וואי, אם אתם מזכירים צהובים, מה הלך כאן?! כמה צהובים אפשר להוציא במשחק אחד!? זה לא נקלט, השופט הזה לקח ברצינות את התפקיד שלו....
וואי, אם אתם מזכירים צהובים, מה הלך כאן?! כמה צהובים אפשר להוציא במשחק אחד!? זה לא נקלט, השופט הזה לקח ברצינות את התפקיד שלו....
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!
|
|
דבר אחד חייבים להגיד
"טורס תמודיאל הזה לא ירצה לזכור"
מה לעשות הולנד שיחקו מגעיל אי אפשר לשתוק ולא לתת צהוב ואפילו ראינו אדום ולפי דעתי היה צריך להיות עוד אדום
תסכימו איתי בדבר אחד..
אלופת עולם שמנצחת כל משחק 1-0 זה לא הדבר שרצינו לראות!
שווה לנסות! ^^^
rotem55 לשעבר.
פתגם חכם אומר:אף פעם אל תתווכח עם אידיוט. הוא רק יגרור
אותך לרמה שלו, ואז ינצח אתך בזכות הניסיון .
לספרד מגיע רק כי הדיחו את הנאצים ההם, אין מה לעשות הגיע פה לספרד בלי קשר לתוצאה. 1-0 או 4-0 זה לא משנה כל כך.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
וויאאה אספאניהה!!! ספרדדד אלופת העולם איזה התרגשות איזה כיף לראות היסטוריה שכזאת. עכשיו אפאחד לא יעז לקרוא לה לוזרית. אינייסטה סופסוף בעטט את הוולה הזה לרשת ואותי לשמיים, פבראגס שינה את המשחק,ואחח כואב הלב קצת על טורס. אבל תמונה אחת שווה אלף דמעות~!
איקרר קאסיאס השוער הטוב ביותר בהיסטוריה הספרדית קאטלונית באסקית לא משנה איך תקראו לזה !
CR7 The Best In The World
להגיד לך את האמת עכשיו ובבקשה בלי אזהרות כי זה קצת הולך להישמע קשה למי שבאמת אוהד את נבחרת ספרד.
לספרד לא מגיע התואר "אלופת העולם" כי היא ממש לא אלופה, תכלס לומר לכם, ספרד במונדיאל הזה שיחקה ממש ממש חלש! כל פעם היא עשתה או 1-0 או 2-0 וזהו, ככה לא משחקים כדורגל ועוד לוקחים את התואר "אלופת העולם", אם השחקנים של הולנד לא היו נרדמים בשמירה כמו אהבלים, הגביע יכל להיות שלהם וכולכם יודעים את זה! הטעות שקרתה בדקה ה-116 לא היתה אמורה לקרות! אם השחקנים היו קצת יותר מרוכזים, הם היו מפרקים את הספרדים בפנדלים אבל לא! תמיד חייב להיות השחקן הזה שתמיד הורס לכל הקבוצה את התהילה! נראה לי במונדיאל הבא הולנד לא תשתתף, כי מה הטעם תגידו לי?! מילא אני מבין לא לקחת את האליפות פעם אחת, אבל שלושה פעמים?!?!?!?! מה קורה אם הקבוצה הזאת!? שלושה פעמים הם הגיעו לגמר והם פוחדים לנצח קבוצה אחד קטנה?! שגם לא שיחקה מי יודע מה חזק! איזה מין קבוצה זאת!? זיכרו מה אני אומר לכם, אומנם ספרד ניצחה אבל ממש לא מגיע לה את התואר אלופת העולם וכמה שזה נשמע קשה, העובדות מדברות מבעד עצמם! אין שום קשר בין השחקנים, הקבוצה עצמה לא מגיע לה את התואר אלופת העולם! הולנד נראה לי תפרוש במונדיאל הבא כי אין טעם שוב פעם להגיע לגמר בשביל להפסיד בו, זה מה שאני הייתי עושה! עוד אחרי הפעם השנייה, פשוט פורש! אין טעם לשחק בלי לחזור אם ידיים ריקות 3 פעמים רצוף!
מי שנעלב אני מצטער מראש!
נערך לאחרונה על ידי Grid; 12-07-2010 בשעה 13:22.
אם אלוהים קיים, אז הוא הגיע! TRON LEGECY!
חבל, הפסדתי 100 שקל.
התמנון הזה שפיץ חח
היה צפוי שהמשחק יילך להארכה , בכל מקרה משחק די שקול בין שתי הנבחרות .
ספרד אלופת העולם עם 8 שערים בלבד !