יש מצב בגלל שהם חושבים שזה הטרדה?
יש מצב בגלל שהם חושבים שזה הטרדה?
|
|
עוברים.
יודע מה החוק?
שהרובוטים האלה שלמדו להתחיל עם בחורות מאנשים לא נכונים, מתחילים לחטט בתיקים של בחורות כי זה "שובר פחדים" ועושה לך יעני DHV, זאת עבירה פלילית ידידי.
וגם אשכרה להטריד שיתנו להם תמספר שלהן (WTF? זה לא אמור להיות ההפך? חשבתי שבפיקאפ לא רודפים אחרי בחורה..טוב נו, אולי השיטה שלהם קצת אחרת, זה בעצם סוג של שינוי מיקום קטלני לתחנת המשטרה כדי לסגור FC עם שוטרת. גאוני!)
או שבאים אליך עשרות בחורים לא חכמים במיוחד, ופותחים תסטים בנאג (זה אפילו לא נאג, בושה לקרוא לחרא הזה נאגים) של "אתה נראית שמנה היום"...מזה אמור להביע?! ככה פותחים סט? ככה יוצרים משיכה? הדבר היחידי שיפול לידיים שלהם ככה..אלה יהיו האזיקים.
תכלס, אני מבין תבחורות האלה...זה עוד יותר גרוע מהשיטות של הAFC. הן לפחות עובדות..בתדירות נמוכה, ועליהן אתה לא תיכנס לכלא.
וואי קלטו קטע, ציטוט מאתר מאוד מאוד ספציפי...של ה"המלצות".
"עם הזמן, התחלתי להתעניין בקורס אומנות הפיתוי דרך האתר של ___. ...... החלק הכי כיף היה המשחקים שיחקנו ושלא תדעו מה גרמנו לבנות באמצע עזריאלי לעשות! ..."
רק אני נקרעתי מצחוק?
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 06-02-2010 בשעה 15:51.
ואי אני רוצה להבין פה משהו...
אז אתה אומר שהכל בולשיט לחטט בתיקים של בחורות זה ממש עבירה אבל לא נראלי שהם ירחיקו כל כך לכת כי אם כן זה פשוט מפחיד
אתה יודע אפילו להגיד לבחורה שהיא כוסית זה עבירה על חוק למה זה הטרדה מינית ואני ממש לא צוחק יש אנשים שאפילו הגיעו לבית משפט בגלל זה..
אחד אומר שהם הפכו את עזריאלי לבית זונות
שני אומר שהם הטרידו בחורות עד שהם התלוננות למנהלים
אז למי לאמין? מישהו מוכן לספר עוד על זה? מה באמת קרה שם?
פשש.... תותח על אחי. אין לי מה להוסיף
אתה יודע כמה אני מעריך אותך . . .
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
אחינו זה נראה לי לא הגיוני. כאילו אם אומרים למישהיא כוסית עוצרים אותו?..
אז איפה השוטרים בשיכון המזרח? כוסית שם זה מחמאה לבנות אז שם כאילו זה בסדר ובעזריאלי לא?
זה נחשב להטרדה מינית?
אגב אחלה דיווח שדה אחלה מקוריות אתה איש תותח.
Iverson