אתה גם טועה וגם צודק .. יש כמה צדדים לעניין שליט .
אתה גם טועה וגם צודק .. יש כמה צדדים לעניין שליט .
|
|
לפי האשכול הזה אני רואה שיש פה ילדים קטנים או אנשים עם מגבלות.
בנתיים אני הכי מסכים עם התגובה של שועל סגול.
Grid תן כאפה לעצמך ותעשה טובה לכולנו.
הרעיון שלך בסדר
ותדע שרוב המדינה חושבת ככה
אבל אתה כותב דברים כאלה מטומטמים בין השורות![]()
גלעד שליט חייב לחזור!!!
grid
לדעתי אתה סתם ילד קטן ..
בוא נתחיל מזה שיש גיוס חובה זה דבר ראשון
דבר שני, אתה מאשים את גלעד על זה שהוא נחטף ???
תגיד מה אתה גנוב ? מה אתה היית יכול לעשות במצב שכזה ?
חוץ מזה, אני חושב שאסור להשאיר חיילים מאחור וצריך לשחרר את גלעד
תשים את עצמך במקומו לשניה .., תחשוב מה הוא עובר, מה המשפחה שלו עוברת .
אתה לא היית רוצה שישחררו אותך ?
שתראה את המשפחה שלך שלא ראית 4 שנים?
שתוכל סופסוף לצאת עם חברים שלך למצוא בחורות ?
שתוכל לקבל מתנות ליומולדת ?
תפעיל את הראש יא לא יודע מה ..
בגללך המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראת ..
בושה תאמין לי .. בושה
ימשיכו לחטוף חיילים בין אם נשחרר אסירים שלהם ובין אם לא.
שנית, גלעד חי, בנתיים אנו מסכנים את החיים שלו. החיים של כולנו בסכנה במדינה הזאת- גם בלי כל האסירים האלה!
אז אולי כדאי שאתה/ את תתעורר/י !!!!!
ושאלה לי אלייך- מה הייתה עושה אילו היה זה אחיך או, אביך, או אתה?
שמעו,אני יודע דבר אחד,חייל שנחטף ולא עושה את הכל כדי לא להחטף,ואני יודע שזה כואב גם אם זה אומר למות,הוא חייל אגואיסט.
אני יודע שהחיים מעל הכל,אבל החייל שנחטף,כבר לא יחזור לחיים נורמליים,והוא יודע,שתמורת השחרור שלו או אפילו תמונה שלו חיי,ישחררו אלפי רוצחים,ראיתם את המחיר שהם רוצים?סליחה על השפה אבל שילחו להזדיין.
אם ישחררו אותו,נחזור לתקופה שאתה קונה אבטיח בסופר ומתפוצץ,יושב במסעדה ומתפוץץ,מספיק אם הטמטום!!
לא צריך לשחרר אותו בתמורה לכל כך הרבה מחבלים.
הנה עוד אחת שלא מבינה מהחיים שלה.
אי אפשר לערב פה רגשות,אם זה היה אח שלי חס וחלילה,הייתי אומר שיתנו את כל המדינה הזאת בשבילו,אבל אי אפשר לשים פה רגשות!!
ברור שאם זה מישהו שאתה מכיר ואוהב,הדעה תשתנה,אבל פה לא מערבים רגשות,מערבים את חיי המדינה שלו,אז תפסיקו לבלבל את המוח.
ילדים קטנים באמא שלי.
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 24-02-2011 בשעה 11:37.
תקשיבו לי טוב מאוד עכשיו, ישבתי בכלא עם מישהוא שהיה עריק מילואים והוא שירת איתו באותה מחלקה
רוצים לדעת מה באמת קרה שם?הוא נרדם באמצע שמירה!
לא טנק ולא נעליים, התקשורת הנפיצה את כל זה כדי שהוא ייצא "גיבור" יעני הוא לא יכל להתנגד והוא ניסה לעשות משו אבל ללא תועלת.
בואו נכיר בעובדות, הבנאדם הזה נראה לי מאוד אמין...ולדעתי זה באמת מה שקרה...כי עם כל הכבוד לגלעד, אם איך שהוא נראה גם סבתא עם רגל אחת הייתה מצליחה לחטוף אותו.
אני לא אגיד מגיע לו ובעיה שלו שזה קרה, כי לא עלינו יכול לקרות לכל אחד, אבל זה שינה את הנקודת מבט שלי על הנושא, ולא צריך לשחרר אפילו אסיר אחד ערבי לדעתי.
מעצב גראפי לכל מטרה.
לשניכם,
אתם יודעים מה קורה אם חוטפים את הבן של ראש הממשלה?
מפרטים אותו! למה? כי כמובן שהרגש והטווח הקרוב הוא זה מה שהאנשים שבעד שיחרור 1400 מחבלים חושבים.
אלא שמתנגדים לשיחרור 1400 מחבלים לא שמים מקום לרגש כי הוא לא צריך להיות פה. צריך לחשוב לטווח הארוך.
נקח דוגמא אחרת שבכלל לא קשורה לגלעד אך אותו טווח ארוך וקצר.
בא לכם לדוגמא לקנות צעצוע מגניב שראיתם אצל חבר והוא מלא בטכנולוגיה, אבל כמובן עולה הרבה כסף.
יש לכם את האמצעים ואת היכולת לקנות את הצעצוע, אבל מה, תחשבו רגע, לטווח הקצר אתם תהנו זה יהיה מגניב והכל, מצד שני לטווח הארוך אתם לא תשחקו ולא תגעו בזה בכלל!
בעצם המסר פה הוא כזה.
גלעד הוא הצעצוע (לא שחס וחלילה אני מדמה אותו לצעצוע פשוט זה לצורך ה"סיפור")
המחבלים הוא הכסף שאיתו אתם קונים את גלעד.
כל הרגש של ה"מגניבות" והכל זהו הטווח הקצר.
הטווח הארוך הוא שאתם לא משתמשים בצעצוע.
עכשיו בוא נספר את הסיפור הזה לפי האמת-
החמאס מבקש 1400 אסירים מחבלים בתמורה לגלעד שליט.
במידה וההחלפה תתבצע, כולם יהיו שמחים מחזרתו של שליט.
אבל בעצם אחרי כמה זמן, 1400 המחבלים לא ילכו גם למשפחות שלהם והמצב יחזור לקדמותו.
מספיק שלפחות מחבל אחד יעשה מעשה כלשהו כמו פיגוע באוטובוס זה כבר יעורר מהומה ואני בטוח שהאנשים האלה שרצו שגלעד יחזור בכל מחיר והבן שלהם יהרג פתאום יעבורו לצד השני של העולם.
ועכשיו בואו נקרא ונבין שה1400 בני האדם שחמאס רוצה הם מחבלים והם לא יפסיקו עם זה!
לסיכום כל אחד רוצה שגלעד יחזור, החלוקי דעות זה על המחיר המטורף הזה.
וכל מי שאומר שגלעד הגן על המדינה ובגלל זה חייבים להחזיר אותו. מה הטעם להגן על המדינה ולשחרר 1400 אנשים שאחרי זה יפגעו במדינה בצורה קשה יותר? ממש הגנה.
נתחיל מזה שאל תהיו ילדים קטנים, זה לא משנה אם הוא יכל להלחם או לא, העניין שהוא שהוא בשבי כרגע.
לדעתי לא צריך לשחרר כל כך הרבה אסירים, זה יראה כמה המדינה שלנו חלשה ומתפרקת בגלל חייל אחד בשבי.
לא צריך להיסחף, או שעושים פעולה צבאית להחזרתו (שיש סיכוי שהוא ימות בה) או שהוא נשאר שם -זו דעתי.
וכל האלה מ"הצבא של גלעד" וששמים חתימות של גילעד שליט ויוצאים להפגנות- חבר'ה תגדלו מוח, אי אפשר ללכת ראש בקיר בגלל חייל אחד, יש פה מדינה שלמה שנמצאת בסיכון תמידי, רמת הסיכון בישראל גובה מאוד, אז בשביל חייל אחד נאבד את הראש ואת המדינה?
קצת תפעילו את השכל.
עם גלעד שליט היו עוד חיילם שמתו בטנק ואפילו את השם שלהם לא מזכירים.
ובנוסף, בשביל לתפוס את כל ה1400 מחבלים האלה נהרגו חיילים רבים, הם מתו לחינם? (ולא, הם לא מתו בשביל להחזיר את גלעד שליט- תירוץ כזה שווה לתחת)
לדעתי ביבי היה צריך לסיים את הסיפור מההתחלה ולומר "גלעד לא חוזר בכל מחיר, ולא תמורת X אסירים"
החמאס רוצה יותר? הוא יכול לקפוץ.
נערך לאחרונה על ידי Pardo; 30-03-2011 בשעה 19:38.