לא ילך לזה המקום בגוגל אם יהיה לזה אותו כתובת.
פשוט שיעשו הפנייה מהכתובת של האשכול הקיים ללינקייה חדשה שתעשה.
לא ילך לזה המקום בגוגל אם יהיה לזה אותו כתובת.
פשוט שיעשו הפנייה מהכתובת של האשכול הקיים ללינקייה חדשה שתעשה.
|
|
מה אתם מסתבכים איתו שמע בחורינו זה העיניין זאת בעיה שלא יפתרו אז אתה צריך לעבוד במקביל עם האחראי על הקטיגוריה ולפצל את כל הנושא הזה להרבה הודעות אמרו לך את זה כבר אני לא מבין למה אתה ממשיך לטחון מים?!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בטח שאפשר
לוחצים על הערוך עד שם זה מגיע בדקתי עושים העתק הדבק לנושא חדש לגמרי כשמסיימים עושים מחיקה (גם את זה אפשר בדקתי)
גמרנו לא סיפור
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז עורכים ומוסיפים לתוך אותו נושא..
מוחקים את כל התגובות ומוסיפים מה הבעיה?!?!?!
יודע מה שניה..
כנס ללינקיה בבקשה תראה קסם
סתכל מה עשית!
התגובה של הלינקייה עדין ישנה , אחר כך פרקים לצפייה ישירה שכבר בפנים ואז בהודעה אחרי שוב פעם הלינקייה ?
תסדר את זה כי הרסת את זה לגמרי ...
לקח בדיוק 4 שניות
ומה אתה כולך בהסטרייה אז שכחתי למחוק מההודעה הראשית את המידע שפיצלתי להודעות מי ישמע כמה בלאגן
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-04-2010 בשעה 07:43.
אבל עדין אני לא יכול לערוך כי אני לא יכול לערוך את ההודעות שלך .
וצריך להפוך את הפרקים לצפייה ישירה לקישורים בלי שזה יביא את כל הפרק כי זה סתם מעריך .
עכשיו אתה יכול לערוך כמה שבא לך תהנה
אוקיי , רק עוד בקשה אחרונה , תורידו את החתימה שלי אחרי כל תגובה בלינקייה זה סתם קוטע את הרצף .