבל כאפה אחושרמוטה בצבא, שתראה שאתה לא מקבל פלאטופ קומנדו בבקום כמו שיש בסרטונים ביוטוב ושצריך קצת זמן ועבודה בשביל זה..
    אלון-מקנא בפזם שלך =\

משתמש מתקדם האוואטר של 7-.
    לייקים
    0
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי טאקו שמחרבן גלידה צפיה בהודעה
    טחח עוד לא התגייסת ואתה חושב שהצבא זה מקום נחמד
    דבר ראשון קיבלתי את התפקיד שרציתי שאני עושה שבוע שבוע שנתיים במקום 3 שנים סבבה?
    אני ג'ובניק מת

דבר שני אני קל"ב(קרוב לבית)משמע אני 2 דקות נסיעה מהבית

צבא זה זין אחד גדול ואני רק מחכה לגמור את הקקה הזה אפילו שבסך הכל יוצא שאני בצבא אולי שנה

אל תגיד שאתה חולה על הצבא לפני שהגעת לשם אנשים רק מתים לצאת משם ואני מרחם על אנשים שחתמו קבע כי הם פוחדים לצאת לאזרחות

ואני עושה צבא כי העבודה שאני עומד להתקבל אליה אחרי צבא תלויה בזה שאני יסיים צבא אז אין מה לעשות
    בכיף הייתי משתמט אם זה היה תלוי רק בי
    מה אתה מזיין תמוח פוחדים לצאת לאזרחות , אולי אצלכם אצל "הג'בניקים המתים" זה ככה .

אבל תתפלא יש פה עדיין אנשים שמוכנים לתת מעצמם למדינה , אתה בטח לא יודע ולא תדע בחיים וכניראה תישאר אם הגישה הלוזרית שלך
    אבל קשה מאד להיות 3 שנים לוחם , אבל יש אנשים שמוכנים לתת ת3 שנים האלה מהחיים שלהם , לא לביבי ואולמרט אלא לאותה האמא ואותו הילד שאיבד את החיים שלו בשביל להגן גם על פרזיטים כמוך .

אז מבניהם יש כאלה שמסוגלים לתת עוד שנה וארבע , וכאלה שמסוגלים לתת עוד 6 שנים ומי שיותר אז יותר .

אתה מסוגל לתת שנתיים כל הכבוד תישאר בחור שלך תן תשנתיים שבוע שבוע שלך סתום תפה ואל דבר על אנשים שנותנים פי כמה וכמה יותר ממך .

ציטוט נכתב במקור על ידי mrWoodCock צפיה בהודעה
    יש כמה.. אבל אני מדבר על צנחנים

לדעתי אתה צודק וגם טועה..
    מצד אחד אני מודע לעובדה שאחרי פזם מסויים אני כבר ארצה להשתחר..
    אני מודע לזה..
    אבל אני חושב שכשאתה "ג'ובניק מת" ועשה שבועיות אתה לא יכול באמת להרגיש שאתה תורם משהו רציני..
    אתה לא מרגיש שאתה עושה שירות משמעותי.. וזה גורם משמעותי לכך שאתה מת לצאת מהמסגרת הזאת שנקראת 'צה"ל'
    חח אני לא רוצה לתרום באמת לצבא הזה אז ככה התפקיד שלי מושלם בשביל זה
    וזה לא שאני כבר מת לצאת מהמסגרת.. מההתחלה לא רציתי להיכנס אליה ואני בוכה על כל רגע מהחיים שלי שהולך על הצבא הזה ולא על טיול בדרום אמריקה
    מחר אני חוזר לבסיס לעוד שבוע ובא לי לבכות רק מהמחשבה של לקום בשבע בבוקר ולהיתקע בבסיס כל השבוע
    אפילו הגימלים שאני יוציא אני יחזיר אותם בשבוע שאחרי ככה שאין לי לאן לברוח מזה
    אבל בסדר המחשבה שבתאכלס אני גג שנה בבסיס מתוך שנתיים של שירות מרגיעה אותי וזה שאני עושה שנה פחות ולא עושה מילואים(אני חושב)עוד יותר מרגיעה אותי

אין לי בעיה עם קרביים לכו תלחמו על המדינה אם בא לכם שיהיה לכם בהצלחה.. אני מעדיף להיות 2 מטר מהבית שכל יום ההורים שלי יקפיצו לי סמבוסק פיצה מאבולעפיה

חכו שתתגייסו.... אני נותן לכם שנה להתחיל להתפלל לצאת משם.

לייקים
    0
    נקודות
    3,900

וזה לא שאני כבר מת לצאת מהמסגרת.. מההתחלה לא רציתי להיכנס אליה ואני בוכה על כל רגע מהחיים שלי שהולך על הצבא הזה ולא על טיול בדרום אמריקה
    מחר אני חוזר לבסיס לעוד שבוע ובא לי לבכות רק מהמחשבה של לקום בשבע בבוקר ולהיתקע בבסיס כל השבוע
    אבל בסדר המחשבה שבתאכלס אני גג שנה בבסיס מתוך שנתיים של שירות מרגיעה אותי וזה שאני עושה שנה פחות ולא עושה מילואים(אני חושב)עוד יותר מרגיעה אותי

אין לי בעיה עם קרביים לכו תלחמו על המדינה אם בא לכם שיהיה לכם בהצלחה.. אני מעדיף להיות 2 מטר מהבית שכל יום ההורים שלי יקפיצו לי סמבוסק פיצה מאבולעפיה
    אתה נישמע ממש גאה , ניראה כמה גאה תהיה להגיד דברים כאלה לאמא שאיבדה את הילד שלה כי הבן שלה לא היה פרזיט כמוך , כמה תהיה גאה אז ?

גישה של לזור, כפוי טובה, גועל נפש.
    תלמד להעריך מה שנותנים לך ומה שאתה מקבל, אתה לא רוצה לתרום לא צריך, אל תתפאר בזה.
    תשב בשקט ותגיד תודה כל יום על זה שלוחמים נהרגים בשבילך.
    אני בתור אחד ששירת 4.5 שנים ביחידה קרבית, נלחמתי במלחמת לבנון השניה ובמבצע עופרת יצוקה במילואים ראיתי בעיניים חברים מהיחידה נפצעים, ראיתי גופות של חיילים, ילדים בני 19 שרק רצו לתרום, ובגלל חראות כמוך הם הלכו ליחידות האלו, רק בשביל לשמור על האנשים שהם אוהבים.
    אז עדיף שתסתום את הפה, תשב בשקט ותגיד כל יום תודה לאלוהים שיש לישראל בנים כאלה.

משתמש מתקדם האוואטר של Lox
    שם פרטי
    בוריס
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    תלמד להעריך מה שנותנים לך ומה שאתה מקבל, אתה לא רוצה לתרום לא צריך, אל תתפאר בזה.
    אני בתור אחד ששירת 4.5 שנים ביחידה קרבית, נלחמתי במלחמת לבנון השניה ובמבצע עופרת יצוקה במילואים ראיתי בעיניים חברים מהיחידה נפצעים, ראיתי גופות של חיילים, ילדים בני 19 שרק רצו לתרום, ובגלל חראות כמוך הם הלכו ליחידות האלו, רק בשביל לשמור על האנשים שהם אוהבים.
    אין הוצאתה לי את המילים מהפה נישבע לך!
    הוא מתגאה בזה שחיילים נהרגים והוא שומר על התחת של עצמו!
    ואני הולך לצבא הזה גם בגלל שאני גאה בצבא גם בגלל שאני רוצה להגן על המשפחה שלי ואני לא סומך על אף חייל שיעשה את זה יותר טוב ממני אני לא אומר שאני יותר טוב חס וחלילה אני מעדיף לעשות את העבודה שאני חייב לעשות ושלא יעשו אותה במקומי!
    ואתה יכול ללכת ולהיות ג'ובניק
    אין לי בעיה עם ג'ובניקים
    יש לי בעיה עם אנשים כמוך שאין להם מקום במדינה גישה מסריחה ביותר יש לך ועם היה לי אפשרות כזאת הייתי שולח אותך בכוח להילחם!

ציטוט נכתב במקור על ידי lukasH צפיה בהודעה
    אתה מאשים אותי בבחירה של אנשים להיות קרביים?
    אני אשם שיש במלחמה הרוגים כי אני לא רוצה לעשות צבא ואני עושה את זה בכל זאת?
    "בגלל חארות כמוך הם הלכו ליחידות האלו" חח כאילו בגלל המאבטחי מתקנים ישראל נמצאת במלחמה
    ואני מאוד מעריך את התפקיד שקיבלתי רק עדיין חבל לי לסגור 2 שבתות בחודש..
    ויודע מה בוא אני יגיד לך כבר את כל האמת.. אם בא לי מחבל לבסיס אני בורח הביתה
    לא שווה לי למות בשביל אף אחד.. וזה לא מתוך פחד

באמת שכל מי שחושב שהתפקיד שלי זה דרך להתחמק מהצבא(למרות שבמקרה שלי זה נכון)אני רק מאחל לכם שלא יהיו לכם מאבטחי מתקנים בבסיס שכל יום תטחנו שמירות

לייקים
    0
    נקודות
    3,900

חחח בטח אתה שומר עלי חחח , ואתה "בורח" מתוך אגואיסטיות ... כבר עדין לברוח מפחד

לא שומר על אף אחד חוץ מעל עצמי תאמין לי חח

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,581 | הודעות: 8,174,168 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect