לא הכנסתי לך שום דבר לפה , דיברתי בקלליות על שאנשים אומרים ככה וככה..
אתה אומר כפייה דתית..אבל אם ילד במאה שיעורי יהיה חילנוי ? יעיפו ת'אממא שלו מהבית ולא ידברו איתו לעולם אז מה..זה לא כפייה דתית?
זה שהדת שלנו מכופפת הרבה מאוד מהאפשרויות של ארץ ישראל , זה לא כפייה דתית? זה שאם אני יאכל חזיר ביום כיפור כולם ייצעקו עליי יריבו איתי ..אהה זה לא ניקרא כפייה דתית ..הבנתי..מי החליט שהם גאונים ? אתה ? מאיפה אתה יודע שזה באמת רוח הקודש...? אולי זה הייתה דעתם האישית? אתה ביכלל יודע?!?!
זה לא כ"כ קשור אבל אתה חייב להודות שיש קשר מסויים..כי בתאכלס , זה אותו חרא..
ומה אני אומר שישו הוא צאצא של אברהם? שנגיד אני ואתה יכולים להיות מדוד של אח של דודה של חבר של צאצא של אברהם
וישו הוא צאצא טהור..מבין?
למרות שאני לא מאמין בברית החדשה ..אתה בא לבסס לך נקודת מבט שונה..וזה לא שאני טיפש פשוט הראש שלך סגור..
ואתה יודע מה הכי מעצבן אותי ?!? שאתה מרגיש חכם גדול!! מאיפה באה לך כל הפוזה הזאתי שאתה כ"כ חכם..הרי כתוב בתורה להיות עניו וצנוע..
הרי כתוב במפורש ..משה היה עניו מכל אדם ומה הוא אמר .."אתה רואה את זה שם שיושב בפינה ומקבץ נדבות וכולו בושה ומתבייש לבקש ממך אגורה?שאוכל פת לחם קשה ותובל במים כדי שייתרכך והוא מסתפק מיזה אני יותר ביישן וצנוע ממנו ממנוו!! " (ואת זה שמעתי מאיזה אחד מהבית כנסת שלי ..ותאמין לי שעליו אתה לא יכול לדבר) אז חאלאס לשחק אותה גאון בתורה כי אתה ממש לא
אתה רק מנסה להוכיח את קיומו של התנ"ך כספר הכי טוב , שיש בו הכל , מראשית ועד הסוף...
שמעת פעם על בית שמאי? אתה מזכיר לי אותם