הפסקת?
הפסקת?
|
|
לא לא ולא.
יום שישי יצאתי במשך 4 שעות מ 2 אחה"צ עד 6 בערב,אתה יודע כמה בחורות היו בחוץ?סביבות ה 5 בשעה!,משהו מפחיד.
אתמול היה לאבא שלי יומולדת אז זה לא היה אפשרי לצאת(חוץ מזה שיום שבת כולם יושנים בבוקר),וכן אני יודע שאני נותן תירוצים מעפנים והבטחתי שאני לא אעשה את השטויות האלה,אבל ככה החיים לא צפויים.
בקיצור כל מה שזה אומר זה שאני צריך למהר ולסיים את זה ולעשות קומבואים של משימות בכל יום.
בקיצור צפו לעדכון היום סביבות 6
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
יום:6
קושי:קל
משימה:
ספוילר:
מספר נשים שניגשתי אליהן:30
זמן שלקח לסיים את המשימה:60 דקות
ביצוע המשימה:ספוילר:
מצטער על החוסר בעידכונים,עסוק בטירוף לפני הגיוס עם כל מיני שטויות
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"