|
|
רנטגן ושמנטגן הם חלאות זה נכון אבל תיהיה בטוח בזה שיש רבנים שהם באמת מרפאים אנשים כאלו שחולים במחלות סופניות וכאלו שבבעיות משפחתיות או אפילו אנשים מקוללים הרבנים האלו באמת עוזרים ויש הוכחות לזה שאפילו הצליחו לרפאות חולים שבבית החולים אמרו להם שאין להם סיכוי לחיות אז דת ומדע הם נוגדים אחד את השני אבל הדת מנצחתויש כמו שאמרה רנטגן ושמנטגן שהם מתחזים בשביל כסף וזאת תאוות בצע
>חחחח תראו לאיפה השיחה הזאת לקחה אותנו עוד מעט נגיע לאחמדיניג'ד או איך שלא קוראים לטמבל הזה<
נראים לך? על זה אתה מתבסס?
דת ומדע לא סותרים זה את זה כי הם מדברים על דברים שונים. טכנאי מנועים של מטוס שיודע הכל על המנוע ויכול להגיד לך כל דבר עליו עדיין לא יכול להגיד לך דברים כמו: לאן המטוס יטוס, מי הולך להטיס אותו ולשם מה?, כי זה כבר מחוץ לתחום שלו.
חחחחחחחחחחחחחחח די הרגת אותי מה אתה רציני תגיד לי < זה כמו שהגוף שלך שולט על המוח שלך במקום ההפך תקשיב לי יא פוץ דת ומדע סותרים אחד את השני כך דוגמא ידידי הפוץ לפי הדת אלוהים החריב את סדום ולפי המדע שסותר את הדת אז המדע אומר שנפלו מטאורים מהשמים והייתה רעידת אדמה זה טבעי שיפלו מטאורים ושיש רעידות אדמה מי אמר שאלוהים עשה את זה אז זאת הסתירה בין דת למדע ולא להגיד לי שהם לא סותרים אחד את השני אז תחשוב קצת יותר לפני שאתה סותר את מה שאני כותבהטימטום פה הורג אותי
בדיוק אין הוכחה ואין נעליים סתם כל אחד פה מדבר וחושב שהוא חכם![]()
חחחחחחחחח,
אם אתה רוצה שאני יגיב לך בצורה אמיתית למה שכתבת אז סבבה!
נתחיל,
האמונה שלך באה מהבית, לכל אחד אמונה שונה!
אתה יכול ליהיות בודאיסטי, ולהאמין בבודה!
אבל אנחנו יהודים, מאמינים באלוקים! אין דבר כזה לשנות אמונה, כי בסופו של דבר, אתה מדבר שטויות, אני מציע לך לקרוא את התנ"ך (הספר הקדוש ליהודים) אם אתה לא יודע....
ואני מציע לך להקשיב לפתגם של חז"ל (אם אתה לא יודע מיהם, יש ויקיפדיה) סייג לחוכמה שתיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיצר, תנעלו את האשכול הזה , הוא נפתח בשביל לגרור ספאם!
סבבה אז את רוצה להתחיל ככה אז בכיף דבר ראשון בוא נגיד לך משהו נוצרים יהודים ומוסלמים מאמינים באותו אלוהים זה דבר ראשון עם אתה חושב שמוחמד הוא האלוהים של המוסלמים אז יש לך טעות ודבר שני עם אתה חושב שישו הוא האלוהים של הנוצרים אז גם בזה יש לך טעות והדת של בודה היא דת של רוחניות שזה אומר תאמין בעצמך ובשלווה >תיכנס ותיראה בגוגל< ולא באלוהים בודהה הוא יוצר הרוחניות הוא לא אל או משהו הוא רק מסמל את הרוחניות ובקשר לדת שאתה חושב שלמדתי בבית אז לא אני חילוני ולא דתי וכל יהודי מאמין בדת שלו טוב לא כולם אבל הקטע של הבית הוא איך אתה מיתקרב לדת >חילוני דתי וכו< ולא איך אתה מאמין בה ובקשר לחז"ל חחח יצא לך נחמד אבל עזוב כל אידיוט אפילו כמוך יודע מי הם ולא משתמש בגוגל אז תמשיך נגדי ותיראה שאתה יוצא אפס מכל הצדדים לא רק של דת ולמרות שאני חילוני תאמין לי שבדת אני טוב כי זאת הדת שלי ואני לא מתכחש אליה ונחזור לנושא של אלוהים ישו ומוחמד הם נביאים כמו שליהודים יש את אליהו אז מוחמד לא אלוהים אלה נביא נביא שקר כי כל הקוראן שלהם מתבססת בזיוף ובשקר ורוב הקוראן לקוח מהברית הישנה >תיראה בגוגל מזאת אומרת ברית ישנה וברית חדשה<
אחי היקר לידעתכם הנוצרים בהתחלה האמינו כי ישו הוא רק נביא ואחרי כמה מאות שנים החליטו לכתוב את הברית החדשה ושנות את מעמדו שלי ישו לבן אלוקים ושרפו כמעט את כל המקורות שסתרו את זה...בקשר למוחמד לפי רוב הרבנים האיסלאם זה לא עבודה זרה כי הם מאמינים באלוקים ובנביא שלהם מוחמד שרק הביא להם את הדברים שלו...ואין פסלים וכאלה באיסלאם...
הרשמה חינם-כסף חינם
בואנה לפני רגע חשבתי שאתה חכם, לא הבנת בגרוש למה התכוונתי! ניתן לך עוד דוגמא: הדת מספרת על כך שאלוקים ברא את האדם והמדע יכול לחקור ולהבין איך גוף האדם פועל. הדת אומרת שאלוקים ברא את השמש הירח ושאר הכוכבים והמדע רק יכול להסביר כיצד הם נעים(ע"פ כוח המשיכה,תאוצה צנטריפטלית ועוד), אז בקיצור הם מדברים על דברים שונים, וברגע שהמדע נכנס יותר מדיי לתחום הדת הוא מגיע למבוי סתום(המצאת תאוריות ותו לא).
ואם אתה מדבר כבר על רעידות אדמה, מי ברא את העולם שיהיה בוא תופעות טבע כאלה?
ולפני שאתה מתלהב שוב ומשחק אותה גאון, תראה רשימה של אנשים דתיים(שבטח יותר חכמים ממך) שהמדע בכלל לא מפריע להם(אז אוליי תבין למה התכוונתי).
זה שכתבת
לא נראה לי מעיד על זה שאתה יודע על מה אתה מדבר.כולם ניראים לי חבורה של מושחטים ובכלל כול מיני רבי ערים
לזה שפתח ת'אשכול,
אחי אתה התחלקתה על השכל, באמא שלי
זאת כזאת תגובה מפגרת שאפילו להגיב עליה אני לא רוצה..
אני אישית לא מאמין אבל גם לא כן מאמין, יאני אני באמצע..
תנו לי לחיות ת'חיימשלי בשקט, לא מעניין אותי אם יש או אין, לא מפריע לי,
אני לא אומר שאין, אבל אני גם לא אומר שיש .
לשעבר 'Like