קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] אולי באמת אני צריך עזרה..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-10-2011, 15:17
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-05-2011, 14:37
  3. עכשיו זה כבר באמת מתחיל קצת להימאס ..
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-11-2006, 14:44
  4. קצת חדשות...[אולי ספוילר]
    על ידי HLH בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 23:34
  5. {שאלה}אולי קצת דבילית אבל חשובה
    על ידי motomix בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 18:12
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 77

אולי באמת הייתי קצת צר אופקים ובגישה לא נכונה - עמוד 3

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

למה? דווקא כאן זה מתאים יותר כי אז הוא רואה גם את הטענות שכנגד ולא שיהפכו את פורום יהדות לפורום כפירה כמו שהיה עד עכשיו...
    פורום יהדות צריך להתעסק בתחומו בלי כאלה שמחפשים רק איך להתנגח ומי שרוצה ללמוד יהדות ומעוניין לדבר על זה נכנס לשם מי שמחפש אמונות אחרות או איך להתנגח נכנס לכאן.
    הבחור שלנו מנסה להבין על מה ולמה להיות יהודי דתי אבל כדי להבין צריך קודם כל לסלק את כל הטענות הכאילו מפריכות ושיראה אותם ואת התשובות עליהן ואז שיחליט לא לפני זה.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    ממש ממש לא, אני מחפש דעות משני הצדדים, אני כרגע קצת פחות סגור על הדעה שלי (אין אלוהים-הכל המצאה) ורוצה לראות, אולי אני טועה?
    חחחחח וניראה לך שמהפורום הזה אתה תגלה אם אתה טועה?
    אתה לא בחור רציני זה הבעיה חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אתה לא מבין דבר מאוד חשוב וזה שבלי חלופה אין לך כלום להתבסס עליו! אתה מביא דעה שכופרת בכל מה שאני מאמין בו (ולא לא נולדתי ליהדות אם זה מה שאתה שואל אז אם אתה לא מכיר אותי אל תסיק מסקנות פזיזות!) אז אתה חייב להציע לי משהו אחר! כי הרי אתה טוען שהמרצדס שלי היא אינה אלא סובארו ישנה וחבוטה ולך יש פרארי חדשה ונוצצת בכלל, אז למה אתה לא מציע לי גם פרארי אם אתה חושב שהיא טובה יותר מהמרצדס שלי (שלפי דעתך היא סובארו חבוטה כן?)? וזה שאתה לא מציע לי פרארי שאתה כביכול נוסע עליה אומר אחת משני הדברים או שאין לך באמת פרארי או שבעצם אתה נוסע על סובארו חבוטה ולא אני...
    אם הבנת את האנלוגיה ולמה אתה חייב להציע חלופה טובה יותר מהיהדות אחלה אם לא אל תטרח להפריך את הדת שלי.
    ואני לא צריך שתבטיח לי עולם הבא אני לא עושה זאת לשם קבלת שכר אני עושה זאת כי זה אמיתי! ואין דת שמקיפה את כל חיי האדם מכף רגל ועד ראש כל חייו ומעניקה לו שמחה ועניין בכל דבר שהוא עושה ובכל רגע בלי שנייה אחת פנויה! אין דת אחת בעולם שהעבודה שלה על מידות ומוסריות היא כמו הדת היהודית ואין דת אחת בעולם שנשתמרה בדיוק מירבי כל תקופת חייה אז מניסיון אתה לא יכול בעצם לטעון שיש אחת כזאת ואם תמצא אני אשמח להכיר ולהראות לך שהיא אפילו לא מגרדת את הדת היהודית אפילו לא בקצה הציפורן מבחינת העומק וההיקף.
    כהני דת שרצו לשלוט בצורה מוחלטת על הקהילה? אתה מזכיר לי את המדרש על קורח (ממליץ לך לקרוא אותו זה במעם לועז בפרשת קורח) תבין, 90 אחוז מהמצוות של היהדות בכלל מבוססות על בין אדם לחברו כמו חלק חושן ומשפט בשולחן ערוך שדן בכל ענייני מקח וממכר כמו ספרי המוסר שמדברים על התכונות ועל המידות כויצד לנהוג בהם ולשפר אותן כמו חלקים נרחבים מאוד ברמב"ם ועוד, אז מה הקשר לשליטה על הקהילה? איך בדיוק אני מבצע שליטה על הקהילה אם אני אומר לגבר להתייחס בצורה בכבוד ובחסד כלפי אישתו וילדיו? אם אני אומר לו לכבד את חברו ולא לרמות ולא לשקר אותו? אתה אפילו לא מכיר את הדת היהודית כדי לטעון דברים מופרכים כאלו.
    ורמת ההיקף של היהדות בהכרח מעידה על אמיתותה כי הרי איך אדם יכול להקיף את כל העניינים של האדם? ומה האינטרס שלו לקבוע כללים כאלו? אין אדם בעולם שהיה ממציא הלכות כיצד להתנהג בבית הכיסא (שירותים בעיברית מודרנית) או הלכות כיצד לישון וכיצד לאכול וכיצד לשתות וכיצד לזרוע ולקבוע שנת שביעית ועוד הרבה דברים שלאדם הרגיל אין בכלל נגיעה בהם ואין לו שום רווח או טובה מהם! אדם צריך אינטרס אישי או כללי בשביל ליצור חוקים כאלו ומה האינטרס של החברה בכלל והאדם בפרט מה אני עושה בבית הכיסא? בקיצר תחקור קצת ותבין.
    אני מבין שאתה קורא לאנשים שמתו בשואה טיפשים כי הם מתו על היותם יהודים, זה מה שנקרא מוות על קידוש ה' אם אתה לא מכיר את המושג. כל המליונים שמתו בכל תפוצות ישראל במשך אלפיים שנה ויותר על היותם יהודים הם טיפשים? מעניין מאוד איך היום כשאתה רואה רק אוייבים מסביב שרק רוצים להרוג אותך על היותך יהודי אתה מסוגל לטעון את זה, אם חס ושלום היה מגיע טיל מאחד מאירגוני הטרור והיה פוגע בך היה אפשרי לכנות אותך טיפש כי מתת על קידוש ה'? הרי זה מה שקרה בשואה אם אתה לא זוכר לא משנה כמה היהודים שם התבוללו והיו דומים לחלוטין לגויים הם פשוט לא יכלו להינצל כי הם יהודים גם אם הם היו דור שלישי להתבוללות הם עדיין נחשבו כיהודים ונרצחו על עצם היותם קשורים לעם היהודי. סלח לי אבל זאת לא טיפשות למות על קידוש ה' זה פשוט דבר בלתי נמנע כל עוד אתה יהודי לעולם לא תוכל לברוח מזה.

ולא לא התמודדו על כופרים ע"י סקילה היתה הרבה עבודה וניסיון להחזירם למוטב לכן נאמר באבות "דע מה שתשיב לאפיקורוס" ולא נאמר סקול את האפיקורוס וזאת למה? כי אפיקורוס זה אדם שהיה בעל הבנה בתורה כמו גדול ישראל בערך אבל מטרתו היתה רק איך כאילו להוציא את היהדות כמופרכת ולא הצליח להם מעולם (יש על זה הרבה דיון בגמרא ובפוסקים). לפחות אותם אפיקורסים הבינו את הצורך בללמוד לעומק את הנושא שהם מנסים להפריך ולא כמו מה שמסתובב היום בחוץ שרק טוען טענות בלי בעצם להבין על מה ולמה ונגד מי הוא טוען זאת.
    ואני לא שולל את העניין שבאמת מגיע להם סקילה אבל זה עניין של זכות ולא של עונש ואני לא אטרח להסביר כי אתה בטח לא תבין עם הידע המצומצם שלך ביהדות.
    אני לא חייב להציע לך שום חלופה, אני לא מבין למה נתקעת על זה.
    האנלוגיה שלך עם המרצדס לא נכונה, כי אין לך שום מכונית. אתה רוצה חלופה שתוביל אותך לעולם הבא, אז אני מצטער להיות זה שמבשר לך, אבל אין דבר כזה. רימו אותך.

אתה לא עושה את זה כי זה אמיתי מפני שאין לך שום דרך לדעת שזה אמיתי. יש דתות, אל תדאג. וההקפה הזאת היא לא יותר מאשר ניוון מחשבתי שנועד לשלוט ביתר קלות על הקהילה, כפי שציינתי קודם. כל העניין עם השמחה שהיא מעניקה לך היא סובייקטיבית עבורך. אם היית נולד בתור גוי בארה"ב והיית מגלה את הנצרות היית חושב עליה בדיוק באותו באופן.יש לא מעט בני דתות אחרות בעולם ורבים מהם בטוחים באמיתות דתם לא פחות ממך, והביטחון הזה אינה אלא יוהרה אינסופית.

שוב, כפי שהסברתי, האינטרס הוא שליטה על הקהילה. לחוקים שכתובים בתנ"ך אין ממש משמעות כי חז"ל לקחו על עצמם את תפקיד המחוקק, כפי שמודגם בסיפור תנורו של עכנאי.

לא, אנשים שמתו על קידוש השם הם אכן טיפשים, כמו למשל כל החרדים שבעידוד רבניהם שנמלטו לארה"ב הלכו להרצח כי הרבנים האמינו שהדם שלהם יזרז את הגאולה או משהו כזה. היה גם מקרה דומה בתקופת גזירות תתנ"ו. הסיפור חנה ושבעת בניה ממחיש היטב את הטיפשות
    הזאת.

ואם טיל היה פוגע בי מאחד מארגוני הטרור, הייתי מת כי פגע בי טיל, אין כאן שום קידוש השם.

לא הצליחו מעולם? הצחקת אותי. לחז"ל אין שום סיבה להכניס דבר כזה לכתבים הרי זו יחמיץ את כל המטרה. ושוב, אין שום טעם להפריך משהו שאינו ניתן להוכחה בצורה אמפירית, כי זה שווה ערך לקיומן של פיות או מפלצות ספגטי מעופפות. מי שצריך להוכיח זה אתה.

אתה כותב פשוט המון, אבל אתה לא כותב לעניין בכלל. תשתדל להמנע מדמגוגיה (היהדות משמחת אותי, אנשים מתו על קידוש השם, זה לא מעניין ולא רלוונטי).

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני לא יודע מה ההבנה שלך בדתות וביהדות בפרט, אבל אם אתה לא באמת מבין מה זה? אז אתה כנראה גם לא מבין למה אתה צריך להציע חלופה כי אחרת אין לי יכולת לקבל שהדרך שאתה מציע היא העדיפה.
    לשלול את הדרך שלי לא יביא שום תוצאה, אני חי חיים מלאים (וכנ"ל כל אדם דתי אמיתי) בשמחה, במחשבה,במוסר, בהגות, בפילוסופיה במה לא, ואתה אומר לי הכל שטויות והבל ואין אלוקים ואין עולם הבא ואל תאמין בזה. ובוא נגיד שאתה צודק (מה שלפי דעתי אתה טועה לחלוטין) אבל כרגע אני חי חיים מלאים אז למה שאני אקשיב? למה שיהיו לטענות שלך כוח? תבין אתה יכול להזיז אדם שאין לו מושג ביהדות אתה לא יכול להגיד לאדם שחי את זה בצורה טוטאלית שזה שטויות כי אז אתה לא רק שלא משכנע אתה גם נשמע קצת לא מחובר.
    אם אתה רוצה לשלול משהו אתה חייב להגיע מבפנים אתה לא יכול לעולם לבוא מבחוץ בלי לטעום ולדעת ולהגיד שהכל שטויות ואני אומר את זה מניסיון שלי אישית, אני לא נולדתי לדת אני לא הכרתי דת עד לפני חמש שנים והמקומות שהייתי בהם בחצי הכדור השני אין מספיק מקום כאן לתאר.
    והאנלוגיה עם המרצדס היא נכונה מאוד אתה פשוט לא מבין שאתה אמור להתמודד איתה אתה חושב שאתה יכול לבוא מבחוץ על אופניים במקרה הטוב ולהגיד שבמקום רכב תלך ברגל זה עדיף.
    ובוא נגיד שאין עולם הבא (ואתה יודע מה אני אפילו אזרום איתך, למרות שאין לי שום סיבה) עם העולם הזה שלי אתה לא מסוגל להתמודד כמו שהסברתי לך למעלה אז על העולם הבא תהיה בטוח שאין לך מה לטעון.
    אני לא יודע מה מוגדר כאמיתי בשבילך אבל ספרות וידע ועומק של 3500 שנה אתה מנסה להפריך עם איזה טענה של לא ראינו את אלוקים אז הוא כנראה לא קיים זה דבר לא אמיתי כי את החגים תמיד חגגנו בכל התפוצות בכל הזמנים סימן שהם מאורעות אמיתיים לא? כי אם לא אז גם נפריך את השואה ונפריך את ימי העצמאות של כל מדינות העולם וכן על זה הדרך...
    וההקפה של התורה בכל תחומי החיים היא בראש ובראשונה לא נועדה לניוון מחשבתי! כי אם אני צריך לחשוב כל הזמן איפה כמה ולמה ואיך ומה הדין אומר במצב כזה ומה קורה בשעת הדחק ואם נטלתי ידיים לאוכל או לא ואם לא אוין לי מיים וכו' בקיצור אתה יותר חושב מאשר פועל אז אם אתה לא מכיר די לבלבל את המוח כאילו יש כאן איזה ניוון מחשבתי כי לאכול כמו בהמה בלי לברך בלי לנטול ידיים בלי לברך ברכה אחרונה אחרי זה ולהודות למי שנתן את האוכל זה נקרא ניוון מחשבתי כי אתה פשוט לא חושב! אתה אוכל, שותה, מקיים יחסים, משתין, מחרבן, וישן כמו בהמה בלי דעת ובלי לחשוב על כלום פשוט עושה אוטומט אז מה אתה מדבר על ניוון מחשבתי?! מי אתה שתטען טענות כאלו בלי בכלל להבין מה זה יהדות?!
    כל מי שמת כי הוא יהודי נקרא בפי היהדות שהוא מת על קידוש ה' תרצה או לא תרצה כך היא ההגדרה! אתה מוזמן לחפש זאת במילון. מוות על קידוש ה' הוא מושג מהיהדות בפעם האחרונה שבדקתי אז אם מתת כי אתה יהודי ולא בגלל סיבה אחרת זה נקרא מוות על קידוש ה' אין לזה הגדרה אחרת.
    לא הצליחו מעולם להפריך את היהדות וזאת עובדה! כי אם היו מצליחים היית יודע והיום היינו אמורים להיות בבעיה חמורה...
    ואני לא צריך להוכיח את קיומו של ה' כי אתה לעולם לא תצליח להוכיח לי ההיפך אז למה לטרוח הרי כל ההוכחה שלי היא העולם והסדר שבו והכי חשוב החוכמה שמצויה בו לי יש את ה "למה" לך יש אולי את ה "איך" וגם זה לא ברוב המקרים בגלל תירוצים כמו טכנולוגיה.

לגבי ההערה בסוף זה כל העניין את זה בדיוק חיפשתי ממך ברגע שהערת את זה אני מבין שאין לך אפילו לא זרת ביהדות.
    תבין כדי להיות אפיקורוס צריך להיות תלמיד חכם גדול ולהכיר את היהדות על כל פרטיה ודיקדוקיה ואז לצאת במלחמה כי אז אתה יודע מול מה אתה נלחם ולא לבוא ביציאות שבקושי מדגדגות את המוח שלי מלהתאמץ.
    כל האפיקורסים בתקופת התלמוד והלאה היו תמיד תלמידי חכמים גדולים שאיבדו את הדרך וניסו להתנגד כי הם ידעו את שהמינימום שנדרש מבן אדם לפני שהוא מתנגח זה להבין מול מה הוא מתמודד בצורה מוחלטת ולא להגיע לא מוכן ובלי שום רקע וידע על האויב ולנסות להלחם בו.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 24-10-2010 בשעה 08:23.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי False צפיה בהודעה
    לא הכנסתי לך שום דבר לפה , דיברתי בקלליות על שאנשים אומרים ככה וככה..
    אתה אומר כפייה דתית..אבל אם ילד במאה שיעורי יהיה חילנוי ? יעיפו ת'אממא שלו מהבית ולא ידברו איתו לעולם אז מה..זה לא כפייה דתית?
    זה שהדת שלנו מכופפת הרבה מאוד מהאפשרויות של ארץ ישראל , זה לא כפייה דתית? זה שאם אני יאכל חזיר ביום כיפור כולם ייצעקו עליי יריבו איתי ..אהה זה לא ניקרא כפייה דתית ..הבנתי..מי החליט שהם גאונים ? אתה ? מאיפה אתה יודע שזה באמת רוח הקודש...? אולי זה הייתה דעתם האישית? אתה ביכלל יודע?!?!

זה לא כ"כ קשור אבל אתה חייב להודות שיש קשר מסויים..כי בתאכלס , זה אותו חרא..

ומה אני אומר שישו הוא צאצא של אברהם? שנגיד אני ואתה יכולים להיות מדוד של אח של דודה של חבר של צאצא של אברהם
    וישו הוא צאצא טהור..מבין?
    למרות שאני לא מאמין בברית החדשה ..אתה בא לבסס לך נקודת מבט שונה..וזה לא שאני טיפש פשוט הראש שלך סגור..

ואתה יודע מה הכי מעצבן אותי ?!? שאתה מרגיש חכם גדול!! מאיפה באה לך כל הפוזה הזאתי שאתה כ"כ חכם..הרי כתוב בתורה להיות עניו וצנוע..
    הרי כתוב במפורש ..משה היה עניו מכל אדם ומה הוא אמר .."אתה רואה את זה שם שיושב בפינה ומקבץ נדבות וכולו בושה ומתבייש לבקש ממך אגורה?שאוכל פת לחם קשה ותובל במים כדי שייתרכך והוא מסתפק מיזה אני יותר ביישן וצנוע ממנו ממנוו!! " (ואת זה שמעתי מאיזה אחד מהבית כנסת שלי ..ותאמין לי שעליו אתה לא יכול לדבר) אז חאלאס לשחק אותה גאון בתורה כי אתה ממש לא
    אתה רק מנסה להוכיח את קיומו של התנ"ך כספר הכי טוב , שיש בו הכל , מראשית ועד הסוף...
    שמעת פעם על בית שמאי? אתה מזכיר לי אותם
    אל תתחיל להעליב,אם אתה מחפש להעליב תמצא מקום אחר-
    אני לא ברמה כזאת.
    אף פעם לא אמרתי שאני יותר חכם ממך,אתה תמיד שולח לי הודעות שאני חושב שאני כזה גאון,ושאני אף פעם לא טועה וכולי...
    מה שגורם לי לחשוב שאתה מקנא בי.
    חבל שהתעלמת מרוב מה שעניתי לך.
    *"קלליות" רושמים "כלליות"
    ואתה לא אמרת דיעות כלליות,אתה אמרת שאני אומר.
    ואין לך מושג מה זה כפייה דתית אמיתית.כפייה דתית אצלם זה או הדת או מוות.
    וגם לחילונים יש כפייה,(להמון חוגים יש הופעות בשבת,לא מתחשבים בדת בהמון מקרים,אפילו בתוכניות בטלוויזיה,נגיד כל הסרטים החדשים תמיד בשבת,שלא לדבר על התקשורת...),וגם לדתיים,זה ממש לא כמו אצל האיסלאם.אין פה:
    "תחזור בתשובה\שאלה או שתמות".
    אז אתה לא מבין בכלל מה זה שם.
    וזה שיצעקו אליך זה לא כפייה,ככה זה החברה.עכשיו תגיד שגם לחץ חברתי זה כפייה,זה בסופו של דבר תלוי בך.
    ואתה יודע מאיפה אני יודע שהם היו גאונים?
    עדויות.של מיליונים על מיליונים!
    אפילו אצל הגויים היו ידועים הרבנים שלנו כקדושים וגאונים שפועלים מד'.
    חסרים סיפורים?!
    הבבא-סאלי,הרמב"ם,לא חסרים צדיקים.
    וכבר עניתי לך שבהתחשב בכך שאתה מסתמך על ישו כצאצא ישיר רק מהברית החדשה זה לא ממש הוכחה.
    אז איך אפשר לקרוא לזה ראש סגור?
    אתה מדבר פה (שוב),על מושגים שאתה לא מבין.
    אם אני אתחיל לדבר על גזענות ותנועות נאציות ואגיד לכם:
    "חבר'ה!,שמרו על ראש פתוח!,אתם כל הזמן סגורים!"
    לא אותו הדבר? אני אומר שכן.כי זה העקרונות והאידיאליים הקדושים לי.כמו שאתה לא תרצח ככה אני לא אחלל שבת.
    אז די עם התירוץ העלוב של "ראש סגור",כי זה גם עובד לשני הכיוונים.
    ושוב,לא ענית לי על רוב הפסקה,והקדשת חלק משמעותי ממש שכתבת לגנות אותי.
    ובכלל,אני לא חושב שיש לך זכות למתוח עליי ביקורת.אתה לא מכיר אותי ואין לך על מה להסתמך בכל השטויות שכתבת עליי.
    נמאס לי באופן אישי מאתאיסטים שנהנים לצטט מהדברים שהם לא מאמינים בהם.
    אתה לא מאמין?
    אל תדבר על זה.כי אתה גם לא מבין את זה,ובכלל,לא התיימרתי להיות מושלם.
    אני לא בא בשום פוזה,תעשה חשבון נפש עם עצמך על דרך ההתנהלות שלך ואני אעשה על שלי.
    את הדין והחשבון שלי אני חייב רק לאלוקים.
    מצטער אם פגעתי,ואני לא אומר עכשיו שאתה מזכיר לי את פרעה\ירבעם\המן או השוואה לא הגיונית ופוגעת אחרת, סתם בשביל לעקוץ.
    כי אני לא כזה .

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

http://adonisdesign.deviantart.com/
    ~החנות שלי~

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756399

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

טוב תקשיב, אי אפשר לנהל כזה דיון. כל הטיעונים שלך מסתכמים ב-"היהדות עושה אותי מאושר ובלה בלה בלה", לא איכפת לי אם היהדות עושה אותך מאושר והדיון גם לא סובב סביב היהדות. יש לי ידע ביהדות, אל תדאג. אבל הדיון לא עוסק בה, אלא באמונה באלוהים ובעולם הבא שהן שתיהן אמונות משוללות יסוד.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ציטוט נכתב במקור על ידי hyperbolic_ צפיה בהודעה
    טוב תקשיב, אי אפשר לנהל כזה דיון. כל הטיעונים שלך מסתכמים ב-"היהדות עושה אותי מאושר ובלה בלה בלה", לא איכפת לי אם היהדות עושה אותך מאושר והדיון גם לא סובב סביב היהדות. יש לי ידע ביהדות, אל תדאג. אבל הדיון לא עוסק בה, אלא באמונה באלוהים ובעולם הבא שהן שתיהן אמונות משוללות יסוד.
    קראתי פה את הדיון,ושום טיעון של הצד המאמין לא "הסתכם" ביהדות עושה אותי מאושר.
    אז בבקשה,מפסיק לסלף.זה משהו שחוזר בצד שלכם המון.
    אמרת משוללות יסוד?
    אוניברסיטת וירג'יניה,המחלקה לחקר ישות.מאות ואלפי עדויות של אנשים שהיו בעולם הבא וחזרו.וניסוי מדהים אודות מדיום שעזבה את גופה ועברה תוך שניות לקצה השני של העולם למשרד של ידידה,כשחזרה לגופה סיפרה על מעשיו והידיד אישר-מפתע-את הדברים.
    מחלקה שלמה באוניברסיטה מביאה לך הוכחות לכך,אז בבקשה,לא לדבר שטויות."משוללות יסוד"...כל הטיעונים שלך מסתכמים בידע לוקה בחסר.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Apollo צפיה בהודעה

קראתי פה את הדיון,ושום טיעון של הצד המאמין לא "הסתכם" ביהדות עושה אותי מאושר.
    אז בבקשה,מפסיק לסלף.זה משהו שחוזר בצד שלכם המון.
    אמרת משוללות יסוד?
    אוניברסיטת וירג'יניה,המחלקה לחקר ישות.מאות ואלפי עדויות של אנשים שהיו בעולם הבא וחזרו.וניסוי מדהים אודות מדיום שעזבה את גופה ועברה תוך שניות לקצה השני של העולם למשרד של ידידה,כשחזרה לגופה סיפרה על מעשיו והידיד אישר-מפתע-את הדברים.
    מחלקה שלמה באוניברסיטה מביאה לך הוכחות לכך,אז בבקשה,לא לדבר שטויות."משוללות יסוד"...כל הטיעונים שלך מסתכמים בידע לוקה בחסר.
    אה לא? זה לא הסתכם בזה?
    אתה מוזמן להביא לי את הדוגמאות במקום לספר לי שיש כאלה.

ועל המחקר של אוניברסיטת וירג'יניה כבר סיפרת בעמוד הראשון, ביקשתי ממך קישור ולא סיפקת אחד כזה.
    כל שנותר לי הוא להניח שאתה מחרטט.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

אה לא? זה לא הסתכם בזה?
    אתה מוזמן להביא לי את הדוגמאות במקום לספר לי שיש כאלה.

ועל המחקר של אוניברסיטת וירג'יניה כבר סיפרת בעמוד הראשון, ביקשתי ממך קישור ולא סיפקת אחד כזה.
    כל שנותר לי הוא להניח שאתה מחרטט.
    תכתוב בגוגל.
    מה אתה רוצה מימני?,חיפוש בסיסי באינטרנט זה לא בעיה.צריך אנגלית בסיסית.
    אל תהיה עצלן.אני כבר הגשתי לך את הכל על מגש של כסף,אל תצפה מימני להכניס לך את הכפית לפה.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תכתוב בגוגל.
    מה אתה רוצה מימני?,חיפוש בסיסי באינטרנט זה לא בעיה.צריך אנגלית בסיסית.
    אל תהיה עצלן.אני כבר הגשתי לך את הכל על מגש של כסף,אל תצפה מימני להכניס לך את הכפית לפה.
    אל תדאג, האנגלית שלי ברמה טובה למדי.
    אני רוצה לקרוא בדיוק את מה שאתה קראת כדי שלא יהיה טלפון שבור.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

אל תדאג, האנגלית שלי ברמה טובה למדי.
    אני רוצה לקרוא בדיוק את מה שאתה קראת כדי שלא יהיה טלפון שבור.
    קראתי מספר אצל דודנים שלי שחייתי בארה"ב.
    תבדוק באינטרנט.זה מאגר כמעט בלתי מוגבל של מידע.

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ואני קראתי שלפני חודשיים כל המחקר הזה הופרך באוניברסיטת מישיגן במחלקה למדעי הקוגניציה.

קראתי מספר אצל דודנים שלי שחייתי בארה"ב.
    תבדוק באינטרנט.זה מאגר כמעט בלתי מוגבל של מידע.
    אולי תקרא את מה שהבחור כותב? אתה אומר שלא קוראים את מה שאתה כותב ואז עושה את זה?

אם הוא יקרא דבר אחר ממה שקראת הוא עלול להבין דבר אחר ממה שהבנת לכן זה הכרחי שתיתן את הלינק שאתה קראת ממנו.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    Zack
    לייקים
    0
    נקודות
    274

ואני קראתי שלפני חודשיים כל המחקר הזה הופרך באוניברסיטת מישיגן במחלקה למדעי הקוגניציה.
    תביא מקור...
    ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אולי תקרא את מה שהבחור כותב? אתה אומר שלא קוראים את מה שאתה כותב ואז עושה את זה?

אם הוא יקרא דבר אחר ממה שקראת הוא עלול להבין דבר אחר ממה שהבנת לכן זה הכרחי שתיתן את הלינק שאתה קראת ממנו.
    אני קראתי וגם הגבתי לו לעניין.אתה זה שלא מדבר לעניין.
    כבר הסברתי לך יותר מפעם אחת שזה מתוך ספר.
    אז על איזה לינק אתה מדבר לעזאזל?

זאק,מעצב.
    MSN:
    ApolloDA@hotmail.co.il
    DA:

~החנות שלי~

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חפש בגוגל.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect