איכס איזה שרת מעפן , פשוט גועל נפש !
גיליתי באג באנקס !! והם הביאו לי באן , בלי לישואל איזה באג מה הבאג
תורידו לי אותו !!
קוראים לי במשחק Mule !!
(משתמש אנונימי)
איכס איזה שרת מעפן , פשוט גועל נפש !
גיליתי באג באנקס !! והם הביאו לי באן , בלי לישואל איזה באג מה הבאג
תורידו לי אותו !!
קוראים לי במשחק Mule !!
(משתמש אנונימי)
|
|
1. השרת מנוהל על ידי צוות מקצועי ביותר!
2.אם אין לך הוכחה אין לנו מה לעשות, אתה בכלל יודע כמה הצפות אנחנו מקבלים מאנשים ש"טוענים" שהאקרים גנבו להם דברים אבל הם בעצם רק שיקרו לנו כדי לנסות להשיג דברים חינם??? תשיג לי הוכחה ואני לא רק יחזיר לך את הדברים אני גם יפצה אותך בNX או משהו אחר חינם!
3.מי שקפץ בFM יטופל בחומרה רבה צוות השרת אמור להיות בHide כל הזמן ולהיענות לבקשות עזרה בעזרת ה@gm או בעזרת מגאפונים.
4.תפתח נושא בפורומים שלנו זאתי הדרך השניה הכי מהירה.(הכי מהירה היא פשוט להשתמש ב@gm או במגאפון אבל כיוון שאם לא היה GM פנוי באותו רגע אז עליך ללכת לפורומים..)
5.הצוות שלנו יכול ללמד הרבה מאוד אנשים פה איך לנהל שרת.(תתפלא שצוות כמו שלנו לא תמצא בקלות כיוון שקהילת השרתים הישראליים כבר דיי מתה וכיום יש חוסר במתכנתים ובGMים טובים ולא סתם ילדים שיודעים פקודות, שדרך אגב בשרת שלנו יש 7 מתכנתים אשר מתמחים באזורי תכנות שונים כגון: JAVA JS PHP HTML IPB וכו' ומעצב תותח 1 אז אל תגיד סתם בבקשה)
אולי חשבת שאנחנו יודעים מה הבאג ומתקנים? יש מצב זה Spindle שוב פעם חחח כיוון שעברנו לסורס חדש יש מצב הוא עוד שם..
אני יבדוק את זה.
נערך לאחרונה על ידי Warden; 14-02-2010 בשעה 22:37.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
1) איך נוכיח לכם שאיבדנו תדברים שלנו אחרי שסגרתם תסרבר בזמן שהיו דברים בחנויות שלנו.. אוליי פשוט תכנסו לנו לראש ותראו מה קרה ואז..תבינו שפשוט טעיתם?
2)הGMים שלך לא רק זימנו חילזונות אלא גם מלא בוסים אחרים שהרגו את כולם.
3)ניסיתי מלא פעמים לתקשר אם הGMים שלכם ע''י @GM ואוי..אין תגובה..
איך אתם מצפים שאנשים יעשו smega עם יש באג בCash Shop?
נכון! באמת שכחתי..
שני חברים שלי מRL קיבלו באן על כלום..
אחד היה AFK וכשהו חזר הפלא ופלא.........באן קלאסי.
והשני אומר שהוא קיבל באן על fast att...(הטמבל לא יודע לערוך קובץ באט.. אז אתם עוד חושבים שהוא האקר?)
ואני? מה איתי? הא נכון..אני בכלל תקוע במפה לא ידועה בעקבות באג..
נכנסתי לקאש וכשיצאתי קיבלתי DC ומאז אי אפשר להתחבר יותר(שחקנים אחרים עובדים פיקס)אבל אתם? מה פתאום.... אתם לא תעזרו או לפחות תנסו לעזור...הרי אתם קדושים מידיי בכדי אפילו לירוק לכיוון שלנו..
נערך לאחרונה על ידי Application; 14-02-2010 בשעה 23:47.
חחחח בסדר בסדר אני לא יכנס לריב איתך אפילו רואים שאתה אפילו לא משחק בשרת...(עובדה שלחתי לך פרטית אתמול בערב כבר ולא החזרת אתה סתם מנסה להוציא שם רע לשרת... אז עוף עוף מפה)
תיקנו את הבאג בCS וגם יש מצב הם קיבלו AutoBan החברים שלך... ומה זה איך נוכיח איך נוכיח, תצלמו תמונות פעם הבאה זה הדרך הכי טובה! ואנחנו תמיד מנסים לעזור זה שאנחנו מוצפים בשאלות ובבקשות לעזרה לא אומר שאנחנו לא עוזרים.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
נערך לאחרונה על ידי Asafiitsme; 15-02-2010 בשעה 13:42.