מיעוד למנהל GunJa :
אתה יכול לצלם את המיקום של החנות במפה של וואלה או משהו ?
עם כן, אני אודה לך מאודדד !!!
מיעוד למנהל GunJa :
אתה יכול לצלם את המיקום של החנות במפה של וואלה או משהו ?
עם כן, אני אודה לך מאודדד !!!
|
|
תל אביב תחנה מרכזית ישנה קוראים לזה החנות של רמי . תגיד לו שאתה מחפש רובה אוויר טוב עד 150 שקל זה נמצא אצלו במחסן הוא יביא לך
המקומות שאני מקיר בכל הארץ הם
בית בארל
בום באס באר שבע
סניף של בית באל בב'ש
תחנה מרכזית ת'א קומה 6 ( מוכר נשק מסדר R אבל יש גם מברזל)
נשק זול ומעפן עולה 600-800 שקל
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אחי יש לך בטירה ב20 שקל עד ל120 שקל (הכל פלסטיק זול מגיע אם כדורים, ואם לא.. עכשיוו יש לך רובה אוויר, תראה למוכר הערבי מה זה!)
יש גם בשוק הכרמל בתל אביב.. פשוט תבוא לאחת הבסטות ותשאל אותו, אני אומר לך שיש שם בכל בסטה של צעצועים ושטויות כאלה
ושם אתה יכול להתמקח על המחיר אבל לא יותר מדיי.. שלא ידקרו אותך..
מקווה שעזרתי
אבל אני לא מתכוון לסנוע עד לת"א בשביל רובה אוויר !!!
אני אומר לכם בדלית אל כרמל.
אבל אני לא יודע איפה זה.
בטעות יצא לי.. אין לי שגיאות כתיב.
ולא כל מקצועי הוא אוטומטי, אבל כל אוטומטי הוא מקצועי. ולדעתי הוא אמר שהוא לא רוצה מקצועי בגלל שזה עולה הרבה. אבל זה ממש לא משנה כי אם אתה מבין אז הייתה יודע שבשווקים בכלל לא מוכרים רובים אוטומטיים. אם אתה רוצה אוטומטי אז יש כאלה כבר בחנויות חוקיות, כמו בדני היי למי שמכיר.
נכון בכניסה לשוק? לפי דעתי יש 1 אבל אם יש כמה אז בדרומית. אתה נכנס ואז יש פנייה ימינה.
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 21-07-2010 בשעה 12:26.
לך לבאר טוביה פנה שמאלה .. אתה תראה זקן טיבטי בעל 3 תנוכים , קפוץ במקום תוך כדי שירה של שיר הנושא של "אבא גנוב 2"
אחרי שאתה מסיים הוא יביא לך לפתור 2 חידות [אחת קלה והשנייה בינונית] הוא יביא לך גם שאלה שהיא שאלה מכשילה אז תיזהר
בסיום השאלה תביט 15דקות לכיוון מערב בזמן הזריחה אחרי שתראה את הזקן מחייך תדע שאתה אהבל .
וואי, איזה מצחיקים אתם ... ממש שלום אסייג ואורי חייזקיה.
תתן כיוון.. משהו...
אי אפשר ככה סתם לנחש איפה אתה רוצה לקנות