נכתב במקור על ידי FlyingSoul אני כבר אמרתי את זה :\ בסדר לא ראיתי מה קרה
נכתב במקור על ידי FlyingSoul שבט האוצ'יהא- שארינגן ביאקוגן - שבט שבט ההיוגה זה היוגה לא ההיוגה. ביאקוגן - היוגה. שארינגן - הוצ'יהא
נכתב במקור על ידי Mechanical Heart זה היוגה לא ההיוגה. ביאקוגן - היוגה. שארינגן - הוצ'יהא כשאתה אומר שבט אחרי השבט אתה מוסיף את "ה" הידיעה..
נערך לאחרונה על ידי FlyingSoul; 20-08-2010 בשעה 03:34.
נכתב במקור על ידי FlyingSoul שבט האוצ'יהא- שארינגן ביאקוגן - שבט שבט ההיוגה או אני מרגיש התקדמות באתגר. שאלה כללית, איך קוראים למעריץ אובססיבי של אנימה?
נכתב במקור על ידי israel l או אני מרגיש התקדמות באתגר. שאלה כללית, איך קוראים למעריץ אובססיבי של אנימה? אוטאקו נראה לי
נכתב במקור על ידי FlyingSoul אוטאקו נראה לי צודק! איך קוראים לסרטים הראשון והשני של בליץ'?
Bleach: Memories of Nobody Bleach: The DiamondDust Rebellion
Memories of Nobody סרט א' The DiamondDust Rebellion סרט ב'
נכתב במקור על ידי FlyingSoul Bleach: Memories of Nobody Bleach: The DiamondDust Rebellion אתה חריף היום. מנה את דרגות הנינג'ה בנארוטו (4 דרגות).
דרך אגב מותר להתשתמש בגוגל נכון ? P:
נכתב במקור על ידי israel l אתה חריף היום. מנה את דרגות הנינג'ה בנארוטו (4 דרגות). גנין צ'ונין אנבו בלאק אנבו הוקאגה.
נכתב במקור על ידי FlyingSoul דרך אגב מותר להתשתמש בגוגל נכון ? P: אני יכול למנוע ממך?
סטונדט באקדמיה גנין צו'נין שונין
נכתב במקור על ידי FlyingSoul סטונדט באקדמיה גנין צו'נין שונין מה זה שונין? נינג'ה של שיניים? מאיפה הבאת את זה?
נכתב במקור על ידי FlyingSoul סטונדט באקדמיה גנין צו'נין שונין האחרון שכתבת לא מדוייק(השונין) ושאמרתי 4 התחלתי לספור מגנין אז חסר לך עוד אחד. מה זה שונין? נינג'ה של שיניים? מאיפה הבאת את זה? לא יכולת במקום זה לכתוב את התשובה?
נערך לאחרונה על ידי israel l; 20-08-2010 בשעה 03:48.
חוקי הפורום