תבוא אליהם בזמן שהם סבבה.. ולא עצבניים או משהו..
ותסביר להם, אבל תבדוק מחחירים והכל לפני~
למקרה שהם ישאלו שאלות =]
תבוא אליהם בזמן שהם סבבה.. ולא עצבניים או משהו..
ותסביר להם, אבל תבדוק מחחירים והכל לפני~
למקרה שהם ישאלו שאלות =]
|
|
וואו זה הקדמה קטלנית !
תגיד לאבא שלך בוא שנייה אבא בוא למחשב אני מנסה להוריד משחק שיש לכל הילדים ורק לי זה לא עובד זה מעצבן כבר!!
אם הוא טכנאי הוא יבין תמצב שלך!
אתה יודע איך קיבלתי מחשב חדש?
אני הייתי ממש עצוב כמעט איזה שלוש שבועות ככה כי המחשב הקודם היה תמיד ניכבה יום אחד דודה שלי באה לבית אומרת לי למה אתה עצוב אמרתי לא משנה כי לא נעים היא שאלה בגלל המחשב אמרתי לה כן אבל לא משנה ואז היא אמרה אני רוצה ליקנות לך מחשב חדש ליום הולדת אחרי שלוש שעות הלכנו אם אחי וקנינו תמחשב! כך אחד והמזל שלו
תגיד לאבא שלך במיוחד עם הוא עובד בזה. שהמחשב כבר ישן.ואתה רוצה לפחות לשדרג אותצו שיעבודף..
ואז הוא יהרוס להן תמצב רוח, או שאתה מתכוון שהם זכו בלוטו אז הם יקנו לו שניים...
שלוש שבועות בלי מחשב? אחי אתה נכנס לדיכאון משטויות, תעבוד קצת יהיה כסף
פעם ראשונה שאני שומע על מחשב נייד למשחקים כאלה... חח גם את שלי קניתי לבד מהכסף של החופש בשנה שעברה
טוב תודה לכל העוזרים אבל מחשב חדש יש!!!!!!!!! אפשר לנעול.
Dude Generator -
Generats the Dude inside
אז תגיד אמא\אבא המחשב בקושי זז אני בקושי מזיז ת'עכבר ובא לי לשחק לכולם יש פיפא קונטר ול רק אייסי טאור אז אתם יכולים לקנות לי מחשב חדש (אתה עושה פרצוף כלבלב תמיד עובד) ואז הם יקנו לך פשוט וקל
עזוב לקלקל את המחשב - פשוט שחק להם על המצפון כגון "כל החברים שלי משחקים בX ומדברים על זה כל היום ורק אני לא יכול ואני מרגיש בגלל זה דחוי מהחברה" (או משהו כזה זרום חח)
[תן לי על קצה המזלג קצת מידע, מה המפרט שלך כיום? ואיזה מפרט אתה היית מעוניין לקנות].