ואם היית מנסה להבין מעבר להומור היית מבין שלי יש את אותה המטרה.
ואם היית מנסה להבין מעבר להומור היית מבין שלי יש את אותה המטרה.
One Shot - One Kill
|
|
חחח הוכחה בעינים זה לא עוזר לי,
כמו משפט פיטגורס!
אני יודע שהוא דבר להוכחה, רק אני צריך להוכיח שהוא עובד,
אתם ילדים שעדין עוברים את גיל ההתבגרות, קשה לכם לבחור מה אתם רוצים, אתם עדין לא בטוחים שזאות המינית שלכם (ואני לא מדבר על "בן/בת")
אתם עוברים המון ומנסים דברים חדשים כל הזמן, ואני באמת חושב ש2 מהילדים פה יאמינו בה' ושאני מדבר על אמונה אני לא אומר להתפללל או לשמור שבת, שזה יקרה אתם תבינו!
ואופיר, אם אני לא טועה דיברו איתך על הספאמים וההודעות שמזלזלות, מנסות להצחיק, לא קשור.
למה אתה ממשיך, תפסיק כבר לבדוק עד איפה הקו האדום שלנו!
אני עדיין הגיל ההתבגרות אה?...
אני בן 17, מתכונן לשייטת. ממוצע בגרותישואף ל95+. אני מטפס על הרים בגובהה 30 מטר או יותר. ויש לי פי מאה יותר ידע ממך בכל נושא מדעי שהוא.
אז סבבה, אםזהנקרא להתבגר? אז מה אנייהיה אחריי שאני יהיהמבוגר? מעניין.
One Shot - One Kill
אבל זה לא קשו~~ר לשום דבר!
הואסתם משתמש בשיטת ה'דחליל'. יש דבר מציאותי עובדתי, דמיין לך בראש משהו שרירי. והוא מציג לך אותו בפשטות - הדחליל. ואז הוא שולל את הדחליל, כי זה לא הדבר המקורי, כל אחד יכול להלחם בדחליל. אבל הוא לעולם לא פסל את הדבר המקורי - את השרירן.
One Shot - One Kill
חחחח, גיל ההתבגרות אם אתה לא יודע הוא עד גיל 18 ,
גיל ההתפתחות הוא עד גיל 21, יש ילדים שגיל ההתבגרות תוקף אותם מאוחר, ויש שתוקף אותם מוקדם, אתה לא יודע אם הוא תקף אותך כי אתה לא מרגיש אותו, אבל איך שאתה מדבר אז יש מצב שהוא תקף אותך!(לא משהו רע)
ולא בריא ליהיות שחצן כי בסופו של דבר היכולת הגופנית שלי יותר טובה משלך, ו3 יחדות מתמטיקה בציון 90 זה לא 5 יחידות מתמטיקה בציון 90!
אחי אני לא נכנס פה איתך למשא ומתן, כי בסופו של דבר כל נושא שמדברים איתך נגרר לדברים לא קשורים, לקללות, ואני לא אוהב את הדרך שאתה מתגונן, כי כל דבר שאומרים נכון אתה מחפש משהוא אחר שיגיד שזה לא נכון.
פה סגרתי את השיחה שלי איתך .