קשה להסביר מה זה אלפא בלי לראות אחד כזה באמת...
אבל לפי דעתי, אלפא זה לאו דווקא האחד שמחייך לכולם וחברתי לכולם, אלפא זה אחד שיש לו תפיסת עולם חזקה מאוד והוא לא מפחד להגן עליה. אלפא זה אחד שלא ילחץ לדבר עם אנשים (לא משנה בכלל מי - בר רפאלי או ברק אובמה) כי הוא יודע מה הוא רוצה מהם ומעצמו, הוא יודע למה הם באמת מקבלים את הכוח שלהם ומה הם שווים באמת (לפי תפיסת העולם שלו) ושואף לתקשר עם אותם אנשים כדי להשיג את המטרות שלו. אלפא זה אדם חכם (לאו דווקא אחד שיודע מתמטיקה), אחד שיש לו את הכשרון הזה לדעת מה לעשות בכל מצב ולהוציא את המיטב מכל רגע. ובנוסף לכל זה, אלפא הוא גם בן אדם, גם מהצד הפגיע שלו (הוא יכול להיעלב, הוא לא איזה אל חסר רגשות) וגם מהצד המוסרי שלו (כבר יצא לי לראות הרבה מזוייפים בלי מוסר ומצפון שמשיגים בנות - הם לא אלפא לדעתי).
לסיכום - אדם מושך זה אדם שיודע מה הוא רוצה מעצמו ומאחרים בחיים שלו וינסה לקבל את זה, ובכל זאת להיות בן אדם בדרך.
אמונה מגבילה.אתה צודק זה לא אומר.... אבל אי אפשר להגיד שזה לא גורם משמעותי הסיכוי של גבר בן 18 לסגור עם מישהי בת 25 (כמובן אם הוא לא משקר לגביי הגיל) לדעתי הוא נמוך עד כמעט אפסי... לגביי מישהי בת 30-35 זה שונה כי עם היא מסכימה על מישהו צעיר 18,20.22 זה כבר פחות קריטי לה ההבדל
אני בן 17, שלשום (אני חושב) בפסטיבל "צובחוץ" בחיפה התחלתי עם ברמנית בת 24, קיבלתי צ'ייסר חינם, את הטלפון שלה ונשיקה על הדרך. אני אומנם נראה יחסית מבוגר, אבל אמרתי לה בן כמה אני ובכל זאת הייתה אחלה סגירה.
ואגב, היא לא הראשונה שאני סוגר עם הפרש גילאים כזה.

ציטוט ההודעה